Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Aaaa sigorta atmış tüh🤣 başlı başıma zulümler yaa valla ben anlatsam benimkileri roman olur kp banyo dolaplarıma kadar karışır müsade istemeden kapısı kapalı odalarıma giriyor daha neler neler var bende ağzınız açık kalır😅😅
Ay benimki cok şükür okadar değil saolsun 🙈☺️☺️☺️

Kızlar ben benimkine aristokrat gibi övünüyor desem neler neler varmış 😂🤣🤣🤣 2 senedir evliyiz daha bir kere bile ben çağırmadan gelmediler eve, evde 5 dk mesafede 😬 akşam gidip elini öpecem 🤣🤣

Kızlar ben benimkine aristokrat gibi övünüyor desem neler neler varmış 😂🤣🤣🤣 2 senedir evliyiz daha bir kere bile ben çağırmadan gelmediler eve, evde 5 dk mesafede 😬 akşam gidip elini öpecem 🤣🤣
Valla şükret hayatım benimkilerin eşi benzeri yok 😅😅benimkiler düğünüme 1 hafta kala evimde misafir bile ağırlamışlar hem de topluca 🤣🤣aklıma geldi sinirden gülüyorum

O zaman catlamadan önceki birliktelikler de kız bebek oldugu isi doğru ☺️ benimki çatlama günüydu erkek
Ne kadar çok şeyler konuşulmuş kaçırdım benim iki çocuk yumurtlama günü erkek ama buda yumurtlama günü ydü sadece testim pik yapmıştı bir gün boyunca pikken denedik galiba sabahına çatladı :KK39:

Back
X