- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.921
Ay evet ya 2 gündür çok sallanıyoruz ben Gemlik te oturuyorum .Kızlar bende İzmirde uasıyorum normalde. Annemlere geldim Bandırmaya tstil yapıyorum kafam dagılsın hem diye. Öğlen deprem oldu Gemlikte haliyle bizde hissettik. Bemde 2 saat sokaktaki hayvanlar korkmusmudur diye oturdum agladım. Duygusallık gecmeyecek gıbı
AntepKızz kaynanan nerelii çok merak ettimsen sakin bir gelinsin hee maşallah
Yok kuzum görev icabı Adıyaman'dayızCanim senin eşinmi Adıyamanlı
Sağlıkla gelsin kızdan erkeğe dönmeler çok olurmuşKızlarrr 12. Haftam da cinsiyeti %70 kız dediler 14. Haftam yani bugün başka doktora gittim %70-80 erkek dediburda 13-14. Hafta da öğrenenleri görünce çok heves etmiştim ama gene başa döndüm
Bende AdıyamanlıyımYok kuzum görev icabı Adıyaman'dayız
Doğudaki kaynanalarin çoğu böyle maalesef
Ayy valla okurken sinirlendim doldum kaynananaValla canım biz de kolay elde etmedik yani. 3. tüp bebek denememizde nasip oldu ki öncesinde bir tanesinin de kalbi durduğu için kürtaj oldum. Ama böyle benim bebeğimi benden daha çok düşünüyor gibi yapması canımı sıkıyor. Benim bebeğimi benden daha çok kim düşünebilir. Allahtan eşim var ona söylerim o söyler annesine. İlk zamanlar gelip bakarım deyince mutlu olmuştum ama şimdi kendi fikirlerini diretince aklıma soru işaretleri gelmeye başladı. Bana diyor ki 7aydan önce bir şey almayın. Hem ilk bebeklerim heyecanlıyız hem de ikiz. 7 aydan sonra ben nasıl rahat hareket edeceğim de alışverişe çıkacağım acaba. Hele bebek arabasını erkenden hiç almayacakmışız. Doğumdan sonra alırmışız. Yanyana olanlardan alma sen zaten tek çıkmazsın diyor. Niye tek çıkmayalım ki. Lojmanda oturuyoruz. Mis gibi yürüyüşe çıkarım bebeklerimle. Ay çok doğmuşum ben galiba
Kızlarrr 12. Haftam da cinsiyeti %70 kız dediler 14. Haftam yani bugün başka doktora gittim %70-80 erkek dediburda 13-14. Hafta da öğrenenleri görünce çok heves etmiştim ama gene başa döndüm
Ya iyi niyetli biliyorum aslında ama işte kendilerini annelik görevine adamışlar bebekler işin içine girince ben bilirim ben yaparım deyince karşılarındaki be hisseder hiç düşünmüyorlar. Tabi biraz da benden kaynaklanıyor. Biraz ses edersem düzelecek inşallah. Ama buraya anlatıp haklı bulunmak nasıl rahatlattı anlatamamAyy valla okurken sinirlendim doldum kaynananabiz de yakın oturuyoruz iyidir ama korkmadım degil
Hangi ilçe canım tuttayiz bizBende Adıyamanlıyımevlenince eşimin işinden dolayı ilçesine taşınmışdık
Kız sorma neler yaşıyorumAyy elim ayağım titredi yeminle ama iyi demişsin sen de. Benimki de siz karışmazsanız ben çok iyi büyütür bakarım çocuğa dedi.ben niye karışmıyorum ben niye bakamayayım çocuğa. Bir de şöyle durum var bi dönem uzunca işsiz kalmıştım 4 tane yeğenlerimi büyüttüm ablalarım ve yakın çevrem hala bana danışır çocuklar konusunda. Eşim biliyor da kayınvalideme cevabı verdi. Senin 1 çocuğun var Pelin 4 çocuk büyüttü ondan iyi kimse bakamaz diye
aynı benim gibi mesela birden kayboldumKız bizim burası öyle bir anda bir çoşuyor, sonra aniden kayboluyoruz
ayy çok iyi yaaZaten 3-5 kişi vardık sadece yazanbiri yönetici olsa diye birkaç kez yazıldı. Ben de ben yapayım dedim. Admine yazdım o şekilde oldum. Daha ultrasona bile girmemiştim o belirsizlikle atladim
benim yarın randevum var inşallah öyle bişey yaşamamSağlıkla gelsin kızdan erkeğe dönmeler çok olurmuş
Kaçta gülüm randevun benimki de yarın 9.15teKız sorma neler yaşıyorum
Ohh iyi demiş eşin vallah içimin yağları eridi
aynı benim gibi mesela birden kayboldumgeri geldim
ayy çok iyi yaaiyiki sen olmussun adminimiz
benim yarın randevum var inşallah öyle bişey yaşamam
Maalesef çalışıyorum.memurum.ancak doğum iznine çıkınca gidebilirimYavrum şimdi gittin gittin gidemedim ilerde hiç gidemezsin doktor onayladığı anda kaçmak lazim
ayy seninde mi yarın canımKaçta gülüm randevun benimki de yarın 9.15te
Banada 13 haftada kız dedi ama kesin demedi ilk çocuğumla aynı şeyi yaşamıştım yanılmıştı hemen kapılmamak gerek bende bekliyorum heyecanla amaKızlarrr 12. Haftam da cinsiyeti %70 kız dediler 14. Haftam yani bugün başka doktora gittim %70-80 erkek dediburda 13-14. Hafta da öğrenenleri görünce çok heves etmiştim ama gene başa döndüm
Bende kahtadayımHangi ilçe canım tuttayiz biz
Sınıf öğretmeniyimYaa İngilizce öğretmeni misiniz
Evet haftaya gene giderim ben meraktanSağlıkla gelsin kızdan erkeğe dönmeler çok olurmuş
En önemlisi o evet ama buraya çok güzel bebek kıyafetleri atılıyor aşırı alasım geliyor ondan hemen netleşsin istiyorum yaaErken haftalarda söylenen cinsiyetler değişebiliyor canım, sağlıklı olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?