Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Ay evet ya 2 gündür çok sallanıyoruz ben Gemlik te oturuyorum .

Kızlarrr 12. Haftam da cinsiyeti %70 kız dediler 14. Haftam yani bugün başka doktora gittim %70-80 erkek dedi burda 13-14. Hafta da öğrenenleri görünce çok heves etmiştim ama gene başa döndüm
Sağlıkla gelsin kızdan erkeğe dönmeler çok olurmuş

Ayy valla okurken sinirlendim doldum kaynanana biz de yakın oturuyoruz iyidir ama korkmadım degil

Ayy valla okurken sinirlendim doldum kaynanana biz de yakın oturuyoruz iyidir ama korkmadım degil
Ya iyi niyetli biliyorum aslında ama işte kendilerini annelik görevine adamışlar bebekler işin içine girince ben bilirim ben yaparım deyince karşılarındaki be hisseder hiç düşünmüyorlar. Tabi biraz da benden kaynaklanıyor. Biraz ses edersem düzelecek inşallah. Ama buraya anlatıp haklı bulunmak nasıl rahatlattı anlatamam

Kız sorma neler yaşıyorum
Ohh iyi demiş eşin vallah içimin yağları eridi
Kız bizim burası öyle bir anda bir çoşuyor, sonra aniden kayboluyoruz
aynı benim gibi mesela birden kayboldum geri geldim
Zaten 3-5 kişi vardık sadece yazan biri yönetici olsa diye birkaç kez yazıldı. Ben de ben yapayım dedim. Admine yazdım o şekilde oldum. Daha ultrasona bile girmemiştim o belirsizlikle atladim
ayy çok iyi yaa iyiki sen olmussun adminimiz
Sağlıkla gelsin kızdan erkeğe dönmeler çok olurmuş
benim yarın randevum var inşallah öyle bişey yaşamam

Kaçta gülüm randevun benimki de yarın 9.15te

Kızlarrr 12. Haftam da cinsiyeti %70 kız dediler 14. Haftam yani bugün başka doktora gittim %70-80 erkek dedi burda 13-14. Hafta da öğrenenleri görünce çok heves etmiştim ama gene başa döndüm
Banada 13 haftada kız dedi ama kesin demedi ilk çocuğumla aynı şeyi yaşamıştım yanılmıştı hemen kapılmamak gerek bende bekliyorum heyecanla ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…