Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
kızlar tek tek alıntı yapamadım
bal yumurta beyazı çilek ve süt 1 yaştan önce verilmez
ben oglumda herseyi tam tamına uyarak 3 gün kuralıyla ilerledim ve hep doktorumuza danışarak hareket ettim
kaynana laflarına gelicek olursak
malesef ki her kaynanda bizim zamanimizda vardi normal bunlar diye coook laf duyarız daha
oglumun damagina pudra sekeri surmek istediler tuzlu suda yıkama
damagindan tutup havaya kaldırma (boyu uzun olsun diye)
su icirme
herseye hayır dedim benden habersiz birisi ogluma birsey verirse asla hakkımı helal etmiyorum bilin dedim
mama hic vermedim ek gıdayada 7.ayda basladim 7.aya kadar 1 damla bile su vermedim ihtiyaclari yok cunku annesi sutu aldıgı icin

Bende de öyle canım ama benim alerjim de var ondan dolayı da sürekli tıkanıyordu zaten şimdilerde daha yoğun tabi. Normal sanırım böyle olması
Galiba normal canım baya yasayan varmis bu durumu. Alerjin varsa ekstra tetikliyordur dogru maske ile çık dışarı istersen, yazın da zor olur gerci ama.

Rvet canım bende de hem tıkanma hemde kanama var
Dikkat et canim , kanama ile alakali daha önce okumuştum da hamilelikte damarlarla ilgi birseyler oluyormus ondan oluyormus. Hepimizde oluyor olmasi insanin içini rahatlatiyor en azindan

Canım senın fetal ne zaöan gelecek sen nasılsın?
Fetal dna sonucu gelene kadar kalbimi aklımı sakin tutmaya calisiyorum canim nasılsın sorusuna cevap bile bulamadim inan ki..
Beklemek o kadar stresli bir durum ki sende biliyorsun zaten..
Her çalan telefonda elim ayağım titriyor..
Canim en az 1 hafta sürse cumartesi gününe sonuçlanır galiba. Ama daha erken çıkma ihtimali de varmış.
Yeter ki sağlıklı sonuc alalim,bebegimizin iyi oldugunu öğrenelim de 1 haftada çıksın sorun degil napalim

Senin sonucunun olumlu geleceğine Ben eminim kendini hiç boşuna üzüme bebişin de etkilenmesin kuzum Evet çok zor beklemek benim de daha 3 haftam var ılk senden sonra benden guzel hsberler gelecek

Kızlarr selammm yazışmaları okudumm bende kayınvalidemle aynı şehre taşınıcamm hadi hayırlısı ama 8 yıllık evliyiz ne evlilik öncesi ne sonrası ne de hamilelik süresince hiç bişeyime karışmadı karışacağını da sanmıyorum. Evde bir dolabımı açarken bile açabilir miyim diye soran birisi. Allah size kolaylık versin cidden insan her konuda alttan alabilir belki ama çocuk söz konusu olunca işin rengi değişiyor. Çok haklısınız ne deseniz ama burada arayı koruyacak olanlar erkekler onlar annelerine sınır koymalı.

Senin sonucunun olumlu geleceğine Ben eminim kendini hiç boşuna üzüme bebişin de etkilenmesin kuzum Evet çok zor beklemek benim de daha 3 haftam var ılk senden sonra benden guzel hsberler gelecek
Ah kuzum amin amiiiinnn Allahım inşallah dualarimizi kabul etsin sonuçlarımız sağlıklı gelsin.. insallah hersey yolunda olsun üzülmemeye düşünmemeye çalışıyorum ama sürekli dalıyorum ve bir bakiyorum kafamin icinde sesler hic susmuyor..
İnşallah bende sende bebeklerimizin sağlıklı oldugu haberini alcaz
Seninde vakit varmış henüz. Cok üzerine düşünme desemde fayda etmez biliyorum.. ama dedigin gibi olacak buna inanalim, önce benim testim temiz ve sağlıklı sonuclanacak sonra da senin testin temiz ve sağlıklı sonuclanacak

Merhaba Kızlar birşey sorcam ya, cok sık burun tıkanması yaşıyorum. Yani sürekli temizleme ihtiyaci duyuyorum öyle söyleyeyim. Sizde de oluyor mu bir bana mi oluyor ?
Benim de aynı her sabah temizliyorum gün içerisinde de oluyor bazen. Hatta kılcal damar kanaması olmuş oluyor bazen

doktorum hissedebilirsin demisti canim
haftamiz ayni buyuk ihtimal bebiştir
bende ufaktan hissetmeye başladım

Eki Görüntüle 3612370 Kızlar günaydın bunlar için ne düşünüyorsunuz gerekli mi sizce ? Elektriksiz de olabilir alınmalı mı kullanılır mı ? İşlevsellik konusunda düşünceniz ne ?
Bence bu tarz bir ana kucagi alinabilir canım. Çok uzun süre kullanilmasa da ilk 4 ay kurtarıcı oluyor. Elektriksiz olanlar var unuttum şimdi adını. Onları da çok kullandı arkadaşlar. Benimki bu tarz biseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…