- 16 Aralık 2016
- 3.515
- 3.771
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.901
Rvet canım bende de hem tıkanma hemde kanama varMerhaba Kızlar birşey sorcam ya, cok sık burun tıkanması yaşıyorum. Yani sürekli temizleme ihtiyaci duyuyorum öyle söyleyeyim. Sizde de oluyor mu bir bana mi oluyor ?
Galiba normal canım baya yasayan varmis bu durumu. Alerjin varsa ekstra tetikliyordur dogruBende de öyle canım ama benim alerjim de var ondan dolayı da sürekli tıkanıyordu zaten şimdilerde daha yoğun tabi. Normal sanırım böyle olması
Dikkat et canim , kanama ile alakali daha önce okumuştum da hamilelikte damarlarla ilgi birseyler oluyormus ondan oluyormus. Hepimizde oluyor olmasi insanin içini rahatlatiyor en azindanRvet canım bende de hem tıkanma hemde kanama var
Canım senın fetal ne zaöan gelecek sen nasılsın?Galiba normal canım baya yasayan varmis bu durumu. Alerjin varsa ekstra tetikliyordur dogrumaske ile çık dışarı istersen, yazın da zor olur gerci ama.
Fetal dna sonucu gelene kadar kalbimi aklımı sakin tutmaya calisiyorum canim nasılsın sorusuna cevap bile bulamadim inan ki..Canım senın fetal ne zaöan gelecek sen nasılsın?
Senin sonucunun olumlu geleceğine Ben eminim kendini hiç boşuna üzüme bebişin de etkilenmesin kuzumFetal dna sonucu gelene kadar kalbimi aklımı sakin tutmaya calisiyorum canim nasılsın sorusuna cevap bile bulamadim inan ki..
Beklemek o kadar stresli bir durum ki sende biliyorsun zaten..
Her çalan telefonda elim ayağım titriyor..
Canim en az 1 hafta sürse cumartesi gününe sonuçlanır galiba. Ama daha erken çıkma ihtimali de varmış.
Yeter ki sağlıklı sonuc alalim,bebegimizin iyi oldugunu öğrenelim de 1 haftada çıksın sorun degil napalim
Ah kuzum amin amiiiinnn Allahım inşallah dualarimizi kabul etsinSenin sonucunun olumlu geleceğine Ben eminim kendini hiç boşuna üzüme bebişin de etkilenmesin kuzumEvet çok zor beklemek benim de daha 3 haftam var ılk senden sonra benden guzel hsberler gelecek
Benimde hep tıkalı nefes almakta güçlük cekiyorumMerhaba Kızlar birşey sorcam ya, cok sık burun tıkanması yaşıyorum. Yani sürekli temizleme ihtiyaci duyuyorum öyle söyleyeyim. Sizde de oluyor mu bir bana mi oluyor ?
Canim senin eşinmi AdıyamanlıYavrum şimdi gittin gittin gidemedim ilerde hiç gidemezsin doktor onayladığı anda kaçmak lazim
Benim de aynı her sabah temizliyorum gün içerisinde de oluyor bazen. Hatta kılcal damar kanaması olmuş oluyor bazenMerhaba Kızlar birşey sorcam ya, cok sık burun tıkanması yaşıyorum. Yani sürekli temizleme ihtiyaci duyuyorum öyle söyleyeyim. Sizde de oluyor mu bir bana mi oluyor ?
Hepimizde ayni dert varmış. Neyseki normal bir durum oldugunu kabullendimBenimde hep tıkalı nefes almakta güçlük cekiyorum
Ayni durumdayim bende gercekten. Demek ki cogumuzda varBenim de aynı her sabah temizliyorum gün içerisinde de oluyor bazen. Hatta kılcal damar kanaması olmuş oluyor bazen
Evet o kadar kişi yazmış ki gerçekten iyi ki sormuşsun neyse tamam sorun YokHepimizde ayni dert varmış. Neyseki normal bir durum oldugunu kabullendim
Ayni durumdayim bende gercekten. Demek ki cogumuzda var
doktorum hissedebilirsin demisti canimBuradayız kız, ya bir şey soracağım, bugün 14+2 günlük hamileyim, sanki böyle karnımın alt kısmında hareketlilik bar orada bağırsak yok, böyle tüy değer de irkiliyor ya insan aynı bir his acaba hareket hissetmiş olabilir miyimçok erken ama yapay zekaya sordum hissedebilirsin ikinci gebelikse ve zayıfsan diyor
Bence bu tarz bir ana kucagi alinabilir canım. Çok uzun süre kullanilmasa da ilk 4 ay kurtarıcı oluyor. Elektriksiz olanlar var unuttum şimdi adını. Onları da çok kullandı arkadaşlar. Benimki bu tarz biseydiEki Görüntüle 3612370 Kızlar günaydın bunlar için ne düşünüyorsunuz gerekli mi sizce ? Elektriksiz de olabilir alınmalı mı kullanılır mı ? İşlevsellik konusunda düşünceniz ne ?
Normalde maske takmam lazım ama sıcak valla bi taraflarımdan nefes alıyorum zatenGaliba normal canım baya yasayan varmis bu durumu. Alerjin varsa ekstra tetikliyordur dogrumaske ile çık dışarı istersen, yazın da zor olur gerci ama.
Canım ilk aydan beri halim benim alerjik oldu resmenMerhaba Kızlar birşey sorcam ya, cok sık burun tıkanması yaşıyorum. Yani sürekli temizleme ihtiyaci duyuyorum öyle söyleyeyim. Sizde de oluyor mu bir bana mi oluyor ?
Kız ben ikisine de uymuyorum ama hissettim banane
doktorum hissedebilirsin demisti canim
haftamiz ayni buyuk ihtimal bebiştir
bende ufaktan hissetmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?