- 25 Şubat 2025
- 1.419
- 1.947
- 48
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.881
Dur bakalım sürpriz yumurtadan ne çıkacak hepimiz merakla bekliyoruzKız bir şey diyeyim mi ben grubumuzda şu sın gelen cinsiyetlerden sonra erkek bekliyorum onu bazen ağzımdan kaçıyor oğlum diyorum sonra ay pardon bebişim diyorum
Dur bakalım sürpriz yumurtadan ne çıkacak hepimiz merakla bekliyoruz
Artık gidikliyor musun kahve mi iciyorsun çikolata mi yiyorsun salatalık mi kemiriyosun napiyosan yap da açsın kurban olduğum bacaciklarini kendi bebisimi bu kadar merak etmemiştimHaftaya müsaitliği varsa doktorumun bitecek bu merak sanırım tabi bebişkom gösterirse teyzesi
Artık gidikliyor musun kahve mi iciyorsun çikolata mi yiyorsun salatalık mi kemiriyosun napiyosan yap da açsın kurban olduğum bacaciklarini kendi bebisimi bu kadar merak etmemiştim
Benim arada 12 saat var hıc durmadan bu süre... Bir yanım gıdılır halledilir dıyor. Bir yanım abartma öyle yazsa ne olacak dıyor..Sırf Adıyaman yazmasın diye Mersin'e geldim
Çok üzücü101 Dalmaçyalıda ağlamıştım ben de ama onu her düşündüğümde hala kötü oluyorum
Annene babana gitmek için kimseden izne ihtiyacin yok bebeğim boğacam o kaynanayi ha
Valla kızlar kaynanam son çocuğunu erken (34.hafta) doğurmuş ve küvezde yatmış bir süre. O sırada bayrammış ve kayınpederim memlekete gidelim demiş. Kaynanam ben karnım burnumda gidemem bir yere deyince kayınpederim de iki çocuğunu alıp kendi gitmiş. O gece de doğum olmuş. O yüzden eşime sıkı sıkı tembihliyor. Gitmeme bir şey diyemez zaten de illa da birlikte gidin diyorKız sinirden mideme bulantı girdi yine senin kaynanan herkese zarar
Valla kızlar kaynanam son çocuğunu erken (34.hafta) doğurmuş ve küvezde yatmış bir süre. O sırada bayrammış ve kayınpederim memlekete gidelim demiş. Kaynanam ben karnım burnumda gidemem bir yere deyince kayınpederim de iki çocuğunu alıp kendi gitmiş. O gece de doğum olmuş. O yüzden eşime sıkı sıkı tembihliyor. Gitmeme bir şey diyemez zaten de illa da birlikte gidin diyor
Yavrum şimdi gittin gittin gidemedim ilerde hiç gidemezsin doktor onayladığı anda kaçmak lazimBenim arada 12 saat var hıc durmadan bu süre... Bir yanım gıdılır halledilir dıyor. Bir yanım abartma öyle yazsa ne olacak dıyor..
Üzüldüm kız kadincagiza ama ona olan illa sana da olcak değil ya sen kendine dikkat et huzurun yerinde olsun düşünme şimdi gebeyken olaylari büyütmek abartmak ruhumuzda oluyor birbirimizi de çok gazlamayalimValla kızlar kaynanam son çocuğunu erken (34.hafta) doğurmuş ve küvezde yatmış bir süre. O sırada bayrammış ve kayınpederim memlekete gidelim demiş. Kaynanam ben karnım burnumda gidemem bir yere deyince kayınpederim de iki çocuğunu alıp kendi gitmiş. O gece de doğum olmuş. O yüzden eşime sıkı sıkı tembihliyor. Gitmeme bir şey diyemez zaten de illa da birlikte gidin diyor
Bak şimdi beni ince yerimden vurdun, evet işte o yüzden diretiyor ama mübarek bir üslup var yani sakin olmak lazım, kaş yapayım derken göz çıkarmamak lazım maalesef li çok hassasız, Ohh canımıza da değsin iyi yapıyoruz hassas olarak
Ahahah çok komiğiz yaÜzüldüm kız kadincagiza ama ona olan illa sana da olcak değil ya sen kendine dikkat et huzurun yerinde olsun düşünme şimdi gebeyken olaylari büyütmek abartmak ruhumuzda oluyor birbirimizi de çok gazlamayalim
AmiiiiinAhahah çok komiğiz yaNasıl da hemen geri vites Gerçekten bu dönem çok farklı bir dönem. Çok hassasız. Bazı şeylere kafa takmaya daha meyilli oluyoruz. Allah bizlere gönül rahatlığı, çevremize de bol bol anlayış versin inşallah
Evet canım bende de öyle bu aralar. Hatta temizlerken kanlı da geliyor. Araştırdım da gebelikte normalmiş. Hatta Kasım anneleri grubunda da çok yazılmışMerhaba Kızlar birşey sorcam ya, cok sık burun tıkanması yaşıyorum. Yani sürekli temizleme ihtiyaci duyuyorum öyle söyleyeyim. Sizde de oluyor mu bir bana mi oluyor ?
Kız ben ikisine de uymuyorum ama hissettim bananeEvet tam olarak o his sanki böyle kuş tüyü değdiriyor içeriden vurma değil asla, böyle hafif hafif bastırdım orayı hemen kesildi, sıkıştı aslında bacaklarını kendime çekmiştim tam o sırada hissettim, sonra hemen chatgbt ye sordum hissedebilirsiniz dedi ama ikinci gebelikse ve zayıf biriyseniz, hem ikinci gebelik hem de zayıf sayılırım sanırım
Ya iyi bari en azindan bir bana olmuyormusEvet canım bende de öyle bu aralar. Hatta temizlerken kanlı da geliyor. Araştırdım da gebelikte normalmiş. Hatta Kasım anneleri grubunda da çok yazılmış
Bende de öyle canım ama benim alerjim de var ondan dolayı da sürekli tıkanıyordu zaten şimdilerde daha yoğun tabi. Normal sanırım böyle olmasıMerhaba Kızlar birşey sorcam ya, cok sık burun tıkanması yaşıyorum. Yani sürekli temizleme ihtiyaci duyuyorum öyle söyleyeyim. Sizde de oluyor mu bir bana mi oluyor ?
Yok bebeğim bende dalgasına dedim bal hiç yokta aynen pekmez falan meyve pürelerinn içine konulur yaniAynısı benimki de söyledi
hahahaha kızz dalga geçme bilmiyorm vallahi yahep videolarda görüyorum mamaların içine pekmez falan katıyorlar ama çocuğun yaşına dikkat etmemişim
Kızz kaynanan nerelii çok merak ettimBenim kaynana ona da laf ediyor
Sıkı sıkı tembihliyor aman sensiz bir yere gitmesin. Gidecekseniz birlikte gidin birlikte gelin ne olur ne olmaz diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?