Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Haftaya müsaitliği varsa doktorumun bitecek bu merak sanırım tabi bebişkom gösterirse teyzesi
Artık gidikliyor musun kahve mi iciyorsun çikolata mi yiyorsun salatalık mi kemiriyosun napiyosan yap da açsın kurban olduğum bacaciklarini kendi bebisimi bu kadar merak etmemiştim

Artık gidikliyor musun kahve mi iciyorsun çikolata mi yiyorsun salatalık mi kemiriyosun napiyosan yap da açsın kurban olduğum bacaciklarini kendi bebisimi bu kadar merak etmemiştim

Ahahaha umarım gösterir ben de merak etmeye başladım ama bir de kız kardeşlerim kağıda yazdır akşam biz de açalım diyorlar dedim bakarız duruma göre

Annene babana gitmek için kimseden izne ihtiyacin yok bebeğim boğacam o kaynanayi ha

Kız sinirden mideme bulantı girdi yine senin kaynanan herkese zarar
Valla kızlar kaynanam son çocuğunu erken (34.hafta) doğurmuş ve küvezde yatmış bir süre. O sırada bayrammış ve kayınpederim memlekete gidelim demiş. Kaynanam ben karnım burnumda gidemem bir yere deyince kayınpederim de iki çocuğunu alıp kendi gitmiş. O gece de doğum olmuş. O yüzden eşime sıkı sıkı tembihliyor. Gitmeme bir şey diyemez zaten de illa da birlikte gidin diyor

Bak şimdi beni ince yerimden vurdun, evet işte o yüzden diretiyor ama mübarek bir üslup var yani sakin olmak lazım, kaş yapayım derken göz çıkarmamak lazım maalesef li çok hassasız, Ohh canımıza da değsin iyi yapıyoruz hassas olarak

Benim arada 12 saat var hıc durmadan bu süre... Bir yanım gıdılır halledilir dıyor. Bir yanım abartma öyle yazsa ne olacak dıyor..
Yavrum şimdi gittin gittin gidemedim ilerde hiç gidemezsin doktor onayladığı anda kaçmak lazim

Üzüldüm kız kadincagiza ama ona olan illa sana da olcak değil ya sen kendine dikkat et huzurun yerinde olsun düşünme şimdi gebeyken olaylari büyütmek abartmak ruhumuzda oluyor birbirimizi de çok gazlamayalim

Üzüldüm kız kadincagiza ama ona olan illa sana da olcak değil ya sen kendine dikkat et huzurun yerinde olsun düşünme şimdi gebeyken olaylari büyütmek abartmak ruhumuzda oluyor birbirimizi de çok gazlamayalim
Ahahah çok komiğiz ya Nasıl da hemen geri vites Gerçekten bu dönem çok farklı bir dönem. Çok hassasız. Bazı şeylere kafa takmaya daha meyilli oluyoruz. Allah bizlere gönül rahatlığı, çevremize de bol bol anlayış versin inşallah

Amiiiiin

Merhaba Kızlar birşey sorcam ya, cok sık burun tıkanması yaşıyorum. Yani sürekli temizleme ihtiyaci duyuyorum öyle söyleyeyim. Sizde de oluyor mu bir bana mi oluyor ?

Merhaba Kızlar birşey sorcam ya, cok sık burun tıkanması yaşıyorum. Yani sürekli temizleme ihtiyaci duyuyorum öyle söyleyeyim. Sizde de oluyor mu bir bana mi oluyor ?
Evet canım bende de öyle bu aralar. Hatta temizlerken kanlı da geliyor. Araştırdım da gebelikte normalmiş. Hatta Kasım anneleri grubunda da çok yazılmış

Kız ben ikisine de uymuyorum ama hissettim banane

Evet canım bende de öyle bu aralar. Hatta temizlerken kanlı da geliyor. Araştırdım da gebelikte normalmiş. Hatta Kasım anneleri grubunda da çok yazılmış
Ya iyi bari en azindan bir bana olmuyormus yani bu kadar sık burun dolması ben yasamazdim hic. Havalar isindigindan beri özellikle artti sanki öyle hissediyorum. Sagol canim cevap icin

Bende de öyle canım ama benim alerjim de var ondan dolayı da sürekli tıkanıyordu zaten şimdilerde daha yoğun tabi. Normal sanırım böyle olması

Aynısı benimki de söyledi

hahahaha kızz dalga geçme bilmiyorm vallahi ya hep videolarda görüyorum mamaların içine pekmez falan katıyorlar ama çocuğun yaşına dikkat etmemişim
Yok bebeğim bende dalgasına dedim bal hiç yokta aynen pekmez falan meyve pürelerinn içine konulur yani bulmuşum genç anneyi eğlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…