- 10 Haziran 2024
- 1.829
- 2.352
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.981
O zaman yarın gidip görüşeyim canım teşekkür ederimCanim benim doktorum emin olmak için idrar kültürü istedi onda üreme gozukmeyince gerek yok demisti belki senden de kültür ister
Canım çok anlayamadım ama bayağı yüksek bir sonuç yarın gidip soracağım ben de kullanmak istemiyorum antibiyotik çokta su içerim aslında inşallah kısa süreli bir şeydir daha da dikkat edeceğimDoğrusu bana yazmıştı geçen ay kullanmadım normalde 3 litre su içiyordum yazdığı zaman 1 litre neredeyse içemiyordum ondan enfeksiyon oluşmuştu suyu artırdım böylelikle enfeksiyon geçmişti inşallah değerlerin çok yüksek değildir
Canım bir duvarı bu renk diğer duvarı başka bir renk de yapabilirsindemi ya bu renge bayılarak yaptırmıştım oyüzden kafam karışık kalsın mı krem mi yapsam diye
Yo 700.sayfanın ilk msjı senden gözüküyor bende
Geçmiş olsun cnm burdaCanım çok anlayamadım ama bayağı yüksek bir sonuç yarın gidip soracağım ben de kullanmak istemiyorum antibiyotik çokta su içerim aslında inşallah kısa süreli bir şeydir daha da dikkat edeceğim
kız harbiden ben tamamlamışım hiç farkında değilimYo 700.sayfanın ilk msjı senden gözüküyor bendenice 700 lere
Heheejee bahane arayanlarda senkız harbiden ben tamamlamışım hiç farkında değilimbunu bi tatlı yiyerek kutlicam şimdi
Ayarlanabilir olanlar varmış uzayabilenlerden onlara bı bakacam çocuk büyüdükçe uzatirim dedim bende
Bakayım kuzum buna teşekkür ederimCanım bu videoyu izlemiştim büyüyen yatakları pek önermiyo gibiydi ama bunlar kişiden kişiye değişecek şeyler tabi ki
%70-80 dedi birisi paylaşmıştı iki bacak arasını o aşırı belli oluyordu erkek olarak benim ki küçük bir noktaydı hafta olarakta küçük olduğu için herhalde emin olamadı ama ben kız tarafıyım kızım olsun istiyorum ama hayırlı ve sağlıklı olsun erkeği de severim artıkEvet nuba göre yorumlanınca yanılma payı olabiliyor ama bir çıkıntı görmüşse o cinsiyet organıdır muhtemelen doğrudur:)
Geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yokturCanım çok anlayamadım ama bayağı yüksek bir sonuç yarın gidip soracağım ben de kullanmak istemiyorum antibiyotik çokta su içerim aslında inşallah kısa süreli bir şeydir daha da dikkat edeceğim
Canım çok teşekkür ederim cvp yazdığın için ağrı çok kıvrandırmıyor anlık olan ağrılar. Peki genelde sol boşluğumda hissettiğim anlık batma hissi sende de oluyor mu ? Sanki orada bi hareket hissediyorum sonra geçiyor14 15 haftalarda akıntı yoğunlaşıyor bebeğim ağrı geçiyorsa sorun yok kivrandiracak kadar çok agrirsa doktora başvurun diyorlardı rahim genisliyoor
Gecmıs olsun canımAy evet ya 2 gündür çok sallanıyoruz ben Gemlik te oturuyorum .
Canım gecmıs olsun dr bana yazdıgında ben kullanmadım onun yerıne 1.5 L daha fazla su ıctım hergun min 3.5 L içmeye calıstım gecti hemen ❤Kızlar ben işe idrar yolu enfeksiyonu çıkmış şimdi tahlil sonuçlarına baktım, doktora geçmeyi deniycem yarın ama telaşlanıyorum kesin antibiyotik mi kullanıcam şimdi ben
Evet csnım bu hafta ozellikle (17+5) süt rengınde akıntım yoğun sekılde var ve sulu dr normal dediKasık ağrısı ve akıntım oluyor sizde de oluyor mu? Su gibi bazen de beyaz şeffaf kokusuz bide sol boşluğumda ağrı oluyor geçiyor
Hafta küçük olduğu için birde her fetüs gelişimi aynı degil benim iki çocuğum bile farklıydı 16 haftadan sonra netleşir tamamen%70-80 dedi birisi paylaşmıştı iki bacak arasını o aşırı belli oluyordu erkek olarak benim ki küçük bir noktaydı hafta olarakta küçük olduğu için herhalde emin olamadı ama ben kız tarafıyım kızım olsun istiyorum ama hayırlı ve sağlıklı olsun erkeği de severim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?