Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Canım çok anlayamadım ama bayağı yüksek bir sonuç yarın gidip soracağım ben de kullanmak istemiyorum antibiyotik çokta su içerim aslında inşallah kısa süreli bir şeydir daha da dikkat edeceğim

Canım çok anlayamadım ama bayağı yüksek bir sonuç yarın gidip soracağım ben de kullanmak istemiyorum antibiyotik çokta su içerim aslında inşallah kısa süreli bir şeydir daha da dikkat edeceğim
Geçmiş olsun cnm burda annabelica damıydı tahlil bir kere kötü testi tekrarlayınca temiz çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Sende yanma ağrı vs var mı

Evet nuba göre yorumlanınca yanılma payı olabiliyor ama bir çıkıntı görmüşse o cinsiyet organıdır muhtemelen doğrudur:)
%70-80 dedi birisi paylaşmıştı iki bacak arasını o aşırı belli oluyordu erkek olarak benim ki küçük bir noktaydı hafta olarakta küçük olduğu için herhalde emin olamadı ama ben kız tarafıyım kızım olsun istiyorum ama hayırlı ve sağlıklı olsun erkeği de severim artık

Kızlar bugün bana doktorum vitamin verdi folik asit omega magnezyum multivitamin multimineral içeren tek ilaç verdi ve yarım saat oluyor kullandığım aşırı rahatsız etti midem çok bulanıyor size de tüm vitaminleri bir ilaç şeklinde mi verdi yoksa ayrı ayrı mı ya ve ilaç aşırı büyük rahatsız etti içerken ilaç alışkanlığım hiç yok şöyle söyleyim parol her derdime deva siz anlayın

14 15 haftalarda akıntı yoğunlaşıyor bebeğim ağrı geçiyorsa sorun yok kivrandiracak kadar çok agrirsa doktora başvurun diyorlardı rahim genisliyoor
Canım çok teşekkür ederim cvp yazdığın için ağrı çok kıvrandırmıyor anlık olan ağrılar. Peki genelde sol boşluğumda hissettiğim anlık batma hissi sende de oluyor mu ? Sanki orada bi hareket hissediyorum sonra geçiyor

Kızlar ben işe idrar yolu enfeksiyonu çıkmış şimdi tahlil sonuçlarına baktım, doktora geçmeyi deniycem yarın ama telaşlanıyorum kesin antibiyotik mi kullanıcam şimdi ben
Canım gecmıs olsun dr bana yazdıgında ben kullanmadım onun yerıne 1.5 L daha fazla su ıctım hergun min 3.5 L içmeye calıstım gecti hemen ❤

Hafta küçük olduğu için birde her fetüs gelişimi aynı degil benim iki çocuğum bile farklıydı 16 haftadan sonra netleşir tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…