- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.681
Sürekli farklı doktora gidip kafamı karıştırmak istemiyorum ama hepsi aynı eğitimi alıyorlar neden farklı farklı şeyler söylüyorlar anlamıyorum. Kendi doktoruma gidene kadar söylediklerini yapıcam ama dediğin gibi 3. Bir doktora görünmek de şart olduValla cnm bede bazen böyle durumla karşılaşıyorum daha sonra 3 doktor buluyorum oda hangisini doğrularsa onun dendiğini yapıyorum
. Rabbim sağlıcakla kuçagına aldırsın cnm bence gayet iyi de kızının kilosu Eylül ayı grubunda tekil doğum yapan biri 1.500 kg doğum yapmış sağlıklı bir şekilde iyi düşünelim hep iyi şeyler olsunYağmurlu bir Ankara gününden merhaba kızlar 🌧
Bugün 27+0ız ve doktorumuza kontrole gittik
Bebeklerim 35 cm olmuş. Oğlum 1060gr, kızım 912gr ölçüldü. İkisi de 1kg geçse çok mutlu olacaktımama zaten kızımın olduğu tarafta miyomum olduğu için doktorum onun biraz daha küçük kalacağını söylemişti geçen hafta. Ve bu haftalarda sonra zaten tekil gebelik kadar çok kilo almayacaklarını belirtti. Şeker ölçüm defterimi gösterdim ve arada kaçamak yaptığımı söyledim. Sonuçlara güzel dedi ama kaçamağı çok sık yapmayalım dedi.
Bundan sonra 2 haftada 1 görüşecekmişiz kilo alımlarını takip etmek için. Kızımın kilosunu biraz daha yüksek bekliyordum ama kan akımı iyi sıkıntı yok dedi.
36.haftaya kadar sıkıntısız geliriz inşallah dedi
Aşkım sen yinede dinlenmeye ve ağır kaldırmamaya çok dikkat et, progestanıda ihmal etme mutlaka kullan, en son kendi doktorun kaç ölçmüştüKızlar selam. Ben bugün baska bir doktor görüşü almak için devlete gittim ağrılarım asla geçmiyor çünkü. Serviks 2.9cm ölçtü açılma olmadığını suyumun da fazla olduğunu progestanı sabah akşam 36.haftaya kadar kullanmamı ve bundan sonra mümkün oldukça yatarak dinlenerek geçireceğimi söyledi. Takip eden doktor hiç böyle şeyler söylemiyor ben kime inanayım
Canım her gidiyorum değişik değişik şeylerAşko sen niye stres yaptın bu kadar, fetal dna yaptırmışsın mademtanıdığımızın bebeği 3 hafta önden gidiyordu, eylül doğurması lazım, ağustos ortası aldılar, ve bebek sağlıklı genetik hastalık falan yok canım. Ama neden erken aldılar onu bilmiyorum belkide tansiyonu yada şekeri olmuş olabilir çünkü, eşi eşime hep eli ayağı şişiyor demişti
Aşkım çok iyi yapmışsın, bakalım özeldeki ne diyecekCanım her gidiyorum değişik değişik şeylero yüzden stres oldum valla ya Çarşamba günü özele sıra aldım özele başlicam böyle çok kafamı karıştırdılar
Aşkım 23 Şubat en son reglim. Burası 4 Aralık gösteriyor. Benim kullandığım uygulamada 29 Kasım yazıyorkız 4 aralık yazıyor sende sen kesin sezeryan mı yapıcaksın ortasına denk geliyor?
Valla bende baştan kabul etmiştim ama birde dün manyak gibi neler neler yedimAy iyi bari yaa bu şeker yüklemesinden ve şeker tarama testlerinden geçen birilerini duymak iyi geldi bana
Hadi bakalim darısı diger kan sonucuna
Canım açlıklarım 110-120 arası tokluklarımda 130-140 arası ve bu değerlerin hepsi sabaha ait. Öğlen ve akşamlar iyi dedi. Şimdilik geceye başlicam sadece diğerlerini zaman gösterecek dedi. Ailede falanda yok ama bilemedim sanırım stresten oluyırCanım kac cikiyordu da sekerin açlık ve toklukta.
Bu hamileleri sürekli strese sokmaktan keyif mi aliyorlar ben bilmiyorum ya. Herseyi bi sendroma baglama cabasindalar.. insanın canı sıkılıyor resmen.
Stres sekeri tansiyonu yükseltir tabiki vucudunda yatkinlik varsa. Dikkat et canım benimm
İnşallah iyi bişeyler söylerde şekerim düşerAşkım çok iyi yapmışsın, bakalım özeldeki ne diyecek
Ay demek yemekle alakası yok görüyor musunValla bende baştan kabul etmiştim ama birde dün manyak gibi neler neler yedim
Kendi doktorum da sormadan söylemiyo ki en son 3cm ölçmüş. Yok hiç riske atamam valla dinlenicem bundan sonraAşkım sen yinede dinlenmeye ve ağır kaldırmamaya çok dikkat et, progestanıda ihmal etme mutlaka kullan, en son kendi doktorun kaç ölçmüştü
Evet ya burun ve ağız kendini çok belli ediyor benim incedir,babaya çekti sanırımPeki o minnak burnu
3 ve üzeri iyimiş aşkım, buda 2.9 ölçmüş, kendi doktorunki doğruda olabilir çünkü ufak bir mm bile farkediyor. 2.9 tehlikeli değil bence ama sen dikkat et mutlakaKendi doktorum da sormadan söylemiyo ki en son 3cm ölçmüş. Yok hiç riske atamam valla dinlenicem bundan sonra
Kanka ödem o ödemEvet ya burun ve ağız kendini çok belli ediyor benim incedir,babaya çekti sanırım
Evet şaka bir yana çok ödemde oluyor oğlum doğduğunda kocaman gelmişti sonra balon gibi söndü çocukKanka ödem o ödem
Benimkininde burnu belli ediyor, ödem diyorum kendi kendimebabaya çekmesin
Huh rahatladımEvet şaka bir yana çok ödemde oluyor oğlum doğduğunda kocaman gelmişti sonra balon gibi söndü çocuk
Huh rahatladımbaksana benim kızçeninde burnu ben burdayım diyor
maşallah ona..dün gece bu grubun ilk mesajlarını okudum da mesajlarını gördüm. bak şimdi bebiş büyümüş bileHuh rahatladımbaksana benim kızçeninde burnu ben burdayım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?