Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Valla cnm bede bazen böyle durumla karşılaşıyorum daha sonra 3 doktor buluyorum oda hangisini doğrularsa onun dendiğini yapıyorum
Sürekli farklı doktora gidip kafamı karıştırmak istemiyorum ama hepsi aynı eğitimi alıyorlar neden farklı farklı şeyler söylüyorlar anlamıyorum. Kendi doktoruma gidene kadar söylediklerini yapıcam ama dediğin gibi 3. Bir doktora görünmek de şart oldu

. Rabbim sağlıcakla kuçagına aldırsın cnm bence gayet iyi de kızının kilosu Eylül ayı grubunda tekil doğum yapan biri 1.500 kg doğum yapmış sağlıklı bir şekilde iyi düşünelim hep iyi şeyler olsun

Aşkım sen yinede dinlenmeye ve ağır kaldırmamaya çok dikkat et, progestanıda ihmal etme mutlaka kullan, en son kendi doktorun kaç ölçmüştü

Canım her gidiyorum değişik değişik şeyler o yüzden stres oldum valla ya Çarşamba günü özele sıra aldım özele başlicam böyle çok kafamı karıştırdılar

kız 4 aralık yazıyor sende sen kesin sezeryan mı yapıcaksın ortasına denk geliyor?
Aşkım 23 Şubat en son reglim. Burası 4 Aralık gösteriyor. Benim kullandığım uygulamada 29 Kasım yazıyor dr dedi 3 hafta ilerde gidiyorsun böyle devam ederse 1,5 aya zorunlu sezeryan olursun sen dedi valla bende şaşırdım ne zaman doğurucam

Canım açlıklarım 110-120 arası tokluklarımda 130-140 arası ve bu değerlerin hepsi sabaha ait. Öğlen ve akşamlar iyi dedi. Şimdilik geceye başlicam sadece diğerlerini zaman gösterecek dedi. Ailede falanda yok ama bilemedim sanırım stresten oluyır

Kendi doktorum da sormadan söylemiyo ki en son 3cm ölçmüş. Yok hiç riske atamam valla dinlenicem bundan sonra
3 ve üzeri iyimiş aşkım, buda 2.9 ölçmüş, kendi doktorunki doğruda olabilir çünkü ufak bir mm bile farkediyor. 2.9 tehlikeli değil bence ama sen dikkat et mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…