- 1 Aralık 2022
- 2.482
- 3.857
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.021
günaydın kızlar. Ben de 5 yaşındaki kızımla mesai keyfindeyimyarın 14+6 olacağım ve cinsiyet için kontrole gideceğim
Ayy hadi bakalmm yaaa güzel haberlerle gel inşallahEvet bebeğim, benim haftaya Perşembe inşallah bir aksilik çıkmazsa 15+ larda olacağım ya haftam da karıştı yok ileride dedi yok Sat o değiştirdi derken neyse ki haftam 15+ olacak
Kolay gelsin canım, okul tatil olduğu için mi yanında, senin bebiş cinsiyeti kız değil miydi yaa öyle kalmış sanki aklımdagünaydın kızlar. Ben de 5 yaşındaki kızımla mesai keyfindeyimyarın 14+6 olacağım ve cinsiyet için kontrole gideceğim
Ayy hadi bakalmm yaaa güzel haberlerle gel inşallahaz kalmışş ama iyi sabrettin bence
Bence de söyler yaa ama bebiş kızsa belki biraz daha bekleyebilirDoktorum izindeydi kız 1 ay yoktu, mecburen dedim 1 hafta daha bekleyeyim, çünkü doktorum normalde 16 dan önce söylemiyor cinsiyet ama herhalde 15+ larda söyler diyorum neredeyse 16 oluyorum
Ama canım zaten ben öyle demiştim eğer birdaha hamile kalırsam doktora çok az gideceğim, sanırım dediğime de tutuyorum. Arkadaşım var gar İsveç’ te asla ultrasona girmiyor hem mezura ile ölçüm yapıyorlar, o kadar şaşırdım ki duyunca, dedim ya böyle işte iğne veriyorlar düşük önleyici vs orada yokmuş eğer zaten sağlıklıysa kalsın değilse iğne falan verip tutmuyoruz demişler ilk kontrolü de yanlış hatırlamıyorsam çok geç olmuştu epey süre doktora gidememişti
Canım ben de böyle düşünüyorum, Montessori oda yapacağım yanıma da minik anne yanı alacağım. Hem gün içinde odadan odaya götürebilirim anne yanını. Hem ben ortada çok dağınık görüntü sevmiyorum gün içinde odasında vakit geçiririzKızlar bende taşınacağım ya hazır taşınıyorken odası da aradan çıksa mı dedimm. Güvenli olması açısından montessori yatak düşündüm çünkü beşiklerdeki boşluklara elleri ayakları sıkışabiliyormuş allah korusun. Hem yere yakın olunca düşecek derdi de olmaz dedim ama kafalar karışıkanne yanı olarak o büyük park yataklardansa daha minik olan beşik gibi olanlardan mı alsam dedim
Ya moral bozucu olmasın sabah sabah diye anlatmiycam ama geçmiş gruplardan birinde yurtdışında doğum yapan bir anne olumsuz bir deneyim yaşadı. Doğumda değil de bebekle ilgili. Avrupa iyi güzel keşke gidebilsem tabiDoktorum izindeydi kız 1 ay yoktu, mecburen dedim 1 hafta daha bekleyeyim, çünkü doktorum normalde 16 dan önce söylemiyor cinsiyet ama herhalde 15+ larda söyler diyorum neredeyse 16 oluyorum
Ama canım zaten ben öyle demiştim eğer birdaha hamile kalırsam doktora çok az gideceğim, sanırım dediğime de tutuyorum. Arkadaşım var gar İsveç’ te asla ultrasona girmiyor hem mezura ile ölçüm yapıyorlar, o kadar şaşırdım ki duyunca, dedim ya böyle işte iğne veriyorlar düşük önleyici vs orada yokmuş eğer zaten sağlıklıysa kalsın değilse iğne falan verip tutmuyoruz demişler ilk kontrolü de yanlış hatırlamıyorsam çok geç olmuştu epey süre doktora gidememişti
Kanka ingilterede hâlâ ultrason yapmayıp kontrollerde metreyle bel ölçülen yerler varmışYa moral bozucu olmasın sabah sabah diye anlatmiycam ama geçmiş gruplardan birinde yurtdışında doğum yapan bir anne olumsuz bir deneyim yaşadı. Doğumda değil de bebekle ilgili. Avrupa iyi güzel keşke gidebilsem tabiama yüz kere de hamile olsam Türkiyede geçirmek isterim bunu. Yani hiç bişey yaptırmasa da insan bir detaylı ultrason da yapılmalı ya. Mezura ölçümü nedir. Ayrıca her sağlıksız bebek de düşmüyor ki dünyaya gelme ihtimali de var. TRde de bu mantıkta doktorlar var sağlıksızsa zaten düşer diyen. Ama doğma ihtimali de var. Anne bundan haberdar olmalı bence hamileyken
Dün ben de yoktum ya çok muhabbet dönmüş. Ben bunun altında kasıt arıyorumHay çeneniz düşmesin emigece 2’den beri okuyup yeni bitirdim, iyi ki az yazışın demişim, yoksa 717 sayfa yapacakmışsınız
Kızlar uğursuz falanmıyım acaba ben yokken sohbet akmış
Aşko onlar bu akşam göreceklerDün ben de yoktum ya çok muhabbet dönmüş. Ben bunun altında kasıt arıyorum
Canim benim ilk aylarda inanılmaz bir diş ağrım oldu, gebelik öncesinde tüm dişlerimi kontrol ettirmiştim fakat bir doktor yanlış kanal tedavi uygulamış o da apse yapmış. Artık ağrıdan duvarları yumrukluyordum. Diş hekimi ve kadın doğum uzmanım ortak kararla antibiyotik içmemi söylediler. Ben nasıl ağlıyorum ama ilk zamanlar ya bir de zarar verecek diye, dayanırım ağrıya bir şey olmaz falan. Sonra doktorum dedi kar zarar hesabı yapman lazım enfeksiyon bebeğe ilaçtan daha çok zarar verir ve verdiğimiz antibiyotikler gebelikte kullanılabilen antibiyotikler. Ben ağlaya ağlaya içtim şükür düzeldi, minikom da çok iyi şükürÇok teşekkür ederim canım inşallah öyle olur antibiyotik kullanman lazım derse kullanmamaya cesaret edemem ama kullanmadan geçebilirse daha iyi olur psikolojik olarakinşallah hafiftir
Var tabi canım Avrupada çok duyuyorum böyle ben de. Onlarda da doğum sonrası devlet evine ebe gönderiyor o çok hoşuma gidiyor ya. Bebeği yıkamana emzirmene hepsine danışmanlık veriyorlar. Ama hamileyken ihmal ediliyor bebelerKanka ingilterede hâlâ ultrason yapmayıp kontrollerde metreyle bel ölçülen yerler varmış
Bana da çok sağlıklı gelmiyor anne düz bir nesne değil kendini hazırlama ve bilme hakkı var benim kalp atışı alınamayan bebeğimde düşme için çok beklendi ama kese ve bebek rahmime yapışmaya başlıyordu düşmüyordu kürtaj olmasam biraz geciksem rahimde yapışıklık olacak farklı cerrahi işlemler gerekecek belki hamile kalmamı sonraki sürecimi uzatacak veya daha ciddi etkileyecekti sürekli kontrole gidelim demiyorum ama özellikle 8 11 hafta arası kontrol önemli bence çoğu kalp durması kese yapışıklığı vs bu dönemdeYa moral bozucu olmasın sabah sabah diye anlatmiycam ama geçmiş gruplardan birinde yurtdışında doğum yapan bir anne olumsuz bir deneyim yaşadı. Doğumda değil de bebekle ilgili. Avrupa iyi güzel keşke gidebilsem tabiama yüz kere de hamile olsam Türkiyede geçirmek isterim bunu. Yani hiç bişey yaptırmasa da insan bir detaylı ultrason da yapılmalı ya. Mezura ölçümü nedir. Ayrıca her sağlıksız bebek de düşmüyor ki dünyaya gelme ihtimali de var. TRde de bu mantıkta doktorlar var sağlıksızsa zaten düşer diyen. Ama doğma ihtimali de var. Anne bundan haberdar olmalı bence hamileyken
Tabi canım 700 sayfa olduk diyorlardı bu gece 800 yaparız biz onu. Okusunlar da görelimAşko onlar bu akşam göreceklerşimdi naneyi yemedilermi
Aşkım o eve hemşire yollama olayını burdada bazı özeller yapıyorVar tabi canım Avrupada çok duyuyorum böyle ben de. Onlarda da doğum sonrası devlet evine ebe gönderiyor o çok hoşuma gidiyor ya. Bebeği yıkamana emzirmene hepsine danışmanlık veriyorlar. Ama hamileyken ihmal ediliyor bebeler
Evet canım bence de öyle doktor daha iyisini bilir kullanmak gerekirse kullanıcam tabikiZaten hamile olduğumuz için en zararsizini veriyorlar ilac kullanman gerekirse de kullan bence . Doktorum enfeksiyon ilaçtan daha çok zarar verir demisti artık doğru yanlış bilmiyorum
Nokta atacam hepTabi canım 700 sayfa olduk diyorlardı bu gece 800 yaparız biz onu. Okusunlar da görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?