- 18 Temmuz 2022
- 6.726
- 11.442
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.001
Kuzu işlerim çok yoğundu bugün aktif olamadım gün içinde. Kızım da sağolsun dün gece tam 3,5 saat aralıksız memede durarak sinir krizi geçirtti bana. Rekor kırdık resmen. Bu gece 9 da yatıp uyudum artık. Şimdi de İzmir'e gidicem 5te biletim var uykum dağıldı erken yatınca. Annem de hazır gitmişken döndüğünde emzirme diyor. Bu yorgunlukla hiç yapamam dedim. Dinlenmiş bi zamanda haftasonu falan uğraşıcam onla çok stresliyim ya umarım korktuğum kadar zor geçmez dua edin bana
Benim enfeksiyon değerlerim yüksek çıkmıştı canım 2 gün sonra kendi doktoruma gittim. Tekrar tahlil yapalım dedi ve sonucum tertemiz çıktı. Nasıl oldu anlamadım. Yanma sızlama yoksa ciddi birşey yoktur dedi. Zaten çok aşırı su içen biriyim onun da faydasını görmüş olabilirimKızlar ben işe idrar yolu enfeksiyonu çıkmış şimdi tahlil sonuçlarına baktım, doktora geçmeyi deniycem yarın ama telaşlanıyorum kesin antibiyotik mi kullanıcam şimdi ben
Ay evet hatırlıyorum hatta bizim gebelikler kesinleşmişti senin kesen daha görünmemişti biri sana üzülme sonra istersen fln demişti . Bende yine düşük yaparım zaten diye çok ümitsizdimZaten 3-5 kişi vardık sadece yazanbiri yönetici olsa diye birkaç kez yazıldı. Ben de ben yapayım dedim. Admine yazdım o şekilde oldum. Daha ultrasona bile girmemiştim o belirsizlikle atladim
Benim bir boş odam var orayı bebek odası yapıcam ilk 6 ay anne yanı beşiğiyle yanımda yatırıcam sonra odasına geçiş olucak. Ama ben doğmadan odasını kurmayı düşünüyorum çünkü eşyaları kıyafetleri düzeni olsun diyeKızlar ya yine bişey soracağımözellikle ilk hamileliği olanlar bebek odası nasıl yapmayı planlıyorlar? 2. Bebeği olanların zaten bir düzeni vardır diye düşündüm. Birde bebekler gece emmelerini ne zamana kadar yapıyor? Bu da tecrübeli annelere sorum
Bende başlarda çok oldum hatta kanamada yaptı bende bir kaç çeşit antibiyotik ile anca geçti çok dirençliydi ama gönlünü ferah tut geçip gidiyor hiç bişey olmuyor bebeğeKızlar ben işe idrar yolu enfeksiyonu çıkmış şimdi tahlil sonuçlarına baktım, doktora geçmeyi deniycem yarın ama telaşlanıyorum kesin antibiyotik mi kullanıcam şimdi ben
Canım bu videoyu izlemiştim büyüyen yatakları pek önermiyo gibiydi ama bunlar kişiden kişiye değişecek şeyler tabi ki
Yok kuzum karıştırdın mi acabaAy evet hatırlıyorum hatta bizim gebelikler kesinleşmişti senin kesen daha görünmemişti biri sana üzülme sonra istersen fln demişti . Bende yine düşük yaparım zaten diye çok ümitsizdim
Aaaa bak bak bilseydin özlü söz falan yazardım enfeksiyonum çıktı yazmazdım ayol
Hayır canım herhangi bir şey yok çokta su içerim normalde çok şaşırdımGeçmiş olsun cnm burdaannabelica damıydı tahlil bir kere kötü testi tekrarlayınca temiz çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Sende yanma ağrı vs var mı
İnşallah Çok teşekkür ederim canımsınGeçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur
Çok teşekkür ederim Ben de suyu arttırıyım canım belki de yanlış çıkmıştır inşallah hiç istemem bir ilaç kullanmakCanım gecmıs olsun dr bana yazdıgında ben kullanmadım onun yerıne 1.5 L daha fazla su ıctım hergun min 3.5 L içmeye calıstım gecti hemen ❤
İnşallah dediğin gibi olur bana da canımBenim enfeksiyon değerlerim yüksek çıkmıştı canım 2 gün sonra kendi doktoruma gittim. Tekrar tahlil yapalım dedi ve sonucum tertemiz çıktı. Nasıl oldu anlamadım. Yanma sızlama yoksa ciddi birşey yoktur dedi. Zaten çok aşırı su içen biriyim onun da faydasını görmüş olabilirim
Çok teşekkür ederim canım inşallah öyle olur antibiyotik kullanman lazım derse kullanmamaya cesaret edemem ama kullanmadan geçebilirse daha iyi olur psikolojik olarakBende başlarda çok oldum hatta kanamada yaptı bende bir kaç çeşit antibiyotik ile anca geçti çok dirençliydi ama gönlünü ferah tut geçip gidiyor hiç bişey olmuyor bebeğe
Zaten hamile olduğumuz için en zararsizini veriyorlar ilac kullanman gerekirse de kullan bence . Doktorum enfeksiyon ilaçtan daha çok zarar verir demisti artık doğru yanlış bilmiyorumÇok teşekkür ederim canım inşallah öyle olur antibiyotik kullanman lazım derse kullanmamaya cesaret edemem ama kullanmadan geçebilirse daha iyi olur psikolojik olarakinşallah hafiftir
Evet canim ben de tek bir ilaç kullanıyorum multivitamin diye doktor verdi ama rahatsız etmedi beniKızlar bugün bana doktorum vitamin verdi folik asit omega magnezyum multivitamin multimineral içeren tek ilaç verdi ve yarım saat oluyor kullandığım aşırı rahatsız etti midem çok bulanıyor size de tüm vitaminleri bir ilaç şeklinde mi verdi yoksa ayrı ayrı mı ya ve ilaç aşırı büyük rahatsız etti içerken ilaç alışkanlığım hiç yok şöyle söyleyim parol her derdime deva siz anlayın
günaydın kızzlarr, dün akşam işten sonra hiç giremedim buralara şimdi fırsat buldukça yazılanları okuycam
Ayy evet yaaa akşam pertimiz çıkıyor. Bir de yemek ye falan derken daha da mayışıyor insanGünaydın canım, ben de akşamları dökülüp kalıyorum okuyamıyorum da anca sabaha kalıyor, çok yorgun oluyorum
Ayy evet yaaa akşam pertimiz çıkıyor. Bir de yemek ye falan derken daha da mayışıyor insansenin kontrolün ne zamandııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?