Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
annabelica adminn bugün nerdeyse hic yokdun özledikk ya yokla yarın buraları kimler yazmıyor felan
Kuzu işlerim çok yoğundu bugün aktif olamadım gün içinde. Kızım da sağolsun dün gece tam 3,5 saat aralıksız memede durarak sinir krizi geçirtti bana. Rekor kırdık resmen. Bu gece 9 da yatıp uyudum artık. Şimdi de İzmir'e gidicem 5te biletim var uykum dağıldı erken yatınca. Annem de hazır gitmişken döndüğünde emzirme diyor. Bu yorgunlukla hiç yapamam dedim. Dinlenmiş bi zamanda haftasonu falan uğraşıcam onla çok stresliyim ya umarım korktuğum kadar zor geçmez dua edin bana

Kızlar ben işe idrar yolu enfeksiyonu çıkmış şimdi tahlil sonuçlarına baktım, doktora geçmeyi deniycem yarın ama telaşlanıyorum kesin antibiyotik mi kullanıcam şimdi ben
Benim enfeksiyon değerlerim yüksek çıkmıştı canım 2 gün sonra kendi doktoruma gittim. Tekrar tahlil yapalım dedi ve sonucum tertemiz çıktı. Nasıl oldu anlamadım. Yanma sızlama yoksa ciddi birşey yoktur dedi. Zaten çok aşırı su içen biriyim onun da faydasını görmüş olabilirim

Zaten 3-5 kişi vardık sadece yazan biri yönetici olsa diye birkaç kez yazıldı. Ben de ben yapayım dedim. Admine yazdım o şekilde oldum. Daha ultrasona bile girmemiştim o belirsizlikle atladim
Ay evet hatırlıyorum hatta bizim gebelikler kesinleşmişti senin kesen daha görünmemişti biri sana üzülme sonra istersen fln demişti . Bende yine düşük yaparım zaten diye çok ümitsizdim

Benim bir boş odam var orayı bebek odası yapıcam ilk 6 ay anne yanı beşiğiyle yanımda yatırıcam sonra odasına geçiş olucak. Ama ben doğmadan odasını kurmayı düşünüyorum çünkü eşyaları kıyafetleri düzeni olsun diye
Ekim gibi odayı alırız inş bi aksilik olmazsa

Kızlar ben işe idrar yolu enfeksiyonu çıkmış şimdi tahlil sonuçlarına baktım, doktora geçmeyi deniycem yarın ama telaşlanıyorum kesin antibiyotik mi kullanıcam şimdi ben
Bende başlarda çok oldum hatta kanamada yaptı bende bir kaç çeşit antibiyotik ile anca geçti çok dirençliydi ama gönlünü ferah tut geçip gidiyor hiç bişey olmuyor bebeğe

Canım bu videoyu izlemiştim büyüyen yatakları pek önermiyo gibiydi ama bunlar kişiden kişiye değişecek şeyler tabi ki

Canım yatak odalarından konuşmuşsunuz bizim odamız var ama kapalı şu an açtığım zaman ben de gösteririm, IKEA dan hemnes setini almıştım, mini çocuk dolabı, ergonomik boyu çocuk kendisi alıp kendisi asabilir eşyaları( bu tamamen bütçeyle alakalı, eğer sonradan da kullanır dersen tavsiye etmem minik ama estetik ), şifonyer, beşik, eşim diyor ki bunun set devamı var çalışma masası minik sallanan sandalye falan bebek için 2-3 yaş onu da alalım dedim yahu bir dur çocuk doğsun, doğmamış çocuğa salanan sandalye ne sen bana al dedim emzirme koltuğu odasına koyarız işlevsel mi bu takım bence değil ama oldukça estetik ona göre karar verebilirsin canım

Ay evet hatırlıyorum hatta bizim gebelikler kesinleşmişti senin kesen daha görünmemişti biri sana üzülme sonra istersen fln demişti . Bende yine düşük yaparım zaten diye çok ümitsizdim
Yok kuzum karıştırdın mi acaba ben ilk 6+2de kontrole gittim. Onda da kese de kalp atışı da görünmüştü

Canım gecmıs olsun dr bana yazdıgında ben kullanmadım onun yerıne 1.5 L daha fazla su ıctım hergun min 3.5 L içmeye calıstım gecti hemen ❤
Çok teşekkür ederim Ben de suyu arttırıyım canım belki de yanlış çıkmıştır inşallah hiç istemem bir ilaç kullanmak

İnşallah dediğin gibi olur bana da canım ben de suyu çok içerim biraz daha arttırayım belki de yanlıştır inşallah bugün gidip sorucam

Bende başlarda çok oldum hatta kanamada yaptı bende bir kaç çeşit antibiyotik ile anca geçti çok dirençliydi ama gönlünü ferah tut geçip gidiyor hiç bişey olmuyor bebeğe
Çok teşekkür ederim canım inşallah öyle olur antibiyotik kullanman lazım derse kullanmamaya cesaret edemem ama kullanmadan geçebilirse daha iyi olur psikolojik olarak inşallah hafiftir

Çok teşekkür ederim canım inşallah öyle olur antibiyotik kullanman lazım derse kullanmamaya cesaret edemem ama kullanmadan geçebilirse daha iyi olur psikolojik olarak inşallah hafiftir
Zaten hamile olduğumuz için en zararsizini veriyorlar ilac kullanman gerekirse de kullan bence . Doktorum enfeksiyon ilaçtan daha çok zarar verir demisti artık doğru yanlış bilmiyorum

Evet canim ben de tek bir ilaç kullanıyorum multivitamin diye doktor verdi ama rahatsız etmedi beni

Ayy evet yaaa akşam pertimiz çıkıyor. Bir de yemek ye falan derken daha da mayışıyor insan senin kontrolün ne zamandııı

Evet bebeğim, benim haftaya Perşembe inşallah bir aksilik çıkmazsa 15+ larda olacağım ya haftam da karıştı yok ileride dedi yok Sat o değiştirdi derken neyse ki haftam 15+ olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…