Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Aşkım sefan olsun bol bol deniz yap
Biz mecburiyetten gidiyoruz schengen için ordan başvurduk, önce oraya giriş çıkış yapmamız gerekiyor, yoksa gönül isterdi mykonos olsun yazın ortası
Aşko barselona olsaydı harika plajları var denize girerdiniz eğer imkanınız ve vaktiniz varsa madride gidip oradan uçakla yine geçersiniz barselonaya. Ben antalyaya çok benzetiyorum orayı. Hem deniz hem alışveriş tatili olur ama dediğim gibi cybex i oradan al mutlaka çok valiziniz yoksa

Benim ilk gebeliğim hemen oda yapmayı düşünmüyorum yavaş yavaş yapıcam zaten odasında değil yanımda uyuyacak 1 yaşına kadar
Dediğin gibi zaten yanımızda olacak ama eşyalarını vs koymak için yine dolap filan alacağımız için bir de yatak alıp direk oda mı yapsak dedik. Daha zaman var zaten bakalımm

Canım dr a gidene kdr su içmeyi falan arttır yada sağlık ocağında yarın hemen bi tahlil ver enfeksiyon olabilir.çok geçmiş olsun

Aşkım barcelona sanırım alış veriş konusunda madrid kadar verimli değilmiş, o yüzden madrid istedik tek valiz gidiyoruz dönüş dolarız bekliyoruz diye

Bencede bebek çünkü bende alt karnımın tam ortasında hissediyorum 1 haftadır bir şeyler

Canım benimm Allah razı olsun kuzum Allahım kimseleri sınamasın böyle zor konularda.. evlatlarımızı korusun Rabbim hepimizin bebislerini korusun inşallah
Çok şükür teyzesi inşallah sağlıkla kucagima alacagim gunler de gelsin aminn.. hepimiz saglikla kavusalim guzel bebeklerimizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…