- 15 Mayıs 2022
- 1.798
- 2.311
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.701
Aşko barselona olsaydı harika plajları var denize girerdiniz eğer imkanınız ve vaktiniz varsa madride gidip oradan uçakla yine geçersiniz barselonaya. Ben antalyaya çok benzetiyorum orayı. Hem deniz hem alışveriş tatili olurAşkım sefan olsun bol bol deniz yap
Biz mecburiyetten gidiyoruzschengen için ordan başvurduk, önce oraya giriş çıkış yapmamız gerekiyor, yoksa gönül isterdi mykonos olsun yazın ortası
Dediğin gibi zaten yanımızda olacak ama eşyalarını vs koymak için yine dolap filan alacağımız için bir de yatak alıp direk oda mı yapsak dedik. Daha zaman var zaten bakalımmBenim ilk gebeliğim hemen oda yapmayı düşünmüyorum yavaş yavaş yapıcam zaten odasında değil yanımda uyuyacak 1 yaşına kadar
Ayyy tahminler sende tuttu bir tekHadi haftaya sıra bende kesinleştireyim artık öldüm
Maşallah çok tatlılar ya:)
Sallamosyon o arkadaşım takma
Canım dr a gidene kdr su içmeyi falan arttır yada sağlık ocağında yarın hemen bi tahlil ver enfeksiyon olabilir.çok geçmiş olsunSu gibi olan şey dediğini önceki haftalarda doktoruma sormuştum ben normal demişti hala . Ama koku değişikliği ve ağrı yoktu özellikle bugün çok ağrım var otururken bile sanki karnım ağrıyor. İnşallah yoktur canım inşallah
Aşkım barcelona sanırım alış veriş konusunda madrid kadar verimli değilmiş, o yüzden madrid istedikAşko barselona olsaydı harika plajları var denize girerdiniz eğer imkanınız ve vaktiniz varsa madride gidip oradan uçakla yine geçersiniz barselonaya. Ben antalyaya çok benzetiyorum orayı. Hem deniz hem alışveriş tatili olurama dediğim gibi cybex i oradan al mutlaka çok valiziniz yoksa
Aşkım yarın inşallah, çok teşekkür ederim beybisi, bebişim inşallah sorun çıkarmazsepide yolculuk ne zaman canım yazdın belki atladım.iyi yolculuklar olsun şimdiden bebişin ilk uçuşu olacak
Yok canım bişeycik olmaz Allahın izniyleAşkım yarın inşallah, çok teşekkür ederim beybisi, bebişim inşallah sorun çıkarmaz
Kanka canın sıkılıyor galibaYok canım bişeycik olmaz Allahın izniylegüle güle gidin bende yarın evime dönüyorum pazar İzmire geçiyorum 3 gün içinde 3 kere valiz doldur boşalt yapcam
o bebek canımBen yine tuhaf sorularımla geldimaşkımsular az önce göbek deliğimin altında alt karnımda yani tam ortasında, bir şey bir tarafa ağır ağır sürüklüyor gibi oldu o bebekmi 2 kere arka arkaya, sonra durdu
Bencede bebek çünkü bende alt karnımın tam ortasında hissediyorum 1 haftadır bir şeylerBen yine tuhaf sorularımla geldimaşkımsular az önce göbek deliğimin altında alt karnımda yani tam ortasında, bir şey bir tarafa ağır ağır sürüklüyor gibi oldu o bebekmi 2 kere arka arkaya, sonra durdu
o bebek canımbenimde öyle oldu gecen hafta
Sizdede ağır ağır mı oldu kızlar, pır pır değilBencede bebek çünkü bende alt karnımın tam ortasında hissediyorum 1 haftadır bir şeyler
bendede böyle yavaş bi şekilde lüpp diye balığın bi suyun içinde yüzdüğü gibi sürüklenmişti çok değişik bişey yaSizdede ağır ağır mı oldu kızlar, pır pır değil
Ama ağır balık kankabendede böyle yavaş bi şekilde lüpp diye balığın bi suyun içinde yüzdüğü gibi sürüklenmişti çok değişik bişey ya
Nasıl anlatsam sanki içerden bi dürtme geliyo anlık olarak ahahahSizdede ağır ağır mı oldu kızlar, pır pır değil
kanka senin kız iyi balık etlidir ondan belkiAma ağır balık kankahamsi gibi değil
Canım benimmCanım ancak girdim sayfaya mesajını aradı gözlerim çokkkkk ama çokkk sevindim Allah kimseyi bu tarz konularla evlatlarıyla sınamasın bizleri de inşallahOğluşunn sağlıkla kucağına alırsın inşallah gözümüz aydın bebişimiz şükür ki sağlıklıymış
Cnm detaylı ultr bekliyorum 12 den sonra henüz gidemedim doktoraEveeet yoklama yapalım ozaman
Kızlaaar nerelerdesiniz cinsiyetleri hala öğrenemedik mi bi ses verin@lunariaaa @hcelly @sellmin @danmii Fatmaningebeligi @petty @Dogabesmez @Rabbimallah @dilllanjjdkdjs @Angela4192 @hhto
Yaz canım bize de öğrenince iyi olmanıza sevindikCnm detaylı ultr bekliyorum 12 den sonra henüz gidemedim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?