- 23 Ekim 2024
- 3.911
- 6.169
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.681
Beybim çok teşekkür ederimKuzu ben madride ve barselonaya gittim hiç öyle bir durum yaşamadımm ama genelde böyle şüphe olan yerlere gittiğimde altın takı vs takmıyorum kol çantası yerine boyundan asılan çantalar takıyorum eşimde cüzdanını genelde arka cebine değil ön ceplerine koyuyor. Birde yanımızda yüklü miktarda nakit taşımıyoruz genelde varsa da farklı ceplere çantalara koyuyoruz. Dediğim gibi ispanyada böyle bir durum yaşamadım avrupada pek olmuyor genelde daha çok orta doğu ve hindistan taraflarında oluyor. Siz yinede takmayın saatlerinizinolur nolmaz
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKizlar merhaba benimde cinsiyetim belli oldu kızım olacakmis
Çok teşekkür ederim bir kızim var buda ikincisi olacak rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllahMaşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Seninde belirtiler kızdı doğru çıktı hayırlı olsun canımKizlar merhaba benimde cinsiyetim belli oldu kızım ololacakmis
Su gibi olan şey dediğini önceki haftalarda doktoruma sormuştum ben normal demişti hala . Ama koku değişikliği ve ağrı yoktu özellikle bugün çok ağrım var otururken bile sanki karnım ağrıyor. İnşallah yoktur canım inşallahCanım Allah korusun internete bakma sen ya benim de plesantam aşağıda diye neler neler yazıyor psikolojimi bozacaktı okumuyorum artık .İnşaallah değildir enfeksiyon benim akıntım yok öyle kokulu filan ama sadece iç çamaşırımda su gibi yuvarlak leke oluyor terliyor muyum akıntı mı anlamadım .Sen içini ferah tut doktora bir görün inş bir şey yoktur Allah’ın izniyle
Evet tüm belirtiler kızı gösteriyordu teşekkür ederimSeninde belirtiler kızdı doğru çıktı hayırlı olsun canım
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinMaşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Canım enfeksiyon başlangıcı geçen hafta oldu bende, bugün doktoruma söyledim eğer ciddi bir akıntı değişikliği sürekli bir ağrı yoksa problem yok dedi önemsemedi pek açıkçası. Bence içini rahat tut evham yapma hiç.Evet canım benimde özellikle bugün oldu hiç keyfim yok korkuyorum çokbide enfeksiyon hamilelikte çok kötü yazıyor nette öyle mi gerçekten bebeğe zarar veriyor yazıyor kafam allak bullak oldu araştırmaktan
Kuzu ama şunu söyleyeyim bu aralar çooook sıcaktır antalya gibi düşün yanına mutlaka şapka al bide el vantilatörü tarzı bişey. Bende yarın arkadaşlarımla tatile gidiyorum antalyaya sıcak biraz korkutuyorBeybim çok teşekkür ederim
Almanya, hollanda oralarda rahat takıldık ama ispanya bir hoplatıyor bizihadi bakalım
Peki doktorun sana ilaç verdi mi ? Nasıl anladı enfeksiyon olduğunu idrar testi mi istediCanım enfeksiyon başlangıcı geçen hafta oldu bende, bugün doktoruma söyledim eğer ciddi bir akıntı değişikliği sürekli bir ağrı yoksa problem yok dedi önemsemedi pek açıkçası. Bence içini rahat tut evham yapma hiç.
Kuzu ama şunu söyleyeyim bu aralar çooook sıcaktır antalya gibi düşün yanına mutlaka şapka al bide el vantilatörü tarzı bişey. Bende yarın arkadaşlarımla tatile gidiyorum antalyaya sıcak biraz korkutuyor
Kız 75full destekli ne demekYaa ben napayım kızlar normalde 75 full destekli kullanıyodum şuan destekli istemiyorum almam da lazım kaç alayım nasıl alayım pedli mi toparlayıcı gibi olanlardan mı ya da emzirme sütyeni mi sporcu tarzı mı hiç bilemedim
Aşkım sefan olsun bol bol deniz yapCanım enfeksiyon başlangıcı geçen hafta oldu bende, bugün doktoruma söyledim eğer ciddi bir akıntı değişikliği sürekli bir ağrı yoksa problem yok dedi önemsemedi pek açıkçası. Bence içini rahat tut evham yapma hiç.
Kuzu ama şunu söyleyeyim bu aralar çooook sıcaktır antalya gibi düşün yanına mutlaka şapka al bide el vantilatörü tarzı bişey. Bende yarın arkadaşlarımla tatile gidiyorum antalyaya sıcak biraz korkutuyor
Canım ben iki iki masraf olmasın diye emzirme sütyeni almak istiyorum. Tabi deneyerek alacağım. Yada ölçüyorlar ya öyle ölçtürüp alacağım sanırımİnternetten almayı düşündüm dagide kampanya var hatta sizlerin de aklında olsun 1 alana 1 bedava şuan. Karar versem alıcam da net fikir olmuşmadı kafamda
Benim ilk gebeliğim hemen oda yapmayı düşünmüyorum yavaş yavaş yapıcam zaten odasında değil yanımda uyuyacak 1 yaşına kadarKızlar ya yine bişey soracağımözellikle ilk hamileliği olanlar bebek odası nasıl yapmayı planlıyorlar? 2. Bebeği olanların zaten bir düzeni vardır diye düşündüm. Birde bebekler gece emmelerini ne zamana kadar yapıyor? Bu da tecrübeli annelere sorum
Erken geliyor mu oradan siparişler yoksa gecikiyor mu bende bakayım diyorum da bir şeylerKanka bende açılmadı resimsonrada kayboldu
Canım ancak girdim sayfaya mesajını aradı gözlerim çokkkkk ama çokkk sevindim Allah kimseyi bu tarz konularla evlatlarıyla sınamasın bizleri de inşallahInatla sayilari esitleyecekhedefe dogru emin adimlarla ilerliyoruz aşko
Önceden bende de olurdu o ek olarak basım da dönerdi sonradna geçti bebeğim sorun yokKızlarrr saçma olcak belki ama eğildiğiniz de mideniz bulanıyor mu hani dolaptan birşey almak için yerden birşey almak için falan benim aşırı bulanıyor normal mi yoksa ben sizden 2-3 hafta geriden geliyorum sonra geçiyor mu?
Ben haftasonu olduğu için doktoruma gitmedim başka bir hastanede acilden giriş yapıp önce bebiş için kadın doğuma girdim oda beni dahiliyeye yönlendirdi. Dahiliye doktoru kan tahlili istedi serum takıldı kan sonucumda enfeksiyon başlangıcı çıktı ciddi olmadığı için antibiyotik başlamadı. Sadece probiyotik verdi onu kullandım. Bugün de kendi doktoruma anlattım zaten salgın olduğunu bu aralar çok karşılaştıklarını o yüzden bir problem olmadığını söylediPeki doktorun sana ilaç verdi mi ? Nasıl anladı enfeksiyon olduğunu idrar testi mi istedi
Teşekkür ederimm zorluyor beni bazen unutup eğiliyorum geçiyorsa harikaÖnceden bende de olurdu o ek olarak basım da dönerdi sonradna geçti bebeğim sorun yok
Evet yaa senide öğrenelim artıkAyyy tahminler sende tuttu bir tekHadi haftaya sıra bende kesinleştireyim artık öldüm
Maşallah çok tatlılar ya:)
Sallamosyon o arkadaşım takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?