- 18 Temmuz 2022
- 6.389
- 10.764
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.661
Olsun canım iyi düşünmüşsün zaten kötü bı isim de değilmişSağ ol canım amin .ben pek sevmem 2 isim ama işte eşimin de gönlü olsun dedim kırılmasın yıllarca bebek hasreti çektik ikimiz de diye mecbur koyacağım ama benim de uyumu hoşuma gitti ikisinin sonradan ya da kendimi teselli ettim
Demmeki normal hep aynı yerde olunca şekli bile değişti karnımınbenim en başından beri sol tarafta , simdi biraz gobek deliği hizasına dogru yaklaştı yukari cikti sanirim ama hep solda hissediyorum orasi daha sert ve sisik
Canım benim de 2 gündür sol kasığımda ağrı ve batma var normaldir inş diye ümit ediyorum inşaallah normal bir süreçtir senin de benim de ama bayağı bayağı batıyor benim dün pek önemsemedim ama bugün de devam ediyor yürürken bile açıyorRandevumu pazartesi gününe aldım kızlar çok huzursuzum endişeliyim16+2 kasık ağrılarım oluyo bide rahimde batma oldu bikaç kez. Akıntımda farklı bi koku hissettim. Çok korkuyorum bişey olur diye
Evet canım benimde özellikle bugün oldu hiç keyfim yok korkuyorum çokCanım benim de 2 gündür sol kasığımda ağrı ve batma var normaldir inş diye ümit ediyorum inşaallah normal bir süreçtir senin de benim de ama bayağı bayağı batıyor benim dün pek önemsemedim ama bugün de devam ediyor yürürken bile açıyor
Ayyy tahminler sende tuttu bir tekKızlar kızlar kızlar geldimm
Sizi üzmüyorum, tahminleriniz doğru çıktı,
KIZIM oluyorrrrrrrAllah’ ım canım kızım
Maşallah çok tatlılar ya:)aaa bende hep alttan baktığı için herhalde baya net görüntüler elde ettik doktorun direkt karından baktıysa zor olmuştur belki de görmekhatta şöyle renkli bir ultrason sonucu var bebişlerimin 9+1 ler burda hani böyle görüntün varsa ordan cinsiyet tahmini yapacaktım da sağlık olsunn
Sallamosyon o arkadaşım takmaYukarıda ki anket ne kadar doğru acaba52 e 43 kızların sayısı fazla ciddi fark var
Canım Allah korusun internete bakma sen ya benim de plesantam aşağıda diye neler neler yazıyor psikolojimi bozacaktı okumuyorum artık .İnşaallah değildir enfeksiyon benim akıntım yok öyle kokulu filan ama sadece iç çamaşırımda su gibi yuvarlak leke oluyor terliyor muyum akıntı mı anlamadım .Sen içini ferah tut doktora bir görün inş bir şey yoktur Allah’ın izniyleEvet canım benimde özellikle bugün oldu hiç keyfim yok korkuyorum çokbide enfeksiyon hamilelikte çok kötü yazıyor nette öyle mi gerçekten bebeğe zarar veriyor yazıyor kafam allak bullak oldu araştırmaktan
Randevumu pazartesi gününe aldım kızlar çok huzursuzum endişeliyim16+2 kasık ağrılarım oluyo bide rahimde batma oldu bikaç kez. Akıntımda farklı bi koku hissettim. Çok korkuyorum bişey olur diye
Kızlar muhtemelen bebeğin büyümesiyle ilgili bir mesele bu ama en kötü senaryoda enfeksiyon geçiriyor olabilirsiniz ve antibiyotikle çözülür o da. Daha kötü şeyleri getirmeyin aklınıza gönlünüz ferah olsunCanım benim de 2 gündür sol kasığımda ağrı ve batma var normaldir inş diye ümit ediyorum inşaallah normal bir süreçtir senin de benim de ama bayağı bayağı batıyor benim dün pek önemsemedim ama bugün de devam ediyor yürürken bile açıyor
Kurban olurum ben onaKızlar bu arada bugün bebişimi o kadar net hissettim ki ilk kez elimi koyunca vurmaya devam etti 4-5 kez aynı yerde vurdu ve çok daha net hissettimher geçen gün hareketleri gözle görülür artıyor ki Rabbimin mucizesi darısı ilk hissedecek canlara
Çok çok güzel bir duygu canım diğer bebeklerimde üzüntüden çok şey kaçırmışım onu farkettimKurban olurum ben onaAllahım nasıl bir his
Yaaa çok sevindim canımmm benimmmKızlar kızlar kızlar geldimm
Sizi üzmüyorum, tahminleriniz doğru çıktı,
KIZIM oluyorrrrrrrAllah’ ım canım kızım
Bunlar hepsi normal kızlar sancı gibi gelip agrı düzene girip şidetlenmeyince korkmayın ilk gebelikte çok yoğun yaşanıyor o agrılar tecrübedirCanım benim de 2 gündür sol kasığımda ağrı ve batma var normaldir inş diye ümit ediyorum inşaallah normal bir süreçtir senin de benim de ama bayağı bayağı batıyor benim dün pek önemsemedim ama bugün de devam ediyor yürürken bile açıyor
Canım benim devamlı var 2 gündür normal mi ? Hiç geçmeden aralıksız ama artmadı çok şükür tabiBunlar hepsi normal kızlar sancı gibi gelip agrı düzene girip şidetlenmeyince korkmayın ilk gebelikte çok yoğun yaşanıyor o agrılar tecrübedir
Eger sık idrara çıkma kokulu akıntı yoksa endişe etme dinlenince geçer genelde kuzum ama doktoruna sorabilirsin yinedeCanım benim devamlı var 2 gündür normal mi ? Hiç geçmeden aralıksız ama artmadı çok şükür tabi
Sağ ol canım yok çok şükür sık idrar var ama normal düzeyde hamilelikten kaynaklı bence o sadece .bir de kokulu akıntım filan yok yani çok şükür 22 sinde randevum var hepsini soracağım doktora inşEger sık idrara çıkma kokulu akıntı yoksa endişe etme dinlenince geçer genelde kuzum ama doktoruna sorabilirsin yinede
Kuzu ben madride ve barselonaya gittim hiç öyle bir durum yaşamadımm ama genelde böyle şüphe olan yerlere gittiğimde altın takı vs takmıyorum kol çantası yerine boyundan asılan çantalar takıyorum eşimde cüzdanını genelde arka cebine değil ön ceplerine koyuyor. Birde yanımızda yüklü miktarda nakit taşımıyoruz genelde varsa da farklı ceplere çantalara koyuyoruz. Dediğim gibi ispanyada böyle bir durum yaşamadım avrupada pek olmuyor genelde daha çok orta doğu ve hindistan taraflarında oluyor. Siz yinede takmayın saatleriniziPamlok aşkom konudan bağımsız sana bir şey soracam, senin daha önce ispanya deneyimin vardı, şimdi bizim biraz pahalı saat ve mücevherlerimiz var elimizde takılı, eşimde internette okumuş ispanyada gasp olayları falan oluyormuş diye, sence öyle şeyler varmı? Riskte almak istemiyoruz sana sorayım dedim, bu arada madride uçuyoruz
Agrın çok olursa ihmal etme canım Rabbım kucağımıza almayı nasip etsinSağ ol canım yok çok şükür sık idrar var ama normal düzeyde hamilelikten kaynaklı bence o sadece .bir de kokulu akıntım filan yok yani çok şükür 22 sinde randevum var hepsini soracağım doktora inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?