Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Olsun canım iyi düşünmüşsün zaten kötü bı isim de değilmiş Zaten isme karar verince o ismi bebeğine söylerken o kadar çok benimsiyor ki insan. Kullandıkça daha da hoşuna gidecek

Randevumu pazartesi gününe aldım kızlar çok huzursuzum endişeliyim 16+2 kasık ağrılarım oluyo bide rahimde batma oldu bikaç kez. Akıntımda farklı bi koku hissettim. Çok korkuyorum bişey olur diye

Randevumu pazartesi gününe aldım kızlar çok huzursuzum endişeliyim 16+2 kasık ağrılarım oluyo bide rahimde batma oldu bikaç kez. Akıntımda farklı bi koku hissettim. Çok korkuyorum bişey olur diye
Canım benim de 2 gündür sol kasığımda ağrı ve batma var normaldir inş diye ümit ediyorum inşaallah normal bir süreçtir senin de benim de ama bayağı bayağı batıyor benim dün pek önemsemedim ama bugün de devam ediyor yürürken bile açıyor

Evet canım benimde özellikle bugün oldu hiç keyfim yok korkuyorum çok bide enfeksiyon hamilelikte çok kötü yazıyor nette öyle mi gerçekten bebeğe zarar veriyor yazıyor kafam allak bullak oldu araştırmaktan

Kızlar kızlar kızlar geldimm
Sizi üzmüyorum, tahminleriniz doğru çıktı,
KIZIM oluyorrrrrrr Allah’ ım canım kızım
Ayyy tahminler sende tuttu bir tek Hadi haftaya sıra bende kesinleştireyim artık öldüm
Maşallah çok tatlılar ya:)
Yukarıda ki anket ne kadar doğru acaba 52 e 43 kızların sayısı fazla ciddi fark var
Sallamosyon o arkadaşım takma

Evet canım benimde özellikle bugün oldu hiç keyfim yok korkuyorum çok bide enfeksiyon hamilelikte çok kötü yazıyor nette öyle mi gerçekten bebeğe zarar veriyor yazıyor kafam allak bullak oldu araştırmaktan
Canım Allah korusun internete bakma sen ya benim de plesantam aşağıda diye neler neler yazıyor psikolojimi bozacaktı okumuyorum artık .İnşaallah değildir enfeksiyon benim akıntım yok öyle kokulu filan ama sadece iç çamaşırımda su gibi yuvarlak leke oluyor terliyor muyum akıntı mı anlamadım .Sen içini ferah tut doktora bir görün inş bir şey yoktur Allah’ın izniyle

Kızlar muhtemelen bebeğin büyümesiyle ilgili bir mesele bu ama en kötü senaryoda enfeksiyon geçiriyor olabilirsiniz ve antibiyotikle çözülür o da. Daha kötü şeyleri getirmeyin aklınıza gönlünüz ferah olsun

Kurban olurum ben ona Allahım nasıl bir his

Bunlar hepsi normal kızlar sancı gibi gelip agrı düzene girip şidetlenmeyince korkmayın ilk gebelikte çok yoğun yaşanıyor o agrılar tecrübedir

Eger sık idrara çıkma kokulu akıntı yoksa endişe etme dinlenince geçer genelde kuzum ama doktoruna sorabilirsin yinede
Sağ ol canım yok çok şükür sık idrar var ama normal düzeyde hamilelikten kaynaklı bence o sadece .bir de kokulu akıntım filan yok yani çok şükür 22 sinde randevum var hepsini soracağım doktora inş

Kuzu ben madride ve barselonaya gittim hiç öyle bir durum yaşamadımm ama genelde böyle şüphe olan yerlere gittiğimde altın takı vs takmıyorum kol çantası yerine boyundan asılan çantalar takıyorum eşimde cüzdanını genelde arka cebine değil ön ceplerine koyuyor. Birde yanımızda yüklü miktarda nakit taşımıyoruz genelde varsa da farklı ceplere çantalara koyuyoruz. Dediğim gibi ispanyada böyle bir durum yaşamadım avrupada pek olmuyor genelde daha çok orta doğu ve hindistan taraflarında oluyor. Siz yinede takmayın saatlerinizi nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…