- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.141
Kaç haftalıktı senin aynı şeyleri yaşadım şuan 16. Haftanın içindeyim bulantım hafiflediği için içmeyi bıraktım ben 1-2 haftaya tamamen kalktı şuan sadece eğilince bulanıyor benim bu da geçecekmiş kızların geçmiş dayanabilirsen içmeden süreci geçirebilirsinCanım günaydın ben de bugün 3. Gün bulantı ilacını içmiyorum ama midem hep bir tuhaf hafif bulantı gibi sabah ve bazen ara kusmalar oluyor hafif şiddette .dayansam mı içsem mi bilemedim .senin nasıl gidiyor tamamen bitti mi bulantılar ilacı bıraktıktan sonra
Geçmiş olsunKızlar çok kötü bir gece geçirdim gece 12:00 de kahverengi leke geldi acile gittik ordaki kadın doğumcu alttan muayene etti poliplerin var dedi bide plesenta aşağıda dedi gözlem altında tutucaz kanamayı takıp edicez dedi çok korktum çok ağladım
Sabah 9 da kendi doktorun muayene etti
Poliplerden kaynaklanıyor plesenta aşağıda ama bu haftalarda normal yukarı çıkmaya başlar dedi
Bebeğim iyimiş progestan verdi yinede önlem amaçlı kanama 3 güne kesilir muhtemelen dedi
Rahatladım ama hala endişelerim bitmedi ya plesenta aşağıda kalırsa vs kurmaktan kendimi alamıyorumkötüyüm hala
18. Haftanın içindeyim .inşaallah geçer ya böyle tam bulantı da değil yaşadığım ama midemde genizimde duruyor gibi tuhaf .sabah kustum bir de dün akşam üstüne doğru kustum ama sadece afedersiniz midemdeki köpüğü kusuyorum akşam yemeğini filan kusmadım çok şükür .Kaç haftalıktı senin aynı şeyleri yaşadım şuan 16. Haftanın içindeyim bulantım hafiflediği için içmeyi bıraktım ben 1-2 haftaya tamamen kalktı şuan sadece eğilince bulanıyor benim bu da geçecekmiş kızların geçmiş dayanabilirsen içmeden süreci geçirebilirsin
Geçmiş olsun18. Haftanın içindeyim .inşaallah geçer ya böyle tam bulantı da değil yaşadığım ama midemde genizimde duruyor gibi tuhaf .sabah kustum bir de dün akşam üstüne doğru kustum ama sadece afedersiniz midemdeki köpüğü kusuyorum akşam yemeğini filan kusmadım çok şükür .
Canım günaydın ben de bugün 3. Gün bulantı ilacını içmiyorum ama midem hep bir tuhaf hafif bulantı gibi sabah ve bazen ara kusmalar oluyor hafif şiddette .dayansam mı içsem mi bilemedim .senin nasıl gidiyor tamamen bitti mi bulantılar ilacı bıraktıktan sonra
Canım bence farklı bir sebebi vardır geçen benim de 2 gün bulantım oldu ama havalar burada 40-41 dereceydi ve mecburen dışarı çıkmak zorundayım çalıştığım için. O günlerde çok bulantım oldu sıcağa yoruyorum. Çünkü şu an iyiyim. Bu haftalardan sonra olmaz inşallah bir dahaKızlar gunaydın haftalar sonra bende yıne bır mıde bulantısı. Eğilsem cıkacak yanı oyle dusunun. Artık 19 hafta olduk normal mı?
Canım çok teşekkür ederimÇok sevindimmmgözün aydın
Yani canim cok fazla almamaya bak ama beslenmeni ihmal etme. Kilo vermek icin dogru zaman hamilelik degil zatendoğru söylüyorsun dikkatli kilo alsam fazla da almam herhalde umarımmantıklıymış evin içinde bahane uydurmaya gerek yok aslında yapsam oda yeterli oluyor demeki sıfır hareketden daha iyi artık hedef bebek doğduktan sonra kilo vermek
Canım çok geçmiş olsun tahmin edebiliyorum ne kadar korktuğunu. Ama çoğunlukla yukarı çıkıyor merak etme. Yine önceki grubumdan örnek vericem bir arkadaşımızın yukarı çıkmadı ama yine de son haftalara kadar gelebilmişti erken doğum olmadı. Altta plasenta olunca kanama yapabiliyor ama bebekte sorun olmadığı için dinlenmeyle biraz dikkat etmeyle sorun çözülüyor. Endişelenme biraz daha sabret yukarı çıkar zaten bebek büyüdükçeKızlar çok kötü bir gece geçirdim gece 12:00 de kahverengi leke geldi acile gittik ordaki kadın doğumcu alttan muayene etti poliplerin var dedi bide plesenta aşağıda dedi gözlem altında tutucaz kanamayı takıp edicez dedi çok korktum çok ağladım
Poliplerden kaynaklanıyor plesenta aşağıda ama bu haftalarda normal yukarı çıkmaya başlar dedi
Bebeğim iyimiş progestan verdi yinede önlem amaçlı kanama 3 güne kesilir muhtemelen dedi
Rahatladım ama hala endişelerim bitmedi ya plesenta aşağıda kalırsa vs kurmaktan kendimi alamıyorumkötüyüm hala
Gecmis olsun canim. Merak etme plasenta ilerleyen haftalarda yukari cikabiliyor hep soyleniyor bu. Doktorunda demis ya poliplerden olmus muhtemelen diye.Kızlar çok kötü bir gece geçirdim gece 12:00 de kahverengi leke geldi acile gittik ordaki kadın doğumcu alttan muayene etti poliplerin var dedi bide plesenta aşağıda dedi gözlem altında tutucaz kanamayı takıp edicez dedi çok korktum çok ağladım
Canım evet eskiden midemde sıkıntı vardı zaten reflü değilde gastrit .biraz uzun süre aç kalınca mide boş kalınca da oluyor bu durumGeçmiş olsunReflü falan var mıydı sende hani yemek borusun da yanma gibi veya mide asidinde mi bir sıkıntı var yedigin şeyden olabilir mi salçalı domatesli baharatlı birşeyler yedin mi mide asidini bozmuş olabilir
Canım aşağıda kalırsa da sezeryanla doğum yaparsın bebise bişe olmaz korkma aklına kötü şeyler getirmeKızlar çok kötü bir gece geçirdim gece 12:00 de kahverengi leke geldi acile gittik ordaki kadın doğumcu alttan muayene etti poliplerin var dedi bide plesenta aşağıda dedi gözlem altında tutucaz kanamayı takıp edicez dedi çok korktum çok ağladım
Evet canım ilaç içerken yoktu böyle .bırakınca oldu ama dayanmaya çalışayım bakim ben deGünaydın canım, benim ara ara oluyor dün çok bulantım oldu ama içmiyorum bıraktım ya işte dediğin gibi keyfim kaçıyor bir türlü şu hamileliğin premium dönemine gelemedikherhalde böyle geçecek diyorum kabullendim, içmeyeceğim ama şu an zaten antibiyotik kullanıyorum idrar yolu enfeksiyonu da yapıyor bulantı maaalesef ki belki ondan çok oluyor diyorum ama sen de yok mesela seninde bulanıyor
Çok geçmiş olsunKızlar çok kötü bir gece geçirdim gece 12:00 de kahverengi leke geldi acile gittik ordaki kadın doğumcu alttan muayene etti poliplerin var dedi bide plesenta aşağıda dedi gözlem altında tutucaz kanamayı takıp edicez dedi çok korktum çok ağladım
Galiba kafama taktım sabah 5e doğru uyumuşum canım birde benim kız karnımda hic durmadı sabaha kadar hissettim elim hep karnımdaydı bi sağ tarafım sert oldu bildiğiniz ona dokundum bi sol tarafım sert oldu resmen yer değiştirip durdu eşimde elini koydu şok oldu bildiğiniz elimizle hissettikCanım ne oldu sana, endişelenme lütfen, sen şimdi kafaya taktığın için uyuyamıyorsun lütfen, kendine dikkat et, üşütmemeye de çalış
sağol canım, inanırım hele o hapşırınca ağrıyı anlatamam resmen karnımı tutup yere bi cöküyorum demekki tek değilim bunları yaşarkenGeçmiş olsun canım bende 3 gün aynı şekilde yaşadım şimdi geçti çok şükür .hatta bazen eğilince bile batma giriyor hapşırıp öksürünce de oluyor bazen
Bende yedıgım seylere yordum canım cok yaglı yemıstım . inşallahCanım bence farklı bir sebebi vardır geçen benim de 2 gün bulantım oldu ama havalar burada 40-41 dereceydi ve mecburen dışarı çıkmak zorundayım çalıştığım için. O günlerde çok bulantım oldu sıcağa yoruyorum. Çünkü şu an iyiyim. Bu haftalardan sonra olmaz inşallah bir daha
Ay sen simdiye kadar nasil doktora hic gitmedinsepide
Daha çok kişi var etiket yapamıyorum bakın 13+5 teki usg bu daha o günden beri gitmedim haftaya inşallah kesinlik gelck
Doktorum öyle isteyince gidemedim tuturdu 5 hafta sonra sanırım anladı benden kurtulamyck:))Ay sen simdiye kadar nasil doktora hic gitmedinyani bravo gerçekten ne sabır maşallah ben elimden gelse her hafta gidicem meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?