Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Benim 3gundur hareket etmiyor beklemedeyim

Dün böyle hissediyordum köşeye sıkışıp orayı şişiriyordu bugün hiç yok, kahve içtim, çikolata yedim yok, pimpiriklenmek istemiyorum ama korkuyorum, küçük daha diyorum 16 haftalık ama işte senin biraz daha ilerideydi haftan canım ama sanırım bebişler yapıyorlar böyle bazen hiç etmeyebilirler

Canım sonuçların çıktı mı ? Nasılsın şuan inşallah iyi mutlu haberler bekliyoruz senden aklımdasın
Canımm ön sonuclar cıktı cok oldu ama almaya bile gitmedim. Cünkü asıl bizim bekledigimiz kesin sonuc. Bosuna farklı bır duygu durum yasamak ıstemıyorum kesin sonucumuz da en gec 2 hafta ıcınde belli olur dıye dusunuyorum

İnşallah risksiz ve temiz çıkacak hep birlikte sevinicez burda Rabbim sağlıkla hayırla bağışlasın sana

Hoşgeldindiğer bilgilerini yazarsan tablomuza ekleyeyim istersen

Valla ben haşa goremedım ondan sorayım dedım beyaz tenlı ve sarısınım ondan mı acaba yok
Canım bende beyaz tenliyim bununla ilgili değil bence, tamamen yapıyla alakalı önceki hamileliğimde de çıkmıştı o erkekti bu kız yine çıktı hatta bunda daha belirgin yani bence yapısal

Evet onun heyecanı bir başka sen tosunu en son ne zaman gördün
Güzel haberlerle gel inşallah
Dün gördüm ben en son
Amniyosentez sonrasi gittik bi görüştük ogluşumuzla
Doktorumuz ben sizi cagirmadim kiiii dese de tabiki meraktan geldigimizi anladi hadi gelin kalbini bi dinleteyim de rahatlayin dedi
Dinledik gördük şükür. Bize el salladı hatta doktorumuz da bakin rahat olun diyor size el salliyor dedi.
Cinsiyet konusunda sadece 13.haftada soylemisti nerdeyse 1 aydir hep farkli stresler girince araya o konuyu soramamistik kesin mi diye dün sordum hocam kesin mi diye, baktı erkek demedim mi dedi evet dedim erkek iste bak dedi ordan bir pipiş göründü nettt aslinda erken haftalarda merak ediyor herkes tabi ama ilerleyince direkt belli oluyormus.
Sağlıklı olsunlar sağlıkla gelsinler de hepimizin Güzel bebekleri

Hanımlar daha önce gebelikte saçını boyatan var mı genetik olarak beyazlarım çok fazla, hızlı uzadığı içinde iyice iğrenç bir şey oldu saçım
Cano benim de öyle öyle doktora sordum en azından dedim sprey boyalarda geçici olarak sıkabilir miym deriyle temas ettiği için zararı olabilir dedi 5 ay bitsin o zaman boyayabilirsin garantiye alalım dedi

Kızlar ilk hareketleri ne zaman hissettiniz benim 16 oldu ama annem ben seni çok daha erken hissetmiştim diyip panikletiyor beni ya
Canim dur sakin ol endişe etme,bende 17ye girdim bende henüz hissetmedim. Muayenelerde gorebiliyoruz haber aliyoruz simdilik böyle olacak demek ki. Ben sormadim ama doktorum bir keresinde ben surekli gidip geldigim icin ve benimde bir kaybım oldugu icin tedirginligimi görüp bana,simdi boyle stresli endiseli gecmesi normal ama 20li haftalardan sonra rahatlayacaksiniz zaten hareketler baslayinca doktor ziyareti size gereksiz gelmeye baslayacak demisti.
Bende hep bunu getiriyorum aklima demek ki 20 lerden sonra hareketler hissedilecek diyorum. Sende bekle bakalim herkesin yapısı farklı

Kızlar ilk hareketleri ne zaman hissettiniz benim 16 oldu ama annem ben seni çok daha erken hissetmiştim diyip panikletiyor beni ya
Canım birçok etken var kilo kaçıncı gebelik olduğu iç karın çeperi gibi. daha güçsüz o hareket ediyordur da sen hissetmiyorsundur her gebelik farklı kuzum sıkıntı yapma

Kızlar merhaba
Havalar o kadar sıcak ki Ankara bile yanıyor
Benim bebeklerin de hareketleri azaldı sanki ve ben sıcağa bağlıyorum. Benim bile kolumu kıpırdatasım yok yavrularım ne yapsın. Siz de stres yapmayın. Bir şey yoktur Allahın izniyle

Maşşallah anlamış glcginizi ve ellerini sallamış yaa kıyamam sizin ilk bebek daha bir heycanlı oluyor yaaa ben her gidişimde sedyede kalbim küt küt atardı :)Evet bu arada erken haftada tahmin ediyorlar zaten genelde en iyisi 16 sonrası gidip teyit etmek benim gibi dellenmek yerine o haftalara kadar beklemek:)

Benim 3gundur hareket etmiyor beklemedeyim
Canım hareketlere alıştıkça fark etmemiş de olabilir misin acaba hiç telaş yapma Allah’ın izniyle bir şey yoktur bebeğinde bazen bende çok uzun süre hissetmiyorum .3 gün biraz uzun bir süre ama illa hareket etmiştir belki farketmemişsindir .Bu haftalarda benim bazen günde 2-3 sefer sağlam olarak net hareketini hissediyorum hareket araları çok uzun oluyor

Teşekkür ederim duymak çok iyi geldi ben 14 de hissettim diyen bir akrabam ve annem var destek yerine stres oldu bi an ama sevindim bunları duyunca cansın çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…