- 16 Eylül 2024
- 5.644
- 5.037
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.101
Bugun kontrole gitmistik de baska seyler konustuk demir i hatirlatmayi unutmusum eve gelince aklima geldi de o zaman mesaj atarim bende. Hangisini baslatti canım? Çok sagol canimCanım evet evet başladı. Sana başlamadıysa mutlaka mesajla hatırlat. Biz 14 ve 18.haftalarda gittik. 14te 16dan sonra başlıyoruz demişti. 18de gittiğimizde ben dedim demire başlayacak mıyız diye aaa başlamadık mı sana dedi. Salıdan beri kullanıyorum.
Gyno ferro sanol canım. Magnezyumu sormuştum bir de kramp yoksa gerek yok demişti.Bugun kontrole gitmistik de baska seyler konustuk demir i hatirlatmayi unutmusum eve gelince aklima geldi de o zaman mesaj atarim bende. Hangisini baslatti canım? Çok sagol canim
Tamam canım çok teşekkür ederim. Bende sorayim bakalim ne diyecek. Bende daha once sormustum magnezyumu da agrin olursa parol icebilirsin gerek yok simdilik magnezyuma demisti.Gyno ferro sanol canım. Magnezyumu sormuştum bir de kramp yoksa gerek yok demişti.
Geçmiş olsun canım tam olarak neresi ve ne şekilde ağrı giriyor ? Evinde klima var mı ? Ben de dün klimanın karşısında kaldım iş yaparken sonra sol tarafta boşluğuma doğru gaz sıkışması gibi sancılanmalar oldu. Karnımı sarıp iyice ısıttım sonra geçti.Kızlar karnımın sol tarafı çok ağrıyor ayağa kalkamıyorum kalkmaya çalıştım her adımda daha çok ağrıyor ne oluyor anlamadım
Hala bebiş büyüdükçe rahim büyümeye çalıştığından olabilir belkiKızlar karnımın sol tarafı çok ağrıyor ayağa kalkamıyorum kalkmaya çalıştım her adımda daha çok ağrıyor ne oluyor anlamadım
Demir ilacını ne kadar süredir kullanıyorsun canım kabızlık gibi bir yan etki yaptı mı ? Bana 12. Haftada demir başlattı ama en fazla 6-7 tane içebildim çok fazla kabızlık yaptığı için bıraktım.Gyno ferro sanol canım. Magnezyumu sormuştum bir de kramp yoksa gerek yok demişti.
Gaz ağrısı olabilir canım geçmiş olsun kimyonlu su iç istersenKızlar karnımın sol tarafı çok ağrıyor ayağa kalkamıyorum kalkmaya çalıştım her adımda daha çok ağrıyor ne oluyor anlamadım
Aynen ben de bu şekilde düşünüyorum gülüm zaten saçımı hiç boyamadm şimdiye kadar gamsız olduğumdan beyazım da yokYa düşük açısından değil de ne bileyim kimyasal sonuçta vücuda almak istemiyorum mümkün olduğunca
sağol canım bende balkonda oturdum biraz serin oyüzden mi oldu acaba aynı anlattığın şekil ağrıdı ama biyandan bebeğimin kıbırdadınıda hissettimGeçmiş olsun canım tam olarak neresi ve ne şekilde ağrı giriyor ? Evinde klima var mı ? Ben de dün klimanın karşısında kaldım iş yaparken sonra sol tarafta boşluğuma doğru gaz sıkışması gibi sancılanmalar oldu. Karnımı sarıp iyice ısıttım sonra geçti.
ne olduğunu anlamadım ama baya şiddetliydiHala bebiş büyüdükçe rahim büyümeye çalıştığından olabilir belki
tamam canım sağolGaz ağrısı olabilir canım geçmiş olsun kimyonlu su iç istersen
Başarılar dilerim bebeğim bildiğin attığın doğru çıksın amiiiinYarın benim gibi ags/öabt ye girecek var mıdır bilmiyorum ama varsa başarılar diliyorum
Başarılar canım inşallah istediğin sonucu alırsınYarın benim gibi ags/öabt ye girecek var mıdır bilmiyorum ama varsa başarılar diliyorum
Sol tarafta ağrı iyiymiş bebek büyüdüğü içinmiş bugün bende de baya sancı oldu ama dinlendirdm kendimi geçti canımKızlar karnımın sol tarafı çok ağrıyor ayağa kalkamıyorum kalkmaya çalıştım her adımda daha çok ağrıyor ne oluyor anlamadım
Canım 4 gündür kullanıyorum ama kontrolümde doktorumun demir başlatacağını bildiğimden yaklaşık 10 gündür kabızlık karşıtı besleniyorum. Her gün bir bardak kefir ve 2 kayısıyı blenderdan geçirip ikindi ara öğününde tüketiyorum. Karbonhidrati azalttım biraz. Meyve tercihim erik, armut falan oluyor ve en az 4 gün akşam yemekleri yanında salata tüketmeye çalışıyorum. Kahvaltıda da roka falan yiyorum. Kabızlık beni çok rahatsız ediyor. Aldığım bu önlemlerle şu ana kadar çok zorlanmadım. Doktorum doğumdan sonra da devam edeceksin dedi hatta.Demir ilacını ne kadar süredir kullanıyorsun canım kabızlık gibi bir yan etki yaptı mı ? Bana 12. Haftada demir başlattı ama en fazla 6-7 tane içebildim çok fazla kabızlık yaptığı için bıraktım.
Ay bir de doktorunun bıraktığından haberi var mı? Alternatif başka bir şey verir belki. Bu dönemde bebekler annelerin demir depolarını boşaltıyormuş.Demir ilacını ne kadar süredir kullanıyorsun canım kabızlık gibi bir yan etki yaptı mı ? Bana 12. Haftada demir başlattı ama en fazla 6-7 tane içebildim çok fazla kabızlık yaptığı için bıraktım.
Ben beslenmeye bu şekilde dikkat etmedim belki ondan kabızlık yapmıştır ilk başta yapmayacak sandım ama sonradan başladı inşallah sana yapmaz. Şimdi araştırıyorum yan etkisi az olan demir ilaçlarını. Önümüzdeki çarşamba kontrolüm var doktora da danışacağım. Zaten içtiğim multivitaminin içinde de demir var belki ikisi fazla geldiCanım 4 gündür kullanıyorum ama kontrolümde doktorumun demir başlatacağını bildiğimden yaklaşık 10 gündür kabızlık karşıtı besleniyorum. Her gün bir bardak kefir ve 2 kayısıyı blenderdan geçirip ikindi ara öğününde tüketiyorum. Karbonhidrati azalttım biraz. Meyve tercihim erik, armut falan oluyor ve en az 4 gün akşam yemekleri yanında salata tüketmeye çalışıyorum. Kahvaltıda da roka falan yiyorum. Kabızlık beni çok rahatsız ediyor. Aldığım bu önlemlerle şu ana kadar çok zorlanmadım. Doktorum doğumdan sonra da devam edeceksin dedi hatta.
Ben beslenmeye bu şekilde dikkat etmedim belki ondan kabızlık yapmıştır ilk başta yapmayacak sandım ama sonradan başladı inşallah sana yapmaz. Şimdi araştırıyorum yan etkisi az olan demir ilaçlarını. Önümüzdeki çarşamba kontrolüm var doktora da danışacağım. Zaten içtiğim multivitaminin içinde de demir var belki ikisi fazla geldiCanım 4 gündür kullanıyorum ama kontrolümde doktorumun demir başlatacağını bildiğimden yaklaşık 10 gündür kabızlık karşıtı besleniyorum. Her gün bir bardak kefir ve 2 kayısıyı blenderdan geçirip ikindi ara öğününde tüketiyorum. Karbonhidrati azalttım biraz. Meyve tercihim erik, armut falan oluyor ve en az 4 gün akşam yemekleri yanında salata tüketmeye çalışıyorum. Kahvaltıda da roka falan yiyorum. Kabızlık beni çok rahatsız ediyor. Aldığım bu önlemlerle şu ana kadar çok zorlanmadım. Doktorum doğumdan sonra da devam edeceksin dedi hatta.
Hayır canım henüz haberi yok ama multivitaminin içinde demir var zaten ve 12. Hafta çoğu doktor ayrıca demir vermiyor genelde 16dan sonra başlıyorlarmış o yüzden sıkıntı olmaz diye düşündüm. Ve kan tahlili yapılmadan vermişti.Ay bir de doktorunun bıraktığından haberi var mı? Alternatif başka bir şey verir belki. Bu dönemde bebekler annelerin demir depolarını boşaltıyormuş.
Canım ben de Elenatal 2 kullanıyorum ama multivitamin içindeki yeterli olmuyor heralde. İnşallah bende yapmaz. Bu arada migrosda Kefirzadem marka kefir var. Çok öneriliyor. Probiyotik açısından çok iyiymiş. Ondan içiyorum ben.Ben beslenmeye bu şekilde dikkat etmedim belki ondan kabızlık yapmıştır ilk başta yapmayacak sandım ama sonradan başladı inşallah sana yapmaz. Şimdi araştırıyorum yan etkisi az olan demir ilaçlarını. Önümüzdeki çarşamba kontrolüm var doktora da danışacağım. Zaten içtiğim multivitaminin içinde de demir var belki ikisi fazla geldi
Aa evet canım sen daha yeni 16.haftadaymışsın o yüzden sıkıntı olmaz ama mutlaka doktoruna danış ve alternatif arayın. Bebek senden çeker demiri sen eksik kalırsın yoksa.Ben beslenmeye bu şekilde dikkat etmedim belki ondan kabızlık yapmıştır ilk başta yapmayacak sandım ama sonradan başladı inşallah sana yapmaz. Şimdi araştırıyorum yan etkisi az olan demir ilaçlarını. Önümüzdeki çarşamba kontrolüm var doktora da danışacağım. Zaten içtiğim multivitaminin içinde de demir var belki ikisi fazla geldi
Hayır canım henüz haberi yok ama multivitaminin içinde demir var zaten ve 12. Hafta çoğu doktor ayrıca demir vermiyor genelde 16dan sonra başlıyorlarmış o yüzden sıkıntı olmaz diye düşündüm. Ve kan tahlili yapılmadan vermişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?