- 15 Ağustos 2024
- 589
- 918
- 23
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.161
Çok geçmiş olsun canım, benim de plasentam aşağıda doktor geçtiğimiz hafta söyledi ama endişelenme 20-24 arası yukarı çıkıyor dedi. Tabi endişelenme dese de ben çok korkup derin araştırmalara girdim bir sürü makale vs. okudum. Gerçekten rahim büyüdükçe genelde 20-24. haftada plasenta yukarı çıkıyormuş. %90-95 oranda böyle olmuş. Ama Allah korusun çıkmadı diyelim plasenta previa tanısı koyulursa bize kanama olmazsa yine sorun yok kanama olur da rahim ağzını kapatırsa bol bol dinleneceğiz ve sezeryan doğuma hazırlanacağız. Doktorun plasenta previa mı dedi yoksa plasenta aşağı yerleşimli mi dedi mesela benim aşağı yerleşimli yani servikse komşu o yüzden çıkma olasılığı daha yüksek. Çıkmama durumu 200'de 1 görülüyor. Bu süreçte en iyi şey ayaklarımızı yukarı dikip uzanmakmışKızlar çok kötü bir gece geçirdim gece 12:00 de kahverengi leke geldi acile gittik ordaki kadın doğumcu alttan muayene etti poliplerin var dedi bide plesenta aşağıda dedi gözlem altında tutucaz kanamayı takıp edicez dedi çok korktum çok ağladım
Sabah 9 da kendi doktorun muayene etti
Poliplerden kaynaklanıyor plesenta aşağıda ama bu haftalarda normal yukarı çıkmaya başlar dedi
Bebeğim iyimiş progestan verdi yinede önlem amaçlı kanama 3 güne kesilir muhtemelen dedi
Rahatladım ama hala endişelerim bitmedi ya plesenta aşağıda kalırsa vs kurmaktan kendimi alamıyorumkötüyüm hala
Ben de çıktı kuzum hafiften ama annem 3cocuk doğurdu 3umuzde de çıkmamış hiç yaşamadım bunu diyorTecrubelı anneler bu hamılşelık cizgisi ne zaman cıkacak acaba ve herkests cıkıyor mu
Ay şimdi sen deyince baktım bende de sanki hafif çıkmışTecrubelı anneler bu hamılşelık cizgisi ne zaman cıkacak acaba ve herkests cıkıyor mu
Benim 2.aydan itibaren çıktı hemde aşırı belirgin şuanTecrubelı anneler bu hamılşelık cizgisi ne zaman cıkacak acaba ve herkests cıkıyor mu
Vallahi helal olsunDoktorum öyle isteyince gidemedim tuturdu 5 hafta sonra sanırım anladı benden kurtulamyck:))
Galiba kafama taktım sabah 5e doğru uyumuşum canım birde benim kız karnımda hic durmadı sabaha kadar hissettim elim hep karnımdaydı bi sağ tarafım sert oldu bildiğiniz ona dokundum bi sol tarafım sert oldu resmen yer değiştirip durdu eşimde elini koydu şok oldu bildiğiniz elimizle hissettik
Sen diyince bakayım dedim şimdi canım şaşırdım valla var gerçektenTecrubelı anneler bu hamılşelık cizgisi ne zaman cıkacak acaba ve herkests cıkıyor mu
Valla ben haşa goremedım ondan sorayım dedım beyaz tenlı ve sarısınım ondan mı acaba yokAy şimdi sen deyince baktım bende de sanki hafif çıkmışbu arada araştırdım herkeste olmayabilirmiş ve genelde 12-16. haftadan sonra çıkıyormuş, esmerlerde daha belirgin olurmuş
Evet canım ilaç içerken yoktu böyle .bırakınca oldu ama dayanmaya çalışayım bakim ben de
Valla ben hala goremedım ondan sorayım dedım beyaz tenlı ve sarısınım ondan mı acaba yok
Aynen canım yok Şuanlık çok şükür dayanılacak düzeydeÇok kötü olursan da zorlama ama canım, eziyet etme bedenine
Yaa ne güzeelBenim 2.aydan itibaren çıktı hemde aşırı belirgin şuan
Masallah canım harıkaSen diyince bakayım dedim şimdi canım şaşırdım valla var gerçektengöbek deliğimin altından aşağı doğru var benim
Valla ben haşa goremedım ondan sorayım dedım beyaz tenlı ve sarısınım ondan mı acaba yok
Bakalım belkı ılerleyen haftalarda cıkar benımdeBenim oğlum da vardı ama kızımdan çıkmamış, ben de beyaz tenliyim bence onunla bir alakası yoktur canım ama kişiden kişiye de değişebilir, oğlumda yarım vardı göbek altından sonra kendiliğinden döküldü
Merhaba. Aranıza yeni katıldım
Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım, 41 yaşındayım. İlk bebeğim olacak inşallah, tecrübesiz ve heyecanlıyım
Transfer tarihine göre 14+3 ama ultrasondaki boyutuna göre 15+4 deyim. Hangisini söylemek doğru oluyor bilmiyorum.
Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Evet onun heyecanı bir başka sen tosunu en son ne zaman gördünVallahi helal olsunbenim doktorum gelme dese ben devlete gider yine görürdüm. Ki başta oyle yapmisligim var
Haftalar sonra büyümüş bir bebisle karsilacaksin ama bu da ayri güzel
Canım sonuçların çıktı mı ? Nasılsın şuan inşallah iyi mutlu haberler bekliyoruz senden aklımdasınBakalım belkı ılerleyen haftalarda cıkar benımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?