Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Çok geçmiş olsun canım, benim de plasentam aşağıda doktor geçtiğimiz hafta söyledi ama endişelenme 20-24 arası yukarı çıkıyor dedi. Tabi endişelenme dese de ben çok korkup derin araştırmalara girdim bir sürü makale vs. okudum. Gerçekten rahim büyüdükçe genelde 20-24. haftada plasenta yukarı çıkıyormuş. %90-95 oranda böyle olmuş. Ama Allah korusun çıkmadı diyelim plasenta previa tanısı koyulursa bize kanama olmazsa yine sorun yok kanama olur da rahim ağzını kapatırsa bol bol dinleneceğiz ve sezeryan doğuma hazırlanacağız. Doktorun plasenta previa mı dedi yoksa plasenta aşağı yerleşimli mi dedi mesela benim aşağı yerleşimli yani servikse komşu o yüzden çıkma olasılığı daha yüksek. Çıkmama durumu 200'de 1 görülüyor. Bu süreçte en iyi şey ayaklarımızı yukarı dikip uzanmakmış

Tecrubelı anneler bu hamılşelık cizgisi ne zaman cıkacak acaba ve herkests cıkıyor mu
Ay şimdi sen deyince baktım bende de sanki hafif çıkmış bu arada araştırdım herkeste olmayabilirmiş ve genelde 12-16. haftadan sonra çıkıyormuş, esmerlerde daha belirgin olurmuş

Doktorum öyle isteyince gidemedim tuturdu 5 hafta sonra sanırım anladı benden kurtulamyck:))
Vallahi helal olsun benim doktorum gelme dese ben devlete gider yine görürdüm. Ki başta oyle yapmisligim var
Haftalar sonra büyümüş bir bebisle karsilacaksin ama bu da ayri güzel

Canım benim de bugün hiç hareket etmedi ya, biraz kafama takıldı ama zaten bariz hareket hissetmiyordum, ama şişlik oluyordu o da olmadı işte kullandığım ilaçlardan mı acaba diye endişe ettim

Ay şimdi sen deyince baktım bende de sanki hafif çıkmış bu arada araştırdım herkeste olmayabilirmiş ve genelde 12-16. haftadan sonra çıkıyormuş, esmerlerde daha belirgin olurmuş
Valla ben haşa goremedım ondan sorayım dedım beyaz tenlı ve sarısınım ondan mı acaba yok

Valla ben haşa goremedım ondan sorayım dedım beyaz tenlı ve sarısınım ondan mı acaba yok

Benim oğlum da vardı ama kızımdan çıkmamış, ben de beyaz tenliyim bence onunla bir alakası yoktur canım ama kişiden kişiye de değişebilir, oğlumda yarım vardı göbek altından sonra kendiliğinden döküldü

Merhaba. Aranıza yeni katıldım
Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım, 41 yaşındayım. İlk bebeğim olacak inşallah, tecrübesiz ve heyecanlıyım
Transfer tarihine göre 14+3 ama ultrasondaki boyutuna göre 15+4 deyim. Hangisini söylemek doğru oluyor bilmiyorum.
Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Merhaba, sağlıkla gelsin gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…