- Konu Sahibi annabelica
- #16.141
Kızlar çok kötü bir gece geçirdim gece 12:00 de kahverengi leke geldi acile gittik ordaki kadın doğumcu alttan muayene etti poliplerin var dedi bide plesenta aşağıda dedi gözlem altında tutucaz kanamayı takıp edicez dedi çok korktum çok ağladım
Sabah 9 da kendi doktorun muayene etti
Poliplerden kaynaklanıyor plesenta aşağıda ama bu haftalarda normal yukarı çıkmaya başlar dedi
Bebeğim iyimiş progestan verdi yinede önlem amaçlı kanama 3 güne kesilir muhtemelen dedi
Rahatladım ama hala endişelerim bitmedi ya plesenta aşağıda kalırsa vs kurmaktan kendimi alamıyorum
 kötüyüm hala
 kötüyüm hala

Sabah 9 da kendi doktorun muayene etti
Poliplerden kaynaklanıyor plesenta aşağıda ama bu haftalarda normal yukarı çıkmaya başlar dedi
Bebeğim iyimiş progestan verdi yinede önlem amaçlı kanama 3 güne kesilir muhtemelen dedi
Rahatladım ama hala endişelerim bitmedi ya plesenta aşağıda kalırsa vs kurmaktan kendimi alamıyorum

kötüyüm hala
 kötüyüm hala 

doktorun söylediği gibi bu haftalarda olabilir sen güzelce dinlen yukarı çıkar hem bebeğinide gördün için rahatlamıştır. Stres en büyük düşmanımız güzel düşün çünkü güzel olucak boşa canını sıkma
 doktorun söylediği gibi bu haftalarda olabilir sen güzelce dinlen yukarı çıkar hem bebeğinide gördün için rahatlamıştır. Stres en büyük düşmanımız güzel düşün çünkü güzel olucak boşa canını sıkma  sağlıkla gelsin
 sağlıkla gelsin 

Reflü falan var mıydı sende hani yemek borusun da yanma gibi veya mide asidinde mi bir sıkıntı var yedigin şeyden olabilir mi salçalı domatesli baharatlı birşeyler yedin mi mide asidini bozmuş olabilir
 Reflü falan var mıydı sende hani yemek borusun da yanma gibi veya mide asidinde mi bir sıkıntı var yedigin şeyden olabilir mi salçalı domatesli baharatlı birşeyler yedin mi mide asidini bozmuş olabilir 

herhalde böyle geçecek diyorum kabullendim, içmeyeceğim ama şu an zaten antibiyotik kullanıyorum idrar yolu enfeksiyonu da yapıyor bulantı maaalesef ki belki ondan çok oluyor diyorum ama sen de yok mesela seninde bulanıyor
 herhalde böyle geçecek diyorum kabullendim, içmeyeceğim ama şu an zaten antibiyotik kullanıyorum idrar yolu enfeksiyonu da yapıyor bulantı maaalesef ki belki ondan çok oluyor diyorum ama sen de yok mesela seninde bulanıyor 

mantıklıymış evin içinde bahane uydurmaya gerek yok aslında yapsam oda yeterli oluyor demeki sıfır hareketden daha iyi artık hedef bebek doğduktan sonra kilo vermek
 mantıklıymış evin içinde bahane uydurmaya gerek yok aslında yapsam oda yeterli oluyor demeki sıfır hareketden daha iyi artık hedef bebek doğduktan sonra kilo vermek 

yani bravo gerçekten ne sabır maşallah
 yani bravo gerçekten ne sabır maşallah