Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Kızlar oğluma hamileyken 22.haftalıkken böyle bi göbüşüm varmış resmen şuan asla bukadar yok🤣

Eklentiler

• IMG_0208.webp
    IMG_0208.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 68
Günaydın aşkımsu, baş dönmesi devam ediyormu hala? Acaba vertigo falan değildir dimi Allah korusun, benim eşim geçenlerde sürekli baş dönmesi yaşadı, dr bir iki manevrayla kristalleri yerine oturtmuştu
babylovee babylovee sen nasılsın canım, geçtimi batmaların
Kuzum sağol sordugun için . Tam anlamiyla gecmedi. Düne göre daha seyrek. Vajina girisine dogru oluyor birde batmalar kasıga ek olarak bugun Anlamadim dogrusu. Cok usg girmekte istemiyorum ama bir yandan da gitsem mi diyorum.
Aşırı yogun degil dünkü gibi ama bilemedim yaa

Kuzum sağol sordugun için . Tam anlamiyla gecmedi. Düne göre daha seyrek. Vajina girisine dogru oluyor birde batmalar kasıga ek olarak bugun Anlamadim dogrusu. Cok usg girmekte istemiyorum ama bir yandan da gitsem mi diyorum.
Aşkım gitmesende doktoruna bir yaz istersen o gel derse gidersin olmadı

Ay hadi insallah güzel haberlerle gel canim benim😍😍 sakin ol gerilme hicc.
Bitter ye 2 kare biraz hareketlensin😍
Ayy benim icin soru sormayi da unutma emi😁 bu igne batmasi hissini 🤭🥰
sagol canım🥰
sorucam unuturmuyum hiç
cok gerginim bugun ya neden boyle oluyorum hic bilmiyorum eşimi de geriyorum
bebegmn hareketleri hissediyodum ama bugun sıfır mesela en azindan 1 kere vursaydi bile rahatlardim herseyi cok takıyorum kafaya

Bu arada kızlar içtiğim antibiyotik işe yaradı, çok şükür 🙌 o doluluk hissi, iğne batmaları sık sık tuvalete çıkma isteği vs geçti akıntım da durdu, fitil bu akşam son bir tane daha kullanacağım, idrar yolu enfeksiyonu zor gerçekten inşallah tekrarlamaz

Kızlar, yoğunluktan yetişemiyorum buralara, nasılsınız 🥰 Ya benim minik kelebeğim hareket ediyor pıtır pıtır teyzeleri 🤗 En son Salı günü usg girdiğim de 160 gr dedi doktorum acaba normal mi oluyor bilmiyorum onu da heyecandan sormayı unuttum
geçen hafta salı bizim de kontrol vardi 143 gr di canim

Canım stres yapma kendine oluuor bu bende de çok oldu 3 gün aralıksız sol kasığım ağrıdı .eğilip kalkarken yürürken bile acıyordu .Vajinada sızlama bende nerdeyse hep oluyor korkulacak bir şey yoktır inşaallah yine de için rahat edecekse doktorunla konuş ya da git bir kontrole

Bu arada kızlar içtiğim antibiyotik işe yaradı, çok şükür 🙌 o doluluk hissi, iğne batmaları sık sık tuvalete çıkma isteği vs geçti akıntım da durdu, fitil bu akşam son bir tane daha kullanacağım, idrar yolu enfeksiyonu zor gerçekten inşallah tekrarlamaz
o doluluk hissi nasil birsey canim sana zahmet anlatir misn sol kasıgm da var benim de ayagimi kendime cekince bazen yuruyunce sol kasıgımı şişiyo gibi hissediyorum yumurtlama zamaninda ki kasık agrısı gibi iste oylemi senin de

Canım evet ılk cocuk. Ben kendimde Ekol Hastanesinde calıstıgım için güvendiğim hocam olmasını istedim İrfan Hocayı o sebeple seçtim. Çiğlideki dr umdan da cok memnunum ama benım surecım bıraz zorlu gecıyor suan ıcın amnıyosentez oldum o yuzden iki dr takipliyim 🌻🌻
Aa çok geçmiş olsun sonuç belli mi peki?

Günaydın kızlar 🌸
Bir şey sormak istiyorum. İnternette sürekli bebeği çok giydirmeyin diyen doktorlara denk geliyorum. Evin sıcaklığı 23-24 derece ise bir zıbın yeterli diyorlar. Ee evler de artık kaloriferli ve kışın bile sıcak oluyor. O derecelerin altına düşmüyor. Biz hiç battaniye falan almayalım mı? Belki zıbınla durduramam ama tulum yeterli olur diye düşünüyorum. O kadar kafam karışık ki. Biz şimdi bu bebeklerin sırtına yelek falan giydirmemeli miyiz?
Bebekten bebeğe de değişiyor bazı bebekler sıcağı sevmiyor bazısı çok üşüyor🥰 banyodan sonra vs giyidiriliyor illa ki ya da doktor kontrolüne gidilecek diyelim illa battaniye lazım oluyor

o doluluk hissi nasil birsey canim sana zahmet anlatir misn sol kasıgm da var benim de ayagimi kendime cekince bazen yuruyunce sol kasıgımı şişiyo gibi hissediyorum yumurtlama zamaninda ki kasık agrısı gibi iste oylemi senin de

Yok canım böyle alt kısımda doluluk hissi oluyordu, tuvalete oturuyordum mesela sanki bebeğim aşağıya baskı yapıyordu hatta artık karnım ve kasıklarım ağrıyordu, idararımda da koku vardı zaten çok şükür bitti

sagol canım🥰
sorucam unuturmuyum hiç
cok gerginim bugun ya neden boyle oluyorum hic bilmiyorum eşimi de geriyorum
bebegmn hareketleri hissediyodum ama bugun sıfır mesela en azindan 1 kere vursaydi bile rahatlardim herseyi cok takıyorum kafaya
Seni cok iyi anlıyorum canim yaa.. hergünki rutinimizden farklı bir durum olunca hemen strese giriyoruz. Başlarda da böyle degil miydik agrilarimI oluyordu ama agri kesilince de belirtiler kayboldu diyorduk. Simdi yine ayni. Bende bu igne batmasi hissi mesela, dün aksama kadar yoktu birden ortaya cikti ve gerginlik yapiyor iste. Nerden çıktı niye oluyor diye. Insan strese giriyor. Allahım korusun evlatlarımızı insallah. Sağlıkla kucagimiza alalim bebislerimizi inşallah hersey hep yolunda olsun🙏🙏
Bende esimle paylasiyorum haliyle o da geriliyor onunla paylaşmasam kimle paylascam. Sag salim doguralim bi yavrularimizi insallah 9 ay dolunca 🙏

Aşkım gitmesende doktoruna bir yaz istersen o gel derse gidersin olmadı
Yazdim kuzum olabilir aralıklı sekilde dedi. Insallah aksama kadar tamamen kesilir. Kesilmezse de aksam evime yakın hastane var oraya giderim bi acile. Görür gelirim.
Ya iste sık sık usg girmekte istemiyorum yaa.. zarari yok diyorlar ama. Daha cumartesi usgdeydim.

Canım stres yapma kendine oluuor bu bende de çok oldu 3 gün aralıksız sol kasığım ağrıdı .eğilip kalkarken yürürken bile acıyordu .Vajinada sızlama bende nerdeyse hep oluyor korkulacak bir şey yoktır inşaallah yine de için rahat edecekse doktorunla konuş ya da git bir kontrole
Igne batmasi gibi miydi seninkide kuzum ?
Vajinayada igne batiyor gibi, yada boyle mesela çiziliyormus gibi bir bıçak ucu ile falan. Öyle birsey oluyor. Doktoruma yazdim olabilir dedi ama bakalim aksama kadar kendimi rahat hissetmezsem gidicem baska bir hastane aciline yakinimdakine

Canim sende de igne batmalari mi oluyordu ? Nasil oluyordu nerende ?

Yok canım böyle alt kısımda doluluk hissi oluyordu, tuvalete oturuyordum mesela sanki bebeğim aşağıya baskı yapıyordu hatta artık karnım ve kasıklarım ağrıyordu, idararımda da koku vardı zaten çok şükür bitti
Atlatmışsn çok şükür gelmiş geçmiş olsun canım
Seni cok iyi anlıyorum canim yaa.. hergünki rutinimizden farklı bir durum olunca hemen strese giriyoruz. Başlarda da böyle degil miydik agrilarimI oluyordu ama agri kesilince de belirtiler kayboldu diyorduk. Simdi yine ayni. Bende bu igne batmasi hissi mesela, dün aksama kadar yoktu birden ortaya cikti ve gerginlik yapiyor iste. Nerden çıktı niye oluyor diye. Insan strese giriyor. Allahım korusun evlatlarımızı insallah. Sağlıkla kucagimiza alalim bebislerimizi inşallah hersey hep yolunda olsun🙏🙏
Bende esimle paylasiyorum haliyle o da geriliyor onunla paylaşmasam kimle paylascam. Sag salim doguralim bi yavrularimizi insallah 9 ay dolunca 🙏
az kaldı saat sayıyorum gideyim de rahatlıym bari😅

Back
X