Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Bu ben 😅 karnimdaki batmalardan falanlardan korktugumdan dünden beri şortu kisa elbiseleri kaldirdim uzun pijamami giydim esim görmüş a aaa hayrola diyor😅 napayim dedim tedbir...

Bu arada maşallah göbüş ne güzel büyümüş 20 lere gelince bizimde mi boyle olcaaaak😍😍😍
Bebeğim bence o kasık batmalari felan rahim büyüdüğü için enfeksiyondan çok korkmamak lazımmış dün öğrendim bende o kdar mide bulantısı istifra ishale rağmen dün doktor baya kızdı çok paniksin rahatla diye. Rahat ol sen de bebişler mutlu hcbiseyleri yok biz manyagiz 😂 inşaallah sizin gobus DHA güzel görünecek 🥰🥰

Merhaba arkadaşlar hep uzaktan okuyordum sürekli bugün dayanamadım üye oldum ben de minik kızımı bekliyorum inşallah hepinizin heyecanına üzüntüsüne ortak oldum hep yazılanları okuyarak çok aktif olamasamda üye olmak istedim. Herkes miniklerini sağlıcakla kucağına alsın inşallah 🙏 sorum şu detaylıya giden oldu mu biz 19+3 üz şu an randevumuz tam 20+1 de yani çarşamba gününe giden oldu mu hiç nelere bakılıyor genelde
Hosgeldiiiin😍
Arada tımarhane arada aglama duvarı arada da sevgi yumağı olan grubumuza nasil daha erken dahil olmazsın 😁
Sağlıkla gelsin kızın 🌸💗
Her yerde 18.haftadan itibaren detayliya baslandigi yaziyor ama genelde doktorlar 20 ile 23 hafta arasi cagiriyorlar burda konusurken anladigimiz. O yüzden ideal zaman seninki de canım. En erken sen gireceksin galiba çarşamba gününe ise randevun 😍😍

Merhaba arkadaşlar hep uzaktan okuyordum sürekli bugün dayanamadım üye oldum ben de minik kızımı bekliyorum inşallah hepinizin heyecanına üzüntüsüne ortak oldum hep yazılanları okuyarak çok aktif olamasamda üye olmak istedim. Herkes miniklerini sağlıcakla kucağına alsın inşallah 🙏 sorum şu detaylıya giden oldu mu biz 19+3 üz şu an randevumuz tam 20+1 de yani çarşamba gününe giden oldu mu hiç nelere bakılıyor genelde
Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin 🤲 daha giren yok da haftaya girecek vardı yanlış hatırlamıyorsam 😍

Kızlar ben 62 ile başladım 62 ile devam ediyorum 😔 bu çocuk kilo almıyormu acaba, dr istemiyoruz kilo dedi ama tedirgin oldum
Canım bende oyle dusunuyodum 57 hamıle kaldım hala aynıyım. Bebegım ultrasonda gayet ıyı. Bizim kilomuzla onun bir alakası yok onrmlı olan guzel beslenmek 🥰

Bebeğim bence o kasık batmalari felan rahim büyüdüğü için enfeksiyondan çok korkmamak lazımmış dün öğrendim bende o kdar mide bulantısı istifra ishale rağmen dün doktor baya kızdı çok paniksin rahatla diye. Rahat ol sen de bebişler mutlu hcbiseyleri yok biz manyagiz 😂 inşaallah sizin gobus DHA güzel görünecek 🥰🥰
Sondan önceki cümleye nokta virgülüne kadar katiliyorum hakkaten biz manyağız.. biraz salmak lazim yaa.. ama olmiyor olmiyor olmiyorrr yapamiyorummmm🤣🤣
Ya varya ne kadar cok isterdim hicbiseyi takmayan biri olmayii amaaann diyebilmeyi. Zaten dün biraz ekim annelerini fln okudum da son 3 ay cok daha stres yüklü geciyormus ooohhh dedim misss🤣

Cok haklisin kuzum yaa aslinda vucudumuza biraksak herseyi halledecek. Ama biz herseye karismaya çalışıyoruz 🙄 cocugum insallah strese girmiyordur benim yüzümden. Ay amin kuzum yaa tatli göbekli hanimlar ne kadar güzel duruyor yiaaa 🥰🥰

Benden de size bol çiçekli 16+3 göbüşü 🫶🏻
IMG_20250718_125404.webp

Kızlar ben 62 ile başladım 62 ile devam ediyorum 😔 bu çocuk kilo almıyormu acaba, dr istemiyoruz kilo dedi ama tedirgin oldum
Aşko bende 63le hamile kaldım şuan 58im ama bebek maşallah büyüyor hiç takılma onlar alacağını alıyor, zaten sona yaklaştıkça çok hızlı alınıyor kilolar ilk zamanlar ne kadar az o kadar iyi dedi doktor 😊

Aşkım burda her şeyi okuyup kafana takma diye diyorum 😂😂😂 gel hemen sarılalım onarayım ❤️‍🩹 🤗
Deliyim ben deli anlamiyon mu 😅😅
Cok haklısın aşko.. ne diyeyim hepiniz haklısınız biraz daha ferahlayacagim bugünden itibaren. Zaten daha kontrole daha dogrusu detayliya var 3 hafta..
Kendime zehir edemem kalan 3 haftayi 🤗 bana da yazık dimi.
Sorunsuz gecsin hergunumuz insallahhhh da boyle herseyi takmayan birine gecis yapayim amin 🙏🙏🙏

Ben de 62yle başladım 64 buçuğum. Doktor normal dedi ama yemene dikkat et rahat davranma ne kadar az kilo alırsan o kadar iyi dedi. O yüzden hiç kilo almamış olmanda sıkıntı yok hatta iyi bence .Zaten 24. Haftadan sonra kilo almaya başlanıyormuş. Bebek alacağını alıp büyüyor.

Deliyim ben deli anlamiyon mu 😅😅
Cok haklısın aşko.. ne diyeyim hepiniz haklısınız biraz daha ferahlayacagim bugünden itibaren. Zaten daha kontrole daha dogrusu detayliya var 3 hafta..
Kendime zehir edemem kalan 3 haftayi 🤗 bana da yazık dimi.
Sorunsuz gecsin hergunumuz insallahhhh da boyle herseyi takmayan birine gecis yapayim amin 🙏🙏🙏
Aşkım çooook aminn
Sen yine doktoruna magnezyumu sormadın dimi, o seni çok hafifletirdi

Ben de 62yle başladım 64 buçuğum. Doktor normal dedi ama yemene dikkat et rahat davranma ne kadar az kilo alırsan o kadar iyi dedi. O yüzden hiç kilo almamış olmanda sıkıntı yok hatta iyi bence .Zaten 24. Haftadan sonra kilo almaya başlanıyormuş. Bebek alacağını alıp büyüyor.
Aşkım banada aynısını söyledi, yarın ne diyecek bakalım

Kızlar aranızda decavit kullanan var mı ? Doktor bana yazmış internetten baktığımda multivitamin olduğunu gördüm ama ben zaten imom içiyorum ayrıca niye bunu yazdı anlayamadım.

Aşkım çooook aminn
Sen yine doktoruna magnezyumu sormadın dimi, o seni çok hafifletirdi
Adama herseyi sorar oldum utaniyom kanka artik😅 valla soramadim. Eeeh sende bee diycek sonunda diye korkuyorum😿
İşin şakası tabi dee. Soramadim valla kuzum herseyi sorup durdum diye.
Hic sevmem insanlari pisman etmeyi bunaltmayi. Ondan hep bu ince dusunmekten 🥲
Artik detayliya gidene kadar idare edicem. Aslinda zarari olmaz kullansam evde var iki tane magnezyum ama iste doktorcum kullan demeden sey yapamiyorum

Back
X