- 1 Nisan 2025
- 531
- 676
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
- #17.261
Ayaklarımı klımaya dayıyorum sureklı ayak altı cok ateslı. Bide izmir yanıyoruzAy şu ayak altı yanma olayı bir tek bende var sanıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayaklarımı klımaya dayıyorum sureklı ayak altı cok ateslı. Bide izmir yanıyoruzAy şu ayak altı yanma olayı bir tek bende var sanıyorum![]()
Aynen 20 sinüm gecesi kontrol edelim açılmazsa 24 ünde de bakarızAnladım canım ben direk aradım ayın 11 inde banada 24 ünde açılcak dediler hem 20 sinde bakalım hem 24 ünde bakalım illa birinden birinde açılır herhalde
Bebeğim bence o kasık batmalari felan rahim büyüdüğü için enfeksiyondan çok korkmamak lazımmış dün öğrendim bende o kdar mide bulantısı istifra ishale rağmen dün doktor baya kızdı çok paniksin rahatla diye. Rahat ol sen de bebişler mutlu hcbiseyleri yok biz manyagizBu benkarnimdaki batmalardan falanlardan korktugumdan dünden beri şortu kisa elbiseleri kaldirdim uzun pijamami giydim esim görmüş a aaa hayrola diyor
napayim dedim tedbir...
Bu arada maşallah göbüş ne güzel büyümüş 20 lere gelince bizimde mi boyle olcaaaak![]()
HosgeldiiiinMerhaba arkadaşlar hep uzaktan okuyordum sürekli bugün dayanamadım üye oldum ben de minik kızımı bekliyorum inşallah hepinizin heyecanına üzüntüsüne ortak oldum hep yazılanları okuyarak çok aktif olamasamda üye olmak istedim. Herkes miniklerini sağlıcakla kucağına alsın inşallahsorum şu detaylıya giden oldu mu biz 19+3 üz şu an randevumuz tam 20+1 de yani çarşamba gününe giden oldu mu hiç nelere bakılıyor genelde
Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar hep uzaktan okuyordum sürekli bugün dayanamadım üye oldum ben de minik kızımı bekliyorum inşallah hepinizin heyecanına üzüntüsüne ortak oldum hep yazılanları okuyarak çok aktif olamasamda üye olmak istedim. Herkes miniklerini sağlıcakla kucağına alsın inşallahsorum şu detaylıya giden oldu mu biz 19+3 üz şu an randevumuz tam 20+1 de yani çarşamba gününe giden oldu mu hiç nelere bakılıyor genelde
Canım bende oyle dusunuyodum 57 hamıle kaldım hala aynıyım. Bebegım ultrasonda gayet ıyı. Bizim kilomuzla onun bir alakası yok onrmlı olan guzel beslenmekKızlar ben 62 ile başladım 62 ile devam ediyorumbu çocuk kilo almıyormu acaba, dr istemiyoruz kilo dedi ama tedirgin oldum
Sondan önceki cümleye nokta virgülüne kadar katiliyorum hakkaten biz manyağız.. biraz salmak lazim yaa.. ama olmiyor olmiyor olmiyorrr yapamiyorummmmBebeğim bence o kasık batmalari felan rahim büyüdüğü için enfeksiyondan çok korkmamak lazımmış dün öğrendim bende o kdar mide bulantısı istifra ishale rağmen dün doktor baya kızdı çok paniksin rahatla diye. Rahat ol sen de bebişler mutlu hcbiseyleri yok biz manyagizinşaallah sizin gobus DHA güzel görünecek
![]()
Aşkım burda her şeyi okuyup kafana takma diye diyorumAşkolsun sepideeebu narin kalbim çııttt diye kırıldı su an
![]()
Aşko bende 63le hamile kaldım şuan 58im ama bebek maşallah büyüyor hiç takılma onlar alacağını alıyor, zaten sona yaklaştıkça çok hızlı alınıyor kilolar ilk zamanlar ne kadar az o kadar iyi dedi doktorKızlar ben 62 ile başladım 62 ile devam ediyorumbu çocuk kilo almıyormu acaba, dr istemiyoruz kilo dedi ama tedirgin oldum
Aşkım ben gece klima açmıyorum, benim eşim yüzüne üflesen hasta oluyorAyaklarımı klımaya dayıyorum sureklı ayak altı cok ateslı. Bide izmir yanıyoruz![]()
Deliyim ben deli anlamiyon muAşkım burda her şeyi okuyup kafana takma diye diyorumgel hemen sarılalım onarayım
![]()
![]()
Ben de 62yle başladım 64 buçuğum. Doktor normal dedi ama yemene dikkat et rahat davranma ne kadar az kilo alırsan o kadar iyi dedi. O yüzden hiç kilo almamış olmanda sıkıntı yok hatta iyi bence .Zaten 24. Haftadan sonra kilo almaya başlanıyormuş. Bebek alacağını alıp büyüyor.Kızlar ben 62 ile başladım 62 ile devam ediyorumbu çocuk kilo almıyormu acaba, dr istemiyoruz kilo dedi ama tedirgin oldum
Aşkım çooook aminnDeliyim ben deli anlamiyon mu
Cok haklısın aşko.. ne diyeyim hepiniz haklısınız biraz daha ferahlayacagim bugünden itibaren. Zaten daha kontrole daha dogrusu detayliya var 3 hafta..
Kendime zehir edemem kalan 3 haftayibana da yazık dimi.
Sorunsuz gecsin hergunumuz insallahhhh da boyle herseyi takmayan birine gecis yapayim amin![]()
Aşkım banada aynısını söyledi, yarın ne diyecek bakalımBen de 62yle başladım 64 buçuğum. Doktor normal dedi ama yemene dikkat et rahat davranma ne kadar az kilo alırsan o kadar iyi dedi. O yüzden hiç kilo almamış olmanda sıkıntı yok hatta iyi bence .Zaten 24. Haftadan sonra kilo almaya başlanıyormuş. Bebek alacağını alıp büyüyor.
Adama herseyi sorar oldum utaniyom kanka artikAşkım çooook aminn
Sen yine doktoruna magnezyumu sormadın dimi, o seni çok hafifletirdi
Çok şükür canımKızlar dün aldığım müjdeyi sizinle paylaşmayı unutmuşum bebeğimin beynindeki kistler yok olmuş doktor benden sağlıklı dedi çok şükür![]()
Bana hiç bakılmadı canım. Doktor bahsetmedi bile. Niye acabaKızlar doktordan geliyorum rahim agzi uzunlugu 17+5de 42 cm cikti vajinadan baktı normal dedi sizce normal mi sizinkiler kaçtı