• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    125
Kızlar bu arada akıllı saat kullanıyor musunuz? Radyasyondan dolayı bikaç aydır takmıyordum ama nabzımı görmek için taktım yine içim de rahat etmiyor çok mu ince düşünüyorum acaba
Ben kullanıyorum canım valla telefonda sürekli elimizde bilgisayarda önümde diye saldım biraz ben 😁

kızlar kaçıncı haftada gittiniz detaylıya 20: hafta mı? erkende gitmek istemiyorum ben ondan sormak istedim. bebegim nisna başı ve ya mart sonu olabilir dogumu iki yeride takip ediyorum :)
Ben 21+5 haftalıkken gitmiş olacağım, bu cumartesi randevum ve aşırı heyecanlıyım 🥹

Bende ya çok şükür biraz geç oldu benim ama 2 haftadır kusma bitti yemek yemede iştahım arttı 🥰 bunun için seviniyorum desem yalan olmaz 🤗
Çok şükür. Hareketlerini de hissediyorsun değil mi ? Benim en sevdiğim hamilelik dönemi bu ya. İçimde bir canlı var büyüyor 😍 tam bir mucizeee

Çok şükür. Hareketlerini de hissediyorsun değil mi ? Benim en sevdiğim hamilelik dönemi bu ya. İçimde bir canlı var büyüyor 😍 tam bir mucizeee
Evet kuzum 10 gün oldu sanırım şükürler olsun hissediyorum ve her hissediş beni duygulandırıyor 🥹🥲❤️
Rabbim isteyen bakabilen herkese bu duyguyu yaşatsın, bize de evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🤲🏼

Kızlar bu arada akıllı saat kullanıyor musunuz? Radyasyondan dolayı bikaç aydır takmıyordum ama nabzımı görmek için taktım yine içim de rahat etmiyor çok mu ince düşünüyorum acaba
Ben kullanıyorum ya, evde takmıyorum bir tek. İş yerinde müthiş rahatlık oluyor çünkü 🤷🏻‍♀️

Merhabalar hanımlar kafama takılan bir kaç şey var detaylıyla ilgili sizinle paylaşmak isterim..şuan özele gidiyorum ama ozellerde doktorun bakmadığı radyoloji uzamaninin baktığı söyleniyor bu her hastenede böylemi değişiyor mu bilginiz varmı siz hangi hastaneleri tercih edeceksiniz yada ettiniz bilgilendirirseniz sevinirim haftaya doktoruma tabiki soracağım olmazsa devlete gidecegim devlet hastanelerinde randevu almak biraz zor bizim burada o yüzden erkenden bilgi edinmek istiyorum 💖 yardımcı olursanız sevinirim 🙌🦋

Merhabalar hanımlar kafama takılan bir kaç şey var detaylıyla ilgili sizinle paylaşmak isterim..şuan özele gidiyorum ama ozellerde doktorun bakmadığı radyoloji uzamaninin baktığı söyleniyor bu her hastenede böylemi değişiyor mu bilginiz varmı siz hangi hastaneleri tercih edeceksiniz yada ettiniz bilgilendirirseniz sevinirim haftaya doktoruma tabiki soracağım olmazsa devlete gidecegim devlet hastanelerinde randevu almak biraz zor bizim burada o yüzden erkenden bilgi edinmek istiyorum 💖 yardımcı olursanız sevinirim 🙌🦋
Merhaba canım 🫠
Bursadayım ben. Burada görüştüğüm tüm görüntüleme merkezlerinde radyologlar bakıyor. 2-3 tane perinatolog var muayenehanesinde bakan. Benim doktorum radyolog olan bir görüntüleme merkezi önerdi. Biraz araştırdıktan sonra kafamı hiç bulandırmadan doktorun önerdiği yerden 22+1 e randevu aldım 🤗

Canım ben de özele gidiyorum ve perinatologa yönlendirdi doktorlar bakmıyor. Radyologa ya da perinatologa yönlendiriyor genelde.
Benim doktorum riskli gebelik perinatologuna yönlendirdi ayrıntılı baksın diye.

Canım 20. Haftama girdim bu aralar kötüyüm anneannemi kaybettim çok üzüldüm üzüntü beni mahvetti iyice ama yapacak hiçbir şeyim yok ya gelecek ya kendi kendine gidecek yarı yola geldim çok şükür
Başınız sağolsun 🤲🏻
Tuna, kerem, Barlas, barış, doğu, deniz, erdem, mete, aras, çınar, miraç, ege, Merih beğendiğim erkek isimleri sizlere fikir olabilir🥰
Kerem ve deniz listemizdeydi🥰 sonuç alparslan🤗 ege süt oğlumun ismi çok severim onu da ❤️
Kızlar 1 2 tane midye yiyemez miyim hiç 🥺
Midye sakıncalı. Ben doktora sormuştum evde kendin iyice pişireceksen belki demişti bazen kaçamaklar yapıyorum ama midyeye bulaşmadım. Hamileyken ilk başta daha hamile olduğumu bilmeden bi 10 tane yemiştim

Başınız sağolsun 🤲🏻

Kerem ve deniz listemizdeydi🥰 sonuç alparslan🤗 ege süt oğlumun ismi çok severim onu da ❤️

Midye sakıncalı. Ben doktora sormuştum evde kendin iyice pişireceksen belki demişti bazen kaçamaklar yapıyorum ama midyeye bulaşmadım. Hamileyken ilk başta daha hamile olduğumu bilmeden bi 10 tane yemiştim
1 tane en etsizinden yedim çok fena oldum görünce ya dayanamadım ☹️

Kızlar merhaba akıntınız oluyor mu doktora dedim daha önce fitil yazdı 3 günlük biraz azalmıştı yine başladı kokusuz beyaz renkte normal midir

Amin canm🙏🏻🙏🏻ikiside çok iyi doktorların hatta çoğu hepsi iyi 🤣 insan bazen karar vermekte zorlanıyor daha anaç ve tecrübeli olduğu için onu seçmeyi tercih ettim ablamin Yıllar önce dış gebelik ameliyatini da Özden hocam yapmıştı
Aynen bütün trakya tanır onu 🤣
Yaa kardesim onun ekibindemi sevindim çok devam etmiş olsaydım banada kolaylık olurdu🫠🙏🏻🤭kismet artık diyelim
Oradaki çocuk doktoru için çok iyi olduğunu duydum Fatih Çaylıkoca ileriki zamanlarda çocuk doktoru olarak onu seçebilirim
Doktorlarımız iyi çok şükür. İkiz gebelikte erken doğum riski olduğu için Lüleburgazda da küvez hiç yok bebeğin tek başına sevk olmasını da istemediğim için bu ay Çorlu Vatan hastanesinde Erson beye de başladım ben. Olur bir çılgınlık yapıp erken gelirse bebişler kendi doktoruma hiç uğramadan doğrudan Ersona gideceğim ayda bir çağırdı işte an itibariyle. Bir de Trakya böylesinde bir numaralı çocuk doktoru Ülfet Vatansever Edirnede kliniği var Trakya Üniversitesinde hocaydı artık kliniği varmış haberin olsun senin de bebişlerimiz sağlıkla o günlere gelsin çocuk doktoru konuşalım bol bol inşallah 🥰🥰🌸🌸

Ben kullanıyorum canım valla telefonda sürekli elimizde bilgisayarda önümde diye saldım biraz ben 😁
Ay ben de nabız takip etmek daha ağır bastı kullanmaya başladım 2 ayın sonunda 😂😂 nabzın nasıl gidiyor artış oldu muu? Benim dinlenme halinde 50lerdeydi artık 70lerde %35 civarı artış çooook😂 merdiven çıktığım ya da ağır yemek yediğim zamanları saymıyorum bile

Back
X