- 17 Nisan 2019
- 2.682
- 2.792
- 133
- Konu Sahibi annabelica
- #17.561
Ayy ilk çocuğun kız olması çok güzel oluyor yaAhhahahahah benim kızya erkek için de bebek testosteron salgıladığı için sivilce oluyor diyen doktorlar da var
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ilk çocuğun kız olması çok güzel oluyor yaAhhahahahah benim kızya erkek için de bebek testosteron salgıladığı için sivilce oluyor diyen doktorlar da var
![]()
Teşekkür ederimBana gece gündüz formu olan bi ilaç verdi yani günde 2 kere
Ay inşallahAyy ilk çocuğun kız olması çok güzel oluyor yatüylenmede yapıyormuş diyenler vardı inşallah gerçek değildir
![]()
oyyy ben bunu yerim bu ne böyle yaaKısslarr biz geldik, kızımız 20 cm 230 gram olmuşsuyumuz rahim ağzı her şeyi iyi çok şükür, bu kadın benden yine test istemedi
24.haftada alacam diye
20+4 perinatologa detaylı için gidecem 9 ağustos, 21-22 beklemene gerek yok bebek küçük değil çünkü dedi
Güzel dualarınızı maşallahınızı alırız teyzoşları
Canım ben de yeni mustela aldım. Beyazlık hiç bırakmıyor. Su bazlı galiba çünkü sıvı bir krem. Takip ettiğim bir hamile influencer da görmüştüm.Kızlar güneş kremi ne kullanıyorsunuz? Solante pregna kullanıyorum içinde shea yağı vardı, o da sivilce yapan içerik diye biliyorum. Mineral filtreli, nano olmayan çinko oksitli ürün bulmak çok zor yok yani ben bulamadım..
Solante kireç gibi bemmmbeyaz yapıyor yüzü. Konforlu değil. Kullanıp memnun kaldığınız ürünleri merak ediyorum![]()
Canım kimyasallar bebeğe zarar verebilirmiş o yüzden doğal olanlardan kullanmak gerekKızlar güneş kremi hamilelere özel olandan mı kullanmak gerekiyorben normal güneş kremimi kullanıyorum yüzüme, her zaman kullandığımı
Canım benim doktorum kendisi bakacak ve 20+1e randevu oluşturduKızlar detaylıya ne zaman randevu alıyorsunuz kacıncı haftada? Benım amnıypsentez ıcın perınatlojı acıktı hep hala randevu alabılıyorum halıyle. Arastırma hastanesınde yaptırıcam ben. Kacıncı haftaya alayım randevu?
Cok sagol cnm hepimiz icin insallah saglikli guzel bi sürec olur bu arada benimde bebise kiz dedilerAnladım canım bebeğinin sağlığı iyiyse endişe etme. Biraz dinlenmeyle ilaçla herşey yoluna girer inşallah. Çok dikkat et dualarımız seninle![]()
Biz zamanında olmasına razıyızOlsun aman iyi olsunlar da önde olmasalar da olurbaşka bisey dedi mi
Canım benim niyetim 21+4 gitmekti, doktorum 20+4 git dedi, 3 hafta sonraya randevu aldım ama bana erken gibi geldiKızlar detaylıya ne zaman randevu alıyorsunuz kacıncı haftada? Benım amnıypsentez ıcın perınatlojı acıktı hep hala randevu alabılıyorum halıyle. Arastırma hastanesınde yaptırıcam ben. Kacıncı haftaya alayım randevu?
Hissettin mi canim sen de ben orayı kaçırmışım ben de 3 4 gündür hissediyorum sol tarafımda ya çok güzel bir hisBiz zamanında olmasına razıyız
Yok aşkım başka işte, sağlık ocağına mutlaka kayıt ol aşı için dedi, ararlar dedi. Bende kayıt olmak şartmı burda yaptırayım dedim, oda olur ama ilerde bebek doğduğunda onunda aşıları olacak kayıt her türlü lazım dedi, suyumda iyiymiş her şey yolundaydı. Plasenta arkada dedi belkide o yüzden erken hissettim bebeği![]()
Kanka ben bir hafta önce balık gibi hissettimHissettin mi canim sen de ben orayı kaçırmışım ben de 3 4 gündür hissediyorum sol tarafımda ya çok güzel bir hisseninle de aynıyız bende bugün 17+5 im ama 18 le uyumlu dedi
Cok guzel bir his yaKanka ben bir hafta önce balık gibi hissettimama benim sağ sol orta her yerde oynuyor sanki ya tek taraflı değil
İyice hissetsekte artık rahatlasakCok guzel bir his ya![]()
19+4 aldım bende dokturum olur dedi sordumKızlar detaylıya ne zaman randevu alıyorsunuz kacıncı haftada? Benım amnıypsentez ıcın perınatlojı acıktı hep hala randevu alabılıyorum halıyle. Arastırma hastanesınde yaptırıcam ben. Kacıncı haftaya alayım randevu?
Şuan 17+6yızKızlar detaylıya ne zaman randevu alıyorsunuz kacıncı haftada? Benım amnıypsentez ıcın perınatlojı acıktı hep hala randevu alabılıyorum halıyle. Arastırma hastanesınde yaptırıcam ben. Kacıncı haftaya alayım randevu?
Kizlar 21 haftada daha net sonuc aliniyor bence dayanabilirseniz 21 haftanizda gidinŞuan 17+6yız
Canım bende aşırı su içiyorum araştırdım bu sıralar annenin kan hacmi arttığı için su ihtiyacı daha fazla oluyormuş zaten havalarda sıcak. Hiç kafanda kurma kötü şeyleriKızlarr kafama çok takıldı kaç litre su içiyorsunuz ortalama ben bugün 3 buçuğu buldu galiba şekerim var diye kurmaya başladım susuyorum sürekli su aşerilir misoğuk su sürekli istiyorum ya
Aşko o kadar bulantı yaşadım ama diş fırçalarken hiç olmadı benim. Ama videolarda filan görüyorum çok yaşanan bişeymişKızlar sizinde aç karna diş fırçaladağınız zaman öğürmekten akciğerin bir lobunu dışarı çıkarıyormusunuz![]()
Ayyy sağlıkla gelsin minik kuşKızlar ben geldim rabbim şükürler olsun bir kızım olck ik oğlan dan sonra![]()
Bilemedim ki napsam acaba doktorum neden onayladı ki ozamnKizlar 21 haftada daha net sonuc aliniyor bence dayanabilirseniz 21 haftanizda gidin