• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Canım ben şöyle yaptım 182 mhrsyi aradım perinatolojiyi istedim uygun randevu bulunamamıştır sizi operaktife(?) aktarıyorum dediler,o kişiye de ben 28 temmuzda gün almak için ne zaman aramalıyım diye sordum bana 12 Temmuz saat 10da dediler (kendi gittiğim doktorum yeşil alan açmıştı bana randevu alabilmem için) direkt 12 Temmuz saat 10da mhrsden randevu aldım direkt aramadım sonra💖 eğer konuyu çözdüysen de geçmişten okuyarak geliyorum diye öyle bilgilendirme olsun😂😂
Ay ne kadar kolay olmuş öyle 🤣 yok henüz almadım randevu. Şehir hastanesindeki doktora pek güvenemiyorum öncelikle üniversiteden almaya çalışacağım ama gerçekten faydalı bir bilgilendirme oldu. Ben hiç 182yi aramıyorum hep mhrsden almaya çalışıyordum🤣 Belki bir de şehirden alırım ya alabilirsem iki tane detayliya gireyim 🤣

Ay ne kadar kolay olmuş öyle 🤣 yok henüz almadım randevu. Şehir hastanesindeki doktora pek güvenemiyorum öncelikle üniversiteden almaya çalışacağım ama gerçekten faydalı bir bilgilendirme oldu. Ben hiç 182yi aramıyorum hep mhrsden almaya çalışıyordum🤣 Belki bir de şehirden alırım ya alabilirsem iki tane detayliya gireyim 🤣
Seni seni himmmm 😂🤣🤣

Ay ne güzel plan😂 önce istediğin randevu gününün randevusunun hangi gün açılacağını öğreneceksin😂 ya randevu almak için bile randevu alıyoruz🤣

Kızlar benim arada göbeğim sertleşiyor bi tarafi daha yüksekte filan oluyor bugun doktora söyledim magnezyum verdi ve biz ona kasılma diyoruz dedi yani rahim kasiliyor gibi bisey dedi ama ben öyle bisey olduğunu düşünmüyorum ya kasılma daha farklı olmaz mi yaşayan var mi bu durumu
Kasılma böyle oluyor çocuk top gibi bir noktada sertleşiyor ama erken değil mi ya bunun için bilemedim tüm ağrılara magnezyum çok iyi geliyor buna eminim ama

Kızlar çatlamamak için kullanılan lierac gerçekten para tuzağı onun yerine badger kullanın aşırı iyi ben sayesinde çatlamadım bir de ham kakao yağı satılıyor onuda tavsiye ederim dönüşümlü kullanmak lazım göğüsler kolların üst kısmı göbek ve kalça mutlaka sürün😍 günün sonunda hepimiz pehlivana döneceğiz 🤣🤣

Kızlar çatlamamak için kullanılan lierac gerçekten para tuzağı onun yerine badger kullanın aşırı iyi ben sayesinde çatlamadım bir de ham kakao yağı satılıyor onuda tavsiye ederim dönüşümlü kullanmak lazım göğüsler kolların üst kısmı göbek ve kalça mutlaka sürün😍 günün sonunda hepimiz pehlivana döneceğiz 🤣🤣
Bir de sakın sert kaşımayın çatlamadan hemen önce aşırı kaşınıyor. Ve bol su🥰

Kasılma böyle oluyor çocuk top gibi bir noktada sertleşiyor ama erken değil mi ya bunun için bilemedim tüm ağrılara magnezyum çok iyi geliyor buna eminim ama
Yaşayanlar varmış İnternet'e de araştırdım 2. Trimester da başlar yazıyor tabi doğum kasilmalari değil bunlar

Kısslarr biz geldik, kızımız 20 cm 230 gram olmuş 🥹🥹 suyumuz rahim ağzı her şeyi iyi çok şükür, bu kadın benden yine test istemedi 😂😂😡 24.haftada alacam diye
20+4 perinatologa detaylı için gidecem 9 ağustos, 21-22 beklemene gerek yok bebek küçük değil çünkü dedi 🧿🧿🥲🥲
Güzel dualarınızı maşallahınızı alırız teyzoşları

Eklentiler

• IMG_4706.webp
    IMG_4706.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_4707.webp
    IMG_4707.webp
    17 KB · Görüntüleme: 57
Kısslarr biz geldik, kızımız 20 cm 230 gram olmuş 🥹🥹 suyumuz rahim ağzı her şeyi iyi çok şükür, bu kadın benden yine test istemedi 😂😂😡 24.haftada alacam diye
20+4 perinatologa detaylı için gidecem 9 ağustos, 21-22 beklemene gerek yok bebek küçük değil çünkü dedi 🧿🧿🥲🥲
Güzel dualarınızı maşallahınızı alırız teyzoşları
Maaşallah prensese 🥰🧿🧿💕💕💕

Back
X