Kızlar bebiş hareketleri konusunda bu grup gerçekten çok önde gidiyor. Önceki grubumda 18-19. Haftalarda başlamıştık bu konuyu konuşmaya. O yüzden hissetmeyenler ya da her gün düzenli hissetmeyenler biraz moral bozukluğu yaşıyor sanki. Ama istisna olan zaten erken hissetmek

Ben üzülüyorum sizi böyle kafaya takmış görünce. Çünkü normal olan zaten 18-22 haftalar arası hissetmek. Her gün hissetmek 24ü buluyor. Düzenli şekilde hissetmek ve hareketleri sayabilir hale gelmek de 28. Haftada başlanıyor. Ben ilk gebelikte detaylı zamanları hissetmiştim 21-22 falan diye hatırlıyorum. Bu kez 18lerde hissettim o da ancak gece yatınca uyumadan önce birkaç pitirti hissediyorum o kadar. Gün içinde hiç hissetmiyorum koşturmaca içinde. Ama kafaya takmıyorum çünkü yeri geniş şu an göbeğimiz bile büyümedi daha doğru düzgün. Yeri geniş olunca hareket de hep hissedilmiyor. Çünkü iç organlara yaptığı hareketleri duymuyoruz biz. Bazen mesane ya da bağırsaklara vurursa aniden wcye gidiyoruz o kadar

onun dışında hissetmek için ön tarafa vurması gerekiyor. O da zaten bebek büyüdükçe olur. Bırakın bikac gün arkalarda gezsin tekmelensin n'olacak ki