Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Eşine dinletemiyordur belki😣 üzüldüm ya inşallah hayırlı ise hayırlısıyla nasip olur 🙏🏻 Erkeğin böyle dedikoducusuda hiç çekilmiyor evlerden uzak
Eşi de yaşadıkları zorluklardan dolsyi biraz isyan ediyor ama iste isyana düşmemek bu konuda benim tecrübeme göre cok cok onemli.. herkesin kendi bilecegi sey ne diyeyim tabi ben arkadasimi uyariyorum ama iste o eşini ne kadar uyarabiliyor ona birsey diyemem.

Ama olur mu öyle sey nazar için degil ki insan bu defa bir kat da benim yüzümden aglarsa üzülürse diye düşünüyor. Onu düşündüğümüzden aslında ama sanırım o anda farkli bakiyirlar olaya bizim niyetimizi tam anlayamiyorlar.

Bende cok ikilemdeyim söyleyip söylememe konusunda 🙄
Bebek konusu çok hassas bir konu gerçekten. Ne kadar iyi niyetli olunsa da alıngan olabiliyor insanlar bu konuda. İnşallah o da hemen bebeğine kavuşur 😢🙏🏼

Ben yakın arkadaşıma kocamdan önce söylemiştim hamile olduğumu 😬😬
Aşko bende daha önceki gebelikte soylemistim erkenden. Ama bazi olumsuz tecrübeler iste insani sessizlige itiyor. Simdi ancak söylemeye hazir duruma geldim bu defa da onun tüp bebek konusu gündeme geldi simdi de onu üzmekten korkuyorum 1 aydir falan agzima geliyor gidiyor🤐

Bebek konusu çok hassas bir konu gerçekten. Ne kadar iyi niyetli olunsa da alıngan olabiliyor insanlar bu konuda. İnşallah o da hemen bebeğine kavuşur 😢🙏🏼
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🙏 haklısın hassas bir konu. Ben bebis dusunurken dr.gidip gelirken biri bile bana bebek var mi fln dediğinde sinirden deliriyordum. Gecesine de aglama krizleri.. cok zor..
Allahım isteyen herkese nasip etsin gercekten..

Aşko bende daha önceki gebelikte soylemistim erkenden. Ama bazi olumsuz tecrübeler iste insani sessizlige itiyor. Simdi ancak söylemeye hazir duruma geldim bu defa da onun tüp bebek konusu gündeme geldi simdi de onu üzmekten korkuyorum 1 aydir falan agzima geliyor gidiyor🤐
Kankim benimde vardı olumsuz hatta ikiz, olumsuzuda söyledim sonrasında bunuda, annem babam bilmiyordu ama arkadaşım biliyordu bir tek ne bileyim ona çok güveniyorum iyi niyetinde şüphem yok, olumsuz olsada yine yanımda olacağını biliyordum. Ama sende durum farklı tabi şimdi tüp bebek konusu varsa, benimki daha yeni evlendiği için bebek falan yapmak istemiyor

bizim hastanese oyle canım 1 muayne 10 gün icinde kontrol ben ayda 2 muayne oduyorum ama dogum paketinde 1 muayne karsiliyo o 110 bin dogum paketiydi onun disinda her ay ekstra 1 muayne ucretide odemek zorunda kalıcaktm
Alla alal sasirdim canim hem 110bin alip hem sadece 10 muayene ile nasil kalacakmis o hastanee. Bence bir hatali bilgilendirme olmus orda.
Neyse bebisler saglikli olsunda zaten parayi gözümüz görmüyor

Merhaba 🌸
Hayırlı olsun. Genelde göstermeyince kız diyorlar ama tabi ki hiç bir bilimsel dayanağı yok. Haftanız da ilerlemiş aslında bir dahaki gidişinizde görürsünüz inşallah.
Gönlünüzden geçen hayırlısıyla nasip olsun size 😇
Sağol cnm benim🥰 inşallah

Alla alal sasirdim canim hem 110bin alip hem sadece 10 muayene ile nasil kalacakmis o hastanee. Bence bir hatali bilgilendirme olmus orda.
Neyse bebisler saglikli olsunda zaten parayi gözümüz görmüyor
1 muayne 1 kontrol ayda 2 muayne kagitta verdi bize detayli yaziyor o yuzden istemedik canım
saglıkli olsun iyi olsunlarda dedigin gibi baska birseyi dusunmeye gerek yok sukur bu haftaua kadar sorunsuz geldik Devamı gelsin insallahhh

Yaşadığım olumsuz kayiptan dolayi zaten daha önce defalarca söyledim aslında en az 3, 3bucuk aylik oldugunda bu defa herkese soyleyecegim diye o yuzden biraz biraz hazırlıklı gec söylememe aslinda.

Ama iste simdi tam o böyle kendinin dogal yollarla olmayacagini öğrendi üzülüyor agliyorken benim gidip ona hamileyim demem onu biraz daha üzmez mi bilmiyorum ki kafam çok karışık gerçekten..
Canım tüp bebek sürecinden geçmiş biri olarak söylüyorum söylememen söylemenden daha çok üzer sanki. Çünkü kızların da dediği gibi nazar değdireceğimi düşünmüş diye geçirebilir içinden. Ama önceki kaybın ve şu anda yaşadığın sıkıntıları söyleyince de anlayacaktır diye düşünüyorum

1 muayne 1 kontrol ayda 2 muayne kagitta verdi bize detayli yaziyor o yuzden istemedik canım
saglıkli olsun iyi olsunlarda dedigin gibi baska birseyi dusunmeye gerek yok sukur bu haftaua kadar sorunsuz geldik Devamı gelsin insallahhh
Bende paket olduğu için, bir normal randevu 15 gün sonra kontrol randevusu yapacağını düşünmüyorum mesela, benimki yapmaz, kimden ne alabiliriz diye bekliyorlar 🫤
Allah hastanelere muhtaçta etmesin, yokluğunuda göstermesin

Canım tüp bebek sürecinden geçmiş biri olarak söylüyorum söylememen söylemenden daha çok üzer sanki. Çünkü kızların da dediği gibi nazar değdireceğimi düşünmüş diye geçirebilir içinden. Ama önceki kaybın ve şu anda yaşadığın sıkıntıları söyleyince de anlayacaktır diye düşünüyorum
Ya aslında bende tüp bebekle hamile kaldım, ben nazar değilde, beni üzmemek için söylememiş diye düşünürüm net ya. Acaba bu arkadaşla aradaki ilişkiylemi alakalı

Aynen canım o konuda pek nazar icin falan soylemedim diye düşünmez diye tahmin ediyorum. Çünkü geçmişte yasadigim olaydan dolayi ona demistim kimseye soylemicem doguma giderken söylerim fln demistim. Onu kabullenmis durumda yani. Sadece simdi zamani mi onu bilemedim sadece. Ama soyleyecegim ilk firsatta.

Ya inan bende öyle düşünüyorum. Söylesem rahatlayacagim. Hatta bugun dogum günüm vesilesi ile söyleyeyim dedim ı ıh olmadı giremedim konuya yine kaldı 🤦🏻‍♀️
Dedigin dogru zaten er geç öğrenecek arayi açmamak lazim galiba..

Aslında birde cekincem var biraz da ondan söylemek istemedim. Eşi biraz degisik biri. Herkesi elestiren, onunda cocugu olmus aman buda hamileymis bunun nasil olabiliyor da bizim olmuyor fln diye millet hakkinda yorum yapan biri.
Bu da benim geri durmama sebep oldu birazda.
Arkadaşıma cok söylemişimdir eşin böyle demesin insanlarla ilgili kim neyle sınanıyor bilemezsin Allah veriyor ki oluyor fln diye cok söyledim ama nafile..
Ya kadını niye üzüyor ki. Herkesin de bebeği olmuyor ayrıca. Nasip bu işler. Eşine kıymet verip hayatı paylaşıp güzel güzel yaşamak varken😕 ay ben erkeklere acayip kuruluyorum bazen 😡

Ya aslında bende tüp bebekle hamile kaldım, ben nazar değilde, beni üzmemek için söylememiş diye düşünürüm net ya. Acaba bu arkadaşla aradaki ilişkiylemi alakalı
Bende öyle düşünüyorum ya. Çünkü daha geçen hafta agladi telefonda. Yani hep ben tam soylemeye niyet ediyorum 1 aydır o bu komuda bir gelisme yaşıyor. En son iste artik dr tek yol tüp bebek gibi birsey demis. Bende yine soyleyemedim iste.

Ya kadını niye üzüyor ki. Herkesin de bebeği olmuyor ayrıca. Nasip bu işler. Eşine kıymet verip hayatı paylaşıp güzel güzel yaşamak varken😕 ay ben erkeklere acayip kuruluyorum bazen 😡
Iste cok hassas bir konu ve biraz eşinin yorumlari da rahatsiz edici olunca bende koruma içgüdüsüne girdim hic soyleyemedim. Bazen erkekler biraz garip yorumlar yapabiliyor gercekten. Ama bu sekilde olan cok kadin da var.

Kesinlikle kocası terör ya, biz evlenmeden önce eşim bendeki problemi biliyordu, tabi çocuğumuz olsa güzel olur ama olmasada olur benim için önemli olan sensin demişti bana, tüp bebek sürecinde hele moral çok önemli

Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🙏 haklısın hassas bir konu. Ben bebis dusunurken dr.gidip gelirken biri bile bana bebek var mi fln dediğinde sinirden deliriyordum. Gecesine de aglama krizleri.. cok zor..
Allahım isteyen herkese nasip etsin gercekten..
Ben bu bebek var mı sorusunu hiç sevmiyorum ya. Kişi konuyu açmıyorsa kimseye sormamak lazım bence. Bebek olmayabilir veya istemiyor olabilirler. Kimi ilgilendirir ki

Ben bu bebek var mı sorusunu hiç sevmiyorum ya. Kişi konuyu açmıyorsa kimseye sormamak lazım bence. Bebek olmayabilir veya istemiyor olabilirler. Kimi ilgilendirir ki
Aşko sen kız annesisin, kız bebekler erken doğuyor diyor ünlü prof kv’dem, sen ne diyorsun bu konuda 😂😂😂 10-15 gün erken doğuyormuş verilen tarihten

Back
X