Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Ya haklısın evet farkindayim evet bende. Ama iste vazgecemiyorum resmen. Doktoruma gidince günde 1 olsun doguma kadar kullanayim desem fırça yer miyim acaba diye bile düşündüm yani.
Dedigin dogru artik vucudumuz bircok seyi hallediyor sadece vitaminler yeterli. Ama gel de bana anlat su an 😐
kız şöyle bi hayal ettim hepimizi kapalı bir evde ayy ne komik olurdu ya sen mesela takıntılısın ya herşeye dikkat ediyorsun🤣 ben cezerye_ cezerye_ demet1374 demet1374 köşede seni dinleyip sıgara iciyomuşuz sonra Cherry Mom Cherry Mom annabelica annabelica hepimzi kovalar🤣 sepide sepide cebellato cebellato bizi cekirdek işliyerek izler herhaldi🤣🤣

Canim progesteronun da gereksiz yere ve fazla kullanimi sorunlara sebep oluyor. Rahmin kasilmasini onledigi icin dogum sonrasinda rahmin kasilarak kanamayi kontrol etmesini engelliyor. Lutfen doktorunu dinle iki kere soylemis birakmani :) aksi bir durum oldugunda zaten tekrar baslatacaktir sana
Hadi ya boyle birsey de mi varmis. Ama doguma kadar kullanmak durumunda kalanlar da oluyor mesela onlar nasil oluyor ki acaba 🙁
Gercekten bende doktorumu dinlemeyi istiyorum ama bu evhamlar beni rahat birakmiyor ki bende ilaci birakayim canım ya

Agizdan mi aliyordun sen canım?
Ya dogru zaten mucizevi bir ilac degil ama psikolojik olarak sanki faydasi var gibi geliyor. Beni rahatlatiyor gibi hissediyorum sadece.
Bende en azindan günde 1e duseyim bari
Ben bi ara kombo yapıyordum😅 kanama olunca ağızdan olmadıkça vajinal aralara iğne olarak serpiştiriyordum. Çok kanamalı geçti 13. Haftaya kadar kesilmedi her defasında bu sefer çocuk gitti diye acile atıyordum kendimi. Çok şükür bitti o günler🥰 Ne işe yaradığını doktora sorduğumda beta gibi bu hormonda hamilelikte yükseliyormuş mesela 10 haftalık birinin hormonunu ilaçla 30 haftalık gibi üretmesini sağlıyormuş. 1950 li yıllarda hayvanlar üzerinde yapılan testlerle kullanılmaya başlanmış benim doktor proftu ders anlatır gibi anlatmıştı😅 kanama alanı yoksa rahim ağzı uzunluğu iyiyse ve kasılma yoksa bırak bence sanada yazık🥲

Canim progesteronun da gereksiz yere ve fazla kullanimi sorunlara sebep oluyor. Rahmin kasilmasini onledigi icin dogum sonrasinda rahmin kasilarak kanamayi kontrol etmesini engelliyor. Lutfen doktorunu dinle iki kere soylemis birakmani :) aksi bir durum oldugunda zaten tekrar baslatacaktir sana
Benim eltim doğuma kadar kullandı canım bebişin yüzü kıllı şu an progestani çok kullandığı için killanmış dökülüyorms sonradan felan başka bı zarari olduğunu söylemedi hatta iğnesini kullnamis doğuma kadar
kız şöyle bi hayal ettim hepimizi kapalı bir evde ayy ne komik olurdu ya sen mesela takıntılısın ya herşeye dikkat ediyorsun🤣 ben cezerye_ cezerye_ demet1374 demet1374 köşede seni dinleyip sıgara iciyomuşuz sonra Cherry Mom Cherry Mom annabelica annabelica hepimzi kovalar🤣 sepide sepide cebellato cebellato bizi cekirdek işliyerek izler herhaldi🤣🤣
Fantaziye bak 😂😂😂

Hadi ya boyle birsey de mi varmis. Ama doguma kadar kullanmak durumunda kalanlar da oluyor mesela onlar nasil oluyor ki acaba 🙁
Gercekten bende doktorumu dinlemeyi istiyorum ama bu evhamlar beni rahat birakmiyor ki bende ilaci birakayim canım ya
Onlar gerektiği icin kullananlardır muhtemelen, vucutta yeterince olmadigi icin disaridan almak zorunda kaldiklarindan. Senin artik ihtiyacin da yokmus doktorun soyledigine gore masallah 🧿

Hahahahaah🤣🤣hic güleceğim yoktu yaaa 😂😂
Her odada birer usg cihazi da olurdu bence 😂 strese girdikce birbirimizi muayene ederdik.
Bide sürekli birbirimizi hastaneye gitmek icin gazlardık bence nettt🤣

Kanka senin durum benden kötü değildir emin ol, benim vücut doğal olarak progesteron üretmediği için ben 13.haftaya kadar aldım hem kalçadan hem göbekten hem fitil sabah akşam her gün. Dr bana artık plasenta o işlemi görmeye başladı bırak dedi. O yüzden için rahat olsun, yavaş yavaş bırak, baktın içine sinmiyor tekrar başlarsın

Onlar gerektiği icin kullananlardır muhtemelen, vucutta yeterince olmadigi icin disaridan almak zorunda kaldiklarindan. Senin artik ihtiyacin da yokmus doktorun soyledigine gore masallah 🧿
Haklısın canım dogru söylüyorsun. Tamam yarindan itinaren 1 e düşcem artik. Sonra da tamamen birakmaya caliscam. Millet sigarayi birakamaz bende ilaci🤣

Kanka senin durum benden kötü değildir emin ol, benim vücut doğal olarak progesteron üretmediği için ben 13.haftaya kadar aldım hem kalçadan hem göbekten hem fitil sabah akşam her gün. Dr bana artık plasenta o işlemi görmeye başladı bırak dedi. O yüzden için rahat olsun, yavaş yavaş bırak, baktın içine sinmiyor tekrar başlarsın
Oy kıyamam.. gerçekten zor bir savaş bu yaa.. haklisin en basta birak dediginde birakabilsem iyiydi. Ama o zaman da amniyosentez fln yaptirmistim ondan birakamadim. Insallah yarından itibaren teke duscem ama. Basarabilirim inaniyorummm

hahahahahah ya yeminle ne komik gecerdi ya gülmekten göbeklerimizle yerlere yatardık herhaldi🤣🤣
Aslinda bence hepimiz bir evde olsak en azindan mesela her odada 2 kisi yatacak sekilde, bence daha normal hamilelikler geciririz😂 çünkü aa bende de oluyo bende de var diye diye normallestirip belki hastaneye bile gitme geregi duymazdik😂 bi dusunelim bu fikri

Oy kıyamam.. gerçekten zor bir savaş bu yaa.. haklisin en basta birak dediginde birakabilsem iyiydi. Ama o zaman da amniyosentez fln yaptirmistim ondan birakamadim. Insallah yarından itibaren teke duscem ama. Basarabilirim inaniyorummm
O zamanlar iyiki devam etmişsin aşkım, amniyosentezden sonrada belki kafana takardın, ama şu an azaltabilirsin, mesela progestan benim için hayati bir meseleydi doktorum bırakırsan çocukta gider demişti.

Aslinda bence hepimiz bir evde olsak en azindan mesela her odada 2 kisi yatacak sekilde, bence daha normal hamilelikler geciririz😂 çünkü aa bende de oluyo bende de var diye diye normallestirip belki hastaneye bile gitme geregi duymazdik😂 bi dusunelim bu fikri
ben düşündüm ve cok cazip bir fikir🤣 ama aklımda tek soruuu🧐 kim kiminle aynı odada kalıcak🧐

O zamanlar iyiki devam etmişsin aşkım, amniyosentezden sonrada belki kafana takardın, ama şu an azaltabilirsin, mesela progestan benim için hayati bir meseleydi doktorum bırakırsan çocukta gider demişti.
Iste benim icinde oyle guven veren bir ilac. O nedenle bu kadar zorlaniyorum birakmakta. Bende oyle diyorum birak dediginde birakamazdim o donem amniyosentez yapıldı kafama takılırdı falan. Simdi birakayim yavas yavas. Hem detayli usgye kadar da tamamen bırakabilirsem dr da bakip mesela tamam bir sorun yok derse icim rahatlar.

Back
X