Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Ne güzel işte bak doktorun da söylemiş önemi yok diye, rahat rahat yat o zamn kuzum. Ben internette 5. aydan sonra sırtüstü yatmak tehlikeli diye duydum hep öyle şartlamışım da kendimi sanki 5. ayımı geçtim de. Ama yan yatıp bacak arasına yastık koyunca efsane rahat oluyor varyaa. Maalesef kuzu bende kedi alerjisi var evimde de minnoş bir kedim var sonra da astım oldum ama minnoşumdan da vazgeçemiyorum işte. Hava falan kullanıyorum çok şükür rahatım şuanlık bakalm :KK36:
Bende o netteki gördüklerimden etkilendigim için artik sola yatmaya baslayacagim. Dedigin gibi yastik aliyorum araya cok rahat oluyor.
Oyy o minnoslardan da vazgecilmiyor kii.. ya hic almayacaksin alırsan da seninle kalmaya devam ediyor iste. Dikkat et canım yaa.
Benimde muhabbet kuşum var. Ama varya adeta bir bebek gibi ilgi alaka bekler. Bazen eşime diyorum kusumuz sayesinde bebegimize karşı sabırlı olma konusunda simdiden tecrubelendik diye. Benim kuşum da geldiginde yavruydu daha yem yemeyi bilmiyordu 1 hafta elimle besledim yaşasın diye. Sonra oyle bir alıştık ki ilk yemek yediginde ağladık öyle düşün. Simdi de mesela gece uyumadan yemek yesin aç uyumasin diye biz yeme indiriyoruz yemini yiyor suyunu iciyor sonra biz yatiyoruz. O yiyene kadar gidip yatamiyoruz🥲🥰😁

Canım baya detayli bakılmış o zaman desenee. Bu 32 34 hafta detayli yeniden yapilmasini bende duymustum. Yani zaten haftalar ilerledikce muayenelerde doktorlar bakiyorlar herseye gerek görmezler tekrar detayliya inşallah 🙏
Bende 13.haftada yaptırmıştım ilk detaylıyı. Birde 21 de yaptircam 2 kez olmus olacak.
Oy ne güzel heryerine bakıyor iste.
Ama usg uzadikca da insan alışkın olmadigindan bir rahatsiz olmaya basliyor sanki😬
Rahim uzunluğu kac cikti Canım?
Bir ara uykum geldi, uyusam olur mu dedim😂 doktorda, bir masaj koltuğunda bir de perinatolog koltuğunda uyumak en güzeli dedi😂 ama uyumadım tabi😂 ya rahatsız etmiyor ama bir noktaya uzun süre bastırınca açıyor baya, ben bir ara kesin moraracak diye düşündüm ama morarmamış, arada bir iki eliyle karnı şıkıştırıyor net görmek için o kadar bazen biraz acıyor ama çok kötü değil, benim plasenta önde o da etkilemiş olabilir.
36 mm dedi, iyi yada kötü bir yorum yapmadı ben de normal olduğunu anladım. He bir de şey dedi amniyon sıvısı hafif artmış dedi o da şekerden olabilir dedi

Bir ara uykum geldi, uyusam olur mu dedim😂 doktorda, bir masaj koltuğunda bir de perinatolog koltuğunda uyumak en güzeli dedi😂 ama uyumadım tabi😂 ya rahatsız etmiyor ama bir noktaya uzun süre bastırınca açıyor baya, ben bir ara kesin moraracak diye düşündüm ama morarmamış, arada bir iki eliyle karnı şıkıştırıyor net görmek için o kadar bazen biraz acıyor ama çok kötü değil, benim plasenta önde o da etkilemiş olabilir.
36 mm dedi, iyi yada kötü bir yorum yapmadı ben de normal olduğunu anladım. He bir de şey dedi amniyon sıvısı hafif artmış dedi o da şekerden olabilir dedi
Uzun süre aynı yere bakınca dedigin gibi sanki o bölge hassas oluyor acıyor gibi oluyor. Cocuklarimizi hirpaliyorlar yiaa😂 ben 13.haftada dr detayli bakarken hocam bisey olmaz dimi diye sormustum bir iki karnimi salladi cocugumu dürttü 😅 korkma doktor gözetimindesin demisti😂
Ama tüm organlara bakiyorlar normal canim ya. Insallah cok gobegimize tokat yemeden geliriz 😅
36 mm guzel canim. Benim 30du dr güzel sıkıntı yok demisti.

Gayet iyi kuzum. Diyet işe yariyor demek oluyor bu. Bu sekilde beslenmeye devam edeceksin. Kacamak yok. Ben daha dondurma bile yemedim düşün. Çünkü napayim herseyden onemli birsey var hayatimizda su an. Bende geçen aksam yemekten anca 1 saat gecmemisti bile acile gittigimde kan verdim 149 çıkmıştı. Ama o aksam hamurisi yemistim canim cekti diye. Hemen diyete dikkat etmeyince sonuclar ortada iste. Keske hic boyle bir sorunumuz olmasa😐
Ayy keşkeee neyse az kaldı ya yolu yarıladık çok şükür🌸 aslında benim daha yüksek bile çıkardı ama ben 2 öğün yediğim için kurtarıyorum sanırım çünkü hamileliğim başından beri canım sadece meyve istiyor zaten meyve yediğim günler yükseliyor.
Senin normal yediğin günler ne kadar en fazla?

Bende o netteki gördüklerimden etkilendigim için artik sola yatmaya baslayacagim. Dedigin gibi yastik aliyorum araya cok rahat oluyor.
Oyy o minnoslardan da vazgecilmiyor kii.. ya hic almayacaksin alırsan da seninle kalmaya devam ediyor iste. Dikkat et canım yaa.
Benimde muhabbet kuşum var. Ama varya adeta bir bebek gibi ilgi alaka bekler. Bazen eşime diyorum kusumuz sayesinde bebegimize karşı sabırlı olma konusunda simdiden tecrubelendik diye. Benim kuşum da geldiginde yavruydu daha yem yemeyi bilmiyordu 1 hafta elimle besledim yaşasın diye. Sonra oyle bir alıştık ki ilk yemek yediginde ağladık öyle düşün. Simdi de mesela gece uyumadan yemek yesin aç uyumasin diye biz yeme indiriyoruz yemini yiyor suyunu iciyor sonra biz yatiyoruz. O yiyene kadar gidip yatamiyoruz🥲🥰😁
Ay bende de kedi var canım. Asla ayırmıyoruz hickimseden. Cok baska bısey hayvan sevgısı 💘🌈🌞🌛💖🌟

Uzun süre aynı yere bakınca dedigin gibi sanki o bölge hassas oluyor acıyor gibi oluyor. Cocuklarimizi hirpaliyorlar yiaa😂 ben 13.haftada dr detayli bakarken hocam bisey olmaz dimi diye sormustum bir iki karnimi salladi cocugumu dürttü 😅 korkma doktor gözetimindesin demisti😂
Ama tüm organlara bakiyorlar normal canim ya. Insallah cok gobegimize tokat yemeden geliriz 😅
36 mm guzel canim. Benim 30du dr güzel sıkıntı yok demisti.

Kız benim kocam arada karnımı dürtüyordu ona kızıyordum sarsma oğlumu diye😂 doktor karnımı bi salladı ki bildiğin çocuk içeride halay çekti😂😂 Kızamadım da kadına ama bir şok oldum yani 😂 siz de halay çekmesine hazırlıklı olun yine de😂

Yaaaaa çok tatlıııııı 🥰 insan o kadar alışıyor ki gerçekten vazgeçemiyor asla yaaa, resmen evlat gibi oluyorlar. Hayvan sevgisi bambaşka. İnsanlardan daha çok seviyorm sanırım 🥲

Ayy keşkeee neyse az kaldı ya yolu yarıladık çok şükür🌸 aslında benim daha yüksek bile çıkardı ama ben 2 öğün yediğim için kurtarıyorum sanırım çünkü hamileliğim başından beri canım sadece meyve istiyor zaten meyve yediğim günler yükseliyor.
Senin normal yediğin günler ne kadar en fazla?
Bende 2 öğün yiyorum canım bide iste ara öğün mecburi acikinca yapiyorum. Gece yatmaya yakin aclik geliyor peynir domates fln yiyorum ekmek yok ama 😂 normal gun icinde ekmek yiyorum öğünlerde o da tam bugday. Elimizden geleni yapalim biz.
Iste kuzu 149 du galiba en yuksek. Yemekten 2 saat sonra 140 mi ne cikmisti dr yüksek demisti. Sonra diyete basladim iste düşürmeye basladim. Ama dedigin gibi seker ölçüm cihazını alayim annemden onda yedek vardi,onunla takip edeyim birkac gün doktora da soylerim hem. Artik bende normal yeme yok hep diyet😅 sadece aksamlari bazen yulaf barlar falan oluyor ya onlardan yiyorum. Bide meyve ve yogurt veya kefir. Meyve yaninda süt grubu ye mutlaka 💗
Kız benim kocam arada karnımı dürtüyordu ona kızıyordum sarsma oğlumu diye😂 doktor karnımı bi salladı ki bildiğin çocuk içeride halay çekti😂😂 Kızamadım da kadına ama bir şok oldum yani 😂 siz de halay çekmesine hazırlıklı olun yine de😂
Ayyy ayni yaaa bende esim bazen sert dokundugu oluyor kızıyorum hemen ya dikkat et diye😅 doktor vuruyor bildigin😅

Ne zaman gideceksin kaçta kaçta 🥲
ora saati 12de ordaydım canım atıyorum şimdi fotileri🥳
Maşşallah hadi Prensesi görelim:)
geldik teyzeleri tanıştırıym kızımı🥹🩷
şuan kilosu 380gr
biraz kücük kibar bi bebek doğabilir dedi benim kordonum sadece birtane varmış ikincisi yokmuş ve bu beslenmesi birazdaha zor olduğu için kibar bişey doğcak dedi büyük ihtimal 2bucuk kiloyu anca bulur☺️ vee takip edilcekmişiz kordondan dolayı 30.haftada tekrar bakcaklarmış ve 36.haftamdada bakcaklarmış ve hangi doğum ikimiz içinde iyise ona karar verilcekmiş inşallah erken gelmez kızım herşey yolunda olur teyzeleri🌸
eli hep yüzündeydi doktorum karnımla oynadı baya makinesiyle uyandırmaya çalıştı ama birtane elini indirdi kızım sadece😂
bütün herşeyi güzel dedi beyine kemiklerine ayak el dudak burun herşey gayet güzelmiş🩷

Eklentiler

• IMG_0501.webp
    IMG_0501.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_0503.webp
    IMG_0503.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_0502.webp
    IMG_0502.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 70
Yaaaaa çok tatlıııııı 🥰 insan o kadar alışıyor ki gerçekten vazgeçemiyor asla yaaa, resmen evlat gibi oluyorlar. Hayvan sevgisi bambaşka. İnsanlardan daha çok seviyorm sanırım 🥲
Al benden de o kadarr😍😍💗 benim minik Jelibon um(kuşumun ismi) senin kedonun ismi neee😍😍
Gercekten vazgecilmiyor yaa. Hemde gercekten insanlardan daha cok seviyoruz 😅
Benim elimden çok kuş gecti yavru alıp aman bununla kim ugrasacak diyip sokaga atmak isteyenlerin kuşunu mu alip bakmadik, kuşu alıp ucmasin diye kanadını kesilenlere mi bakmadık.. ne kuslara baktik. Artik dalga geciyorduk kendimizle KEK evi diye KEK: Kuş Esirgeme Kurumu 😅

Ay bende de kedi var canım. Asla ayırmıyoruz hickimseden. Cok baska bısey hayvan sevgısı 💘🌈🌞🌛💖🌟
Oyyy sevsinler o kediyiiii 😍😍 ben korkmasam esim kedi de alalim diyor da dokunamiyorum ne kadar tatlı olsalar da 😅😍
Insan onu nasil ayırır yanindan yiaaa

şuan kilosu 380gr
biraz kücük kibar bi bebek doğabilir dedi benim kordonum sadece birtane varmış ikincisi yokmuş ve bu beslenmesi birazdaha zor olduğu için kibar bişey doğcak dedi büyük ihtimal 2bucuk kiloyu anca bulur☺️ vee takip edilcekmişiz kordondan dolayı 30.haftada tekrar bakcaklarmış ve 36.haftamdada bakcaklarmış ve hangi doğum ikimiz içinde iyise ona karar verilcekmiş inşallah erken gelmez kızım herşey yolunda olur teyzeleri🌸
eli hep yüzündeydi doktorum karnımla oynadı baya makinesiyle uyandırmaya çalıştı ama birtane elini indirdi kızım sadece😂
bütün herşeyi güzel dedi beyine kemiklerine ayak el dudak burun herşey gayet güzelmiş🩷

Çok mutlu oldum canım, gözün aydın bak sorun yok, iyi ki girmişsin miniş kibar kızını görmüşsün, yerim ben onu maşallah 🥰 Sağlıkla gelsin

Çok mutlu oldum canım, gözün aydın bak sorun yok, iyi ki girmişsin miniş kibar kızını görmüşsün, yerim ben onu maşallah 🥰 Sağlıkla gelsin
evet teyzesi bi sorun yok şükür bu detaylıdan sonra insan rahatlıyor herşeyini gördüm ya içim cok rahat şimdi son 4 ayımı rahatca gecirebilirim🥳 amin canım🥰❤️

şuan kilosu 380gr
Canim benim sağlıkla gelsin inşallah. Utanmış mıı,nerden çıktı bunlar bana niye bakiyo yarabbimm deyip elini yüzüne mi tutmus artik orasi belli degil😅
Canım olsun sağlıklı olsun kiloyu dogduktan sonra da alır. Belki senin cok fazla istahinin açık olmama sebebi bu olabilir. Bebis cok fazla cekmiyorsa yediklerini.

Ya kızlar cocugun bazı tekmelerı benı cok gıdıklıyor yasayan var mı? Olur olmaz yerlerde basıyorum kahkahayı. Resmen gıdıklanıyorum 😅🤦🏼‍♀️
Şakacı bir cocik😅
Ben gıdıklanmiyorum ama bazen beni hoplatiyor. Durup dururken ayy diyorum eşim de noldu diye etrafa bakiyor😅😅

Canim benim sağlıkla gelsin inşallah. Utanmış mıı,nerden çıktı bunlar bana niye bakiyo yarabbimm deyip elini yüzüne mi tutmus artik orasi belli degil😅
Canım olsun sağlıklı olsun kiloyu dogduktan sonra da alır. Belki senin cok fazla istahinin açık olmama sebebi bu olabilir. Bebis cok fazla cekmiyorsa yediklerini.
utangac ama bi okadarda hareketli tekmeleri salladı doktora🤣 kesin buyüzden yiyemiyorum bende kızımda diyetteyiz galiba😂🩷

Back
X