- 12 Ekim 2023
- 908
- 793
- 23
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #19.921
Allah yardımcısı olsun canım böyle hiç ayağa kalkmadan yatmak bile ne kadar zor Allah kimseye vermesinAşkım onunki çok farklıydı, o çok kürtajda geçirmişti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcısı olsun canım böyle hiç ayağa kalkmadan yatmak bile ne kadar zor Allah kimseye vermesinAşkım onunki çok farklıydı, o çok kürtajda geçirmişti![]()
Bende o netteki gördüklerimden etkilendigim için artik sola yatmaya baslayacagim. Dedigin gibi yastik aliyorum araya cok rahat oluyor.Ne güzel işte bak doktorun da söylemiş önemi yok diye, rahat rahat yat o zamn kuzum. Ben internette 5. aydan sonra sırtüstü yatmak tehlikeli diye duydum hep öyle şartlamışım da kendimi sanki 5. ayımı geçtim de. Ama yan yatıp bacak arasına yastık koyunca efsane rahat oluyor varyaa. Maalesef kuzu bende kedi alerjisi var evimde de minnoş bir kedim var sonra da astım oldum ama minnoşumdan da vazgeçemiyorum işte. Hava falan kullanıyorum çok şükür rahatım şuanlık bakalm![]()
Bir ara uykum geldi, uyusam olur mu dedimCanım baya detayli bakılmış o zaman desenee. Bu 32 34 hafta detayli yeniden yapilmasini bende duymustum. Yani zaten haftalar ilerledikce muayenelerde doktorlar bakiyorlar herseye gerek görmezler tekrar detayliya inşallah
Bende 13.haftada yaptırmıştım ilk detaylıyı. Birde 21 de yaptircam 2 kez olmus olacak.
Oy ne güzel heryerine bakıyor iste.
Ama usg uzadikca da insan alışkın olmadigindan bir rahatsiz olmaya basliyor sanki
Rahim uzunluğu kac cikti Canım?
Uzun süre aynı yere bakınca dedigin gibi sanki o bölge hassas oluyor acıyor gibi oluyor. Cocuklarimizi hirpaliyorlar yiaaBir ara uykum geldi, uyusam olur mu dedimdoktorda, bir masaj koltuğunda bir de perinatolog koltuğunda uyumak en güzeli dedi
ama uyumadım tabi
ya rahatsız etmiyor ama bir noktaya uzun süre bastırınca açıyor baya, ben bir ara kesin moraracak diye düşündüm ama morarmamış, arada bir iki eliyle karnı şıkıştırıyor net görmek için o kadar bazen biraz acıyor ama çok kötü değil, benim plasenta önde o da etkilemiş olabilir.
36 mm dedi, iyi yada kötü bir yorum yapmadı ben de normal olduğunu anladım. He bir de şey dedi amniyon sıvısı hafif artmış dedi o da şekerden olabilir dedi
Ayy keşkeee neyse az kaldı ya yolu yarıladık çok şükürGayet iyi kuzum. Diyet işe yariyor demek oluyor bu. Bu sekilde beslenmeye devam edeceksin. Kacamak yok. Ben daha dondurma bile yemedim düşün. Çünkü napayim herseyden onemli birsey var hayatimizda su an. Bende geçen aksam yemekten anca 1 saat gecmemisti bile acile gittigimde kan verdim 149 çıkmıştı. Ama o aksam hamurisi yemistim canim cekti diye. Hemen diyete dikkat etmeyince sonuclar ortada iste. Keske hic boyle bir sorunumuz olmasa![]()
Ask 4 sonuctan 3 cıktı son 1 kaldı onu beklıyoruz 3 sonuc temız cıktıasdaf beybisi senin sonuçlar ne zaman çıkacak, yada çıktımı ben mi kaçırdım
Ay bende de kedi var canım. Asla ayırmıyoruz hickimseden. Cok baska bısey hayvan sevgısıBende o netteki gördüklerimden etkilendigim için artik sola yatmaya baslayacagim. Dedigin gibi yastik aliyorum araya cok rahat oluyor.
Oyy o minnoslardan da vazgecilmiyor kii.. ya hic almayacaksin alırsan da seninle kalmaya devam ediyor iste. Dikkat et canım yaa.
Benimde muhabbet kuşum var. Ama varya adeta bir bebek gibi ilgi alaka bekler. Bazen eşime diyorum kusumuz sayesinde bebegimize karşı sabırlı olma konusunda simdiden tecrubelendik diye. Benim kuşum da geldiginde yavruydu daha yem yemeyi bilmiyordu 1 hafta elimle besledim yaşasın diye. Sonra oyle bir alıştık ki ilk yemek yediginde ağladık öyle düşün. Simdi de mesela gece uyumadan yemek yesin aç uyumasin diye biz yeme indiriyoruz yemini yiyor suyunu iciyor sonra biz yatiyoruz. O yiyene kadar gidip yatamiyoruz![]()
Uzun süre aynı yere bakınca dedigin gibi sanki o bölge hassas oluyor acıyor gibi oluyor. Cocuklarimizi hirpaliyorlar yiaaben 13.haftada dr detayli bakarken hocam bisey olmaz dimi diye sormustum bir iki karnimi salladi cocugumu dürttü
korkma doktor gözetimindesin demisti
Ama tüm organlara bakiyorlar normal canim ya. Insallah cok gobegimize tokat yemeden geliriz
36 mm guzel canim. Benim 30du dr güzel sıkıntı yok demisti.
Yaaaaa çok tatlııııııBende o netteki gördüklerimden etkilendigim için artik sola yatmaya baslayacagim. Dedigin gibi yastik aliyorum araya cok rahat oluyor.
Oyy o minnoslardan da vazgecilmiyor kii.. ya hic almayacaksin alırsan da seninle kalmaya devam ediyor iste. Dikkat et canım yaa.
Benimde muhabbet kuşum var. Ama varya adeta bir bebek gibi ilgi alaka bekler. Bazen eşime diyorum kusumuz sayesinde bebegimize karşı sabırlı olma konusunda simdiden tecrubelendik diye. Benim kuşum da geldiginde yavruydu daha yem yemeyi bilmiyordu 1 hafta elimle besledim yaşasın diye. Sonra oyle bir alıştık ki ilk yemek yediginde ağladık öyle düşün. Simdi de mesela gece uyumadan yemek yesin aç uyumasin diye biz yeme indiriyoruz yemini yiyor suyunu iciyor sonra biz yatiyoruz. O yiyene kadar gidip yatamiyoruz![]()
Bende 2 öğün yiyorum canım bide iste ara öğün mecburi acikinca yapiyorum. Gece yatmaya yakin aclik geliyor peynir domates fln yiyorum ekmek yok amaAyy keşkeee neyse az kaldı ya yolu yarıladık çok şüküraslında benim daha yüksek bile çıkardı ama ben 2 öğün yediğim için kurtarıyorum sanırım çünkü hamileliğim başından beri canım sadece meyve istiyor zaten meyve yediğim günler yükseliyor.
Senin normal yediğin günler ne kadar en fazla?
Ayyy ayni yaaa bende esim bazen sert dokundugu oluyor kızıyorum hemen ya dikkat et diyeKız benim kocam arada karnımı dürtüyordu ona kızıyordum sarsma oğlumu diyedoktor karnımı bi salladı ki bildiğin çocuk içeride halay çekti
Kızamadım da kadına ama bir şok oldum yani
siz de halay çekmesine hazırlıklı olun yine de
![]()
ora saati 12de ordaydım canım atıyorum şimdi fotileriNe zaman gideceksin kaçta kaçta![]()
geldik teyzeleri tanıştırıym kızımıMaşşallah hadi Prensesi görelim:)
Al benden de o kadarrYaaaaa çok tatlııııııinsan o kadar alışıyor ki gerçekten vazgeçemiyor asla yaaa, resmen evlat gibi oluyorlar. Hayvan sevgisi bambaşka. İnsanlardan daha çok seviyorm sanırım
![]()
Oyyy sevsinler o kediyiiiiAy bende de kedi var canım. Asla ayırmıyoruz hickimseden. Cok baska bısey hayvan sevgısı![]()
ora saati 12de ordaydım canım atıyorum şimdi fotileri
geldik teyzeleri tanıştırıym kızımı
şuan kilosu 380gr
biraz kücük kibar bi bebek doğabilir dedi benim kordonum sadece birtane varmış ikincisi yokmuş ve bu beslenmesi birazdaha zor olduğu için kibar bişey doğcak dedi büyük ihtimal 2bucuk kiloyu anca bulurvee takip edilcekmişiz kordondan dolayı 30.haftada tekrar bakcaklarmış ve 36.haftamdada bakcaklarmış ve hangi doğum ikimiz içinde iyise ona karar verilcekmiş inşallah erken gelmez kızım herşey yolunda olur teyzeleri
eli hep yüzündeydi doktorum karnımla oynadı baya makinesiyle uyandırmaya çalıştı ama birtane elini indirdi kızım sadece
bütün herşeyi güzel dedi beyine kemiklerine ayak el dudak burun herşey gayet güzelmiş![]()
evet teyzesi bi sorun yok şükür bu detaylıdan sonra insan rahatlıyor herşeyini gördüm ya içim cok rahat şimdi son 4 ayımı rahatca gecirebilirimÇok mutlu oldum canım, gözün aydın bak sorun yok, iyi ki girmişsin miniş kibar kızını görmüşsün, yerim ben onu maşallahSağlıkla gelsin
Canim benim sağlıkla gelsin inşallah. Utanmış mıı,nerden çıktı bunlar bana niye bakiyo yarabbimm deyip elini yüzüne mi tutmus artik orasi belli degilora saati 12de ordaydım canım atıyorum şimdi fotileri
geldik teyzeleri tanıştırıym kızımı
şuan kilosu 380gr
biraz kücük kibar bi bebek doğabilir dedi benim kordonum sadece birtane varmış ikincisi yokmuş ve bu beslenmesi birazdaha zor olduğu için kibar bişey doğcak dedi büyük ihtimal 2bucuk kiloyu anca bulurvee takip edilcekmişiz kordondan dolayı 30.haftada tekrar bakcaklarmış ve 36.haftamdada bakcaklarmış ve hangi doğum ikimiz içinde iyise ona karar verilcekmiş inşallah erken gelmez kızım herşey yolunda olur teyzeleri
eli hep yüzündeydi doktorum karnımla oynadı baya makinesiyle uyandırmaya çalıştı ama birtane elini indirdi kızım sadece
bütün herşeyi güzel dedi beyine kemiklerine ayak el dudak burun herşey gayet güzelmiş![]()
evet teyzesi bi sorun yok şükür bu detaylıdan sonra insan rahatlıyor herşeyini gördüm ya içim cok rahat şimdi son 4 ayımı rahatca gecirebilirimamin canım
![]()
Şakacı bir cocikYa kızlar cocugun bazı tekmelerı benı cok gıdıklıyor yasayan var mı? Olur olmaz yerlerde basıyorum kahkahayı. Resmen gıdıklanıyorum![]()
utangac ama bi okadarda hareketli tekmeleri salladı doktoraCanim benim sağlıkla gelsin inşallah. Utanmış mıı,nerden çıktı bunlar bana niye bakiyo yarabbimm deyip elini yüzüne mi tutmus artik orasi belli degil
Canım olsun sağlıklı olsun kiloyu dogduktan sonra da alır. Belki senin cok fazla istahinin açık olmama sebebi bu olabilir. Bebis cok fazla cekmiyorsa yediklerini.