Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Al benden de o kadarr😍😍💗 benim minik Jelibon um(kuşumun ismi) senin kedonun ismi neee😍😍
Gercekten vazgecilmiyor yaa. Hemde gercekten insanlardan daha cok seviyoruz 😅
Benim elimden çok kuş gecti yavru alıp aman bununla kim ugrasacak diyip sokaga atmak isteyenlerin kuşunu mu alip bakmadik, kuşu alıp ucmasin diye kanadını kesilenlere mi bakmadık.. ne kuslara baktik. Artik dalga geciyorduk kendimizle KEK evi diye KEK: Kuş Esirgeme Kurumu 😅
Hahahaa güzelmiş KEK 😅😅😅 benim kedomun ismi Sakız 😅 onu bulduğumda sakız çiğniyordum o sıra dolgum düştü ismi de kaldı öyle 😅😅 Ne güzel işte bak sevap işliyorsunuz valla. Dilenciye para vermektense hayvanları beslemek bakmak daha büyük sevap bence

ora saati 12de ordaydım canım atıyorum şimdi fotileri🥳

geldik teyzeleri tanıştırıym kızımı🥹🩷
şuan kilosu 380gr
biraz kücük kibar bi bebek doğabilir dedi benim kordonum sadece birtane varmış ikincisi yokmuş ve bu beslenmesi birazdaha zor olduğu için kibar bişey doğcak dedi büyük ihtimal 2bucuk kiloyu anca bulur☺️ vee takip edilcekmişiz kordondan dolayı 30.haftada tekrar bakcaklarmış ve 36.haftamdada bakcaklarmış ve hangi doğum ikimiz içinde iyise ona karar verilcekmiş inşallah erken gelmez kızım herşey yolunda olur teyzeleri🌸
eli hep yüzündeydi doktorum karnımla oynadı baya makinesiyle uyandırmaya çalıştı ama birtane elini indirdi kızım sadece😂
bütün herşeyi güzel dedi beyine kemiklerine ayak el dudak burun herşey gayet güzelmiş🩷
Oy kurban olsunlar onu yaradana 🥹🥲🥲çocuk resmen şu emojiyi yapmış 🤦‍♀️😂

şuan kilosu 380gr
biraz kücük kibar bi bebek doğabilir dedi benim kordonum sadece birtane varmış ikincisi yokmuş ve bu beslenmesi birazdaha zor olduğu için kibar bişey doğcak dedi büyük ihtimal 2bucuk kiloyu anca bulur☺️ vee takip edilcekmişiz kordondan dolayı 30.haftada tekrar bakcaklarmış ve 36.haftamdada bakcaklarmış ve hangi doğum ikimiz içinde iyise ona karar verilcekmiş inşallah erken gelmez kızım herşey yolunda olur teyzeleri🌸
eli hep yüzündeydi doktorum karnımla oynadı baya makinesiyle uyandırmaya çalıştı ama birtane elini indirdi kızım sadece😂
bütün herşeyi güzel dedi beyine kemiklerine ayak el dudak burun herşey gayet güzelmiş🩷
Oy şu güzelliğe bakin ya masallah 😍🧿

Kızlarr kasım annelerinde, doktorun erkek dediği bebiş ayrıntılı usg de kız çıkmış, erkek diyip kıza dönen ilk kez gördüm :KK57: benim ultrason kağıdımda doktor cinsiyeti kız yazmış ama yanlış yazdığını düşünüyorum 🤣 alışveriş yaptım karar versinler 🤣🤣
37. Haftada degısen gördüm 😶

şuan kilosu 380gr
Oyyy yaaaa nazlı kız senii maşallah snaaa 🩷🩷🩷 :nazar:

Hahahaa güzelmiş KEK 😅😅😅 benim kedomun ismi Sakız 😅 onu bulduğumda sakız çiğniyordum o sıra dolgum düştü ismi de kaldı öyle 😅😅 Ne güzel işte bak sevap işliyorsunuz valla. Dilenciye para vermektense hayvanları beslemek bakmak daha büyük sevap bence
Dimii😍bencede öyle. Gerçekten hayvanlar hem masum hem biz sahip çıkmazsak kim sahip cikacak. Kedi köpeke dokunamıyorum mesela ama dokunabilseydim kesin ikisinide sahiplenirdim 🥰
Oyyy seninkinin hikayesi de güzelmiş 😂sakız da çok güzel isimmm😍😍

Kızlar size birkaç soru sormaya geldimmm🫣😅 hepiniz şu an sağda solda aşağıda olduğunu çok net hissediyorsunuz ya sizin adınıza çok mutlu oldum 🥰😍 kaçıncı haftanızda başladı bu kadar net hissetmeler ben 17. Haftamdayım hala bi his yok bide karnım hala minicik ikiz olmalarına rağmen

Birde ben ağustosta 3 kere ultrasona giricem sizce bebişlere zararı olur mu aslında özele gidiyorum ayda 1 defa en başından beri tüp bebek doktorumla devam ediyorum ama doğumu devlette düşünüyoruz o yüzden oralarda da kayıt açtırmam gerekiyor sırf kayıt açtırmak için bulunduğum şehirdeki 2 devlet hastanesine de randevu oluşturdum 7 Ağustosta birine gidicem 14 Ağustosta birine 26 Ağustosda da detaylı ultrason randevum var sizce çok mu üst üste olur birini iptal mi etsem düşüncelerinizi merak ediyorum

Kızlar size birkaç soru sormaya geldimmm🫣😅 hepiniz şu an sağda solda aşağıda olduğunu çok net hissediyorsunuz ya sizin adınıza çok mutlu oldum 🥰😍 kaçıncı haftanızda başladı bu kadar net hissetmeler ben 17. Haftamdayım hala bi his yok bide karnım hala minicik ikiz olmalarına rağmen
Canım benim de ikiz ve 18+larda ilk pıt pıtları hissettim. Yaklaşık 10gün sonra net hissetmeye başladım. Şu an 22.haftanın içindeyim ve gün içinde birkaç kere net hissediyorum. Özellikle de sırt üstü yattığımda 🌸

Kızlar merhaba 🌸
Bu aralar okuyorum ama çok katılamıyorum.
Detaylıdan sonra doktorumun da onayıyla uçakla kız kardeşimln yanına geldim. 3,5 aylık yeğenim var ❤️ 6kilodan biraz fazla. İlk yeğenim ve o kadar tatlı ki. Dayanamıyor hep kucağıma alıyorum. Bir problem olmaz diye düşünüyorum. Sizce?

Detaylı ultrason hepimiz icin hem merak hem heyecan hemde stres sebebi gibi birsey kombo duygular.
İnşallah sağlıklı haberlerini aliriz bebislerimizin. Benimde daha var nerdeyse 15 gün 🙄
benim icin stres:KK17:
Birde ben ağustosta 3 kere ultrasona giricem sizce bebişlere zararı olur mu aslında özele gidiyorum ayda 1 defa en başından beri tüp bebek doktorumla devam ediyorum ama doğumu devlette düşünüyoruz o yüzden oralarda da kayıt açtırmam gerekiyor sırf kayıt açtırmak için bulunduğum şehirdeki 2 devlet hastanesine de randevu oluşturdum 7 Ağustosta birine gidicem 14 Ağustosta birine 26 Ağustosda da detaylı ultrason randevum var sizce çok mu üst üste olur birini iptal mi etsem düşüncelerinizi merak ediyorum
canım ayda 4 defa ultrasona giriyorum doktorum hicbirsey olmaz dedi gayet rahat adam cok sukur birseyde olmadi zaten sıkı takip olsun diye mecbur o sekilde ilerliyoruz
Kızlar merhaba 🌸
Bu aralar okuyorum ama çok katılamıyorum.
Detaylıdan sonra doktorumun da onayıyla uçakla kız kardeşimln yanına geldim. 3,5 aylık yeğenim var ❤️ 6kilodan biraz fazla. İlk yeğenim ve o kadar tatlı ki. Dayanamıyor hep kucağıma alıyorum. Bir problem olmaz diye düşünüyorum. Sizce?
yegenim 13 kilo falan alıyorum ben kucagıma zorlanma olmadi hic sen kendini daha iyi bilirsin zorlanarak alıyorsan kasık agrın falan oluyorsa alma hic
ama 5 lt su şişesi taşıyınca daha zorlaniyorum sanki nasıl oluyor anlamadm

Back
X