Canım sağlıkla gelsin ogluşuuunn. Sağlıkla buyusunler minik bebislerimiz inşallah



Şeker konusunu cok dert etme canim. Eger diyet yapabiliyorsan kolay dengeleniyor Şeker. Malesef kilo olunca bu Şeker konusu kaçınılmaz gibi birsey oluyor yaa..
Benimde kilom var 3 aylik seker tam sınırda çıkmıştı ve iste aclik tokluk sekerlerim yüksek gelmisti. Doktorum diyet yapacaksin eger dusmezse insülin baslayacagiz demisti. Diyetisyene gittim o liste yapti zaten bebisten dolayi sabahlari falan yiyemiyordum bide paketli gıda cok onemli onlari hayatindan çıkarınca gerçekten Şeker konusunda rahat ediyor vücutlarımız. Eger yiyorsan aklinda olsun hic yememeye calis. Cok canin mi cekti mesela bisküvi 2 tane ye bir paketin icinden max 3 tane. Sonra tamam de. Ama bunuda araliklarla yap. Meyveyi yogurt süt kefir onlarla ye. Ekmek kesinlikle beyaz yeme. Ben tam bugday yiyorum doktor bana pis şişko dediginden beri

Zaten bilmiyorum sizlerde var mi ama doktor bana olumsuz birseyler deyince benim istahim kesiliyor hemen. E bide kilon da var doguma kadar 15 kg rahat alınıyor fazla alanlarda oluyor demisti benim gözüm o zaman da korkmustu boyum var ama dedim doguma yuvarlanarak mi gidicem falan biraz farkli dusunceler olusmustu.
Ama gercekten karnindaki bebegin sağlığını düşünüp yedigim herseyden onun etkilendiğini düşününce paketli gıda hic yememeye karar verdim. Beyaz ekmek yedigimde de 1 saate kalmiyor acıkıyorum. Ama tam bugday tok tutuyor.
Bol su yogurt süt bunlar da faydali. Ben kilo kaybettim hamile kaldigim kilodan sonra mesela doktor artik yeter dedi verme burdan sonra dedi. Normalde geceleri aç uyuyordum. Simdi aç uyumuyorum mesela yiyorum birseyler. Hic merak etme saglikli seyler yedigimizde ve sekeri sadece meyve ile aldigimizda (yaninda süt grubu ile) seker oranlarimiz dengeleniyor.
Biraz uzun yazdim çünkü Şeker konusunda strese girmek cok zor biliyorum ben haftalarca hatta aylarca aç gezdim