- 23 Mart 2016
- 31.609
- 93.445
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #38.201
Boşver canım artık yok zaten :)Kizlar o ne az once bildirim geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver canım artık yok zaten :)Kizlar o ne az once bildirim geldi
Geçti mi? Az içmişsindeŞimdi içtimbunu ne kadar içiyorsunuz ya 1.5 tatlı kaşığı içtim bilemeyince
Canım baya hafifledi, 2 şişe de maden suyu içtimGeçti mi? Az içmişsinde
Benim eşimde böyle yaa evin ekonomiği benimÇok pahalı ilaçlar olsa mesaj atar yeniden yazdırırım da çok pahalı değiller. Eşim de hiç sevmez zaten böyle şeyleri verir parasını alır. O mu kurtaracak bizi bu mu kurtaracak diye diye dünyanın parasını harcıyoruz
Vaxigrip 0,5ml yazmış canım
Bende ödem yok hâlâ yüzüğüm oluyor ama bugün popişimin biraz büyüdüğünü farkettim biraz moraller bozuk sjsjsAhhahaha o sırada sadece dün gece darlaninca çıkartan sonra sabahın köründe koşarak yüzüğüne koşan ben![]()
Ay evettt yaaİnşallah canım inşallah görücez. Sen, ben,Pamlok Aralıkta doğucaz inşallah aynı hafta içinde aynı hastanede
![]()
Beyazyasemin ikiz ve bizden önde onu katamıyorum
![]()
Bak yaaaPamlok cum ben de tek taraflı tanışmış oldum seninle
aynı şehirde, aynı hastanedeyiz, doğum tarihlerimiz arası normal şartlarda 2 gün
ismine dikkat ederim artık doktorumuz yada bankodakiler seslenirse
![]()
Ah bu kocalarBenim eşimde böyle yaa evin ekonomiği benimpazarlıkta hiç yapamaz mesela
![]()
Bende ödem yok hâlâ yüzüğüm oluyor ama bugün popişimin biraz büyüdüğünü farkettim biraz moraller bozuk sjsjs
Ay evettt yaa![]()
Bak yaaaneyse ben kendimi ifşaladım o yüzden bir şey diyemiyorum
![]()
Ayy denk gelirsek tanışmış oluruzAh bu kocalar
Bu ay gidemedik ama bir dahaki aya gebe okulunda karşılaşırız bakarsın tabi ben o zamana yuvarlanmazsam gelirim
Şehir hastanesininkine de mi gitsem diyorum hatta ben ya. O günde 2 saat, son gün eş ileymiş galiba. Toplamda da 5 gün olabilir
Ben fazla buldum kuzum fiyatını bir de puset içine o yastıklar önerilmiyor diye okumuştum![]()
MAMARADUGA Çift Taraflı Puset Örtüsü+puset Minderi+puset Çarşafı 3'lü Set Bej Oyuncu Tavşan - Fiyatı, Yorumları
MAMARADUGA Çift Taraflı Puset Örtüsü+puset Minderi+puset Çarşafı 3'lü Set Bej Oyuncu Tavşan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu puset örtüsünü çok beğendim puset içine çarşafıyla set halinde, bu tarz şeylerin fiyatını hiç bilmiyorum sizce nasıl fiyatı?
Anladım kuzumm çok sağolBen fazla buldum kuzum fiyatını bir de puset içine o yastıklar önerilmiyor diye okumuştum
Benzer bişey buldumAnladım kuzumm çok sağol![]()
Fiyat olarak diğeri cidden pahalıymış buna bakılıncaBenzer bişey buldum
BabyLifeHome Pikeli Muslin Kumaştan Puset Örtüsü Ve Minderi - Fiyatı, Yorumları fiyat böyle aşağı yukarı
Rica ederim kuzumFiyat olarak diğeri cidden pahalıymış buna bakılıncaçok sağol aşkımm
Çok güzel ama püsetin içine serilen minder tarzı zararlı cnm bebek için kasım annelerinde de bu çok konuşuldu kimse tavsiye etmiyor bebeğin omurgalarına zarar veriyor![]()
MAMARADUGA Çift Taraflı Puset Örtüsü+puset Minderi+puset Çarşafı 3'lü Set Bej Oyuncu Tavşan - Fiyatı, Yorumları
MAMARADUGA Çift Taraflı Puset Örtüsü+puset Minderi+puset Çarşafı 3'lü Set Bej Oyuncu Tavşan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu puset örtüsünü çok beğendim puset içine çarşafıyla set halinde, bu tarz şeylerin fiyatını hiç bilmiyorum sizce nasıl fiyatı?
Aslında amacım puset örtüsü almak tek satıldığı halini alırım alırsam kuzumÇok güzel ama püsetin içine serilen minder tarzı zararlı cnm bebek için kasım annelerinde de bu çok konuşuldu kimse tavsiye etmiyor bebeğin omurgalarına zarar veriyor
Ben de tek halinden aldım cnmAslında amacım puset örtüsü almak tek satıldığı halini alırım alırsam kuzum![]()
Bilkent diyorum kuzum ben ama sadece diyorum işte. Şehir hastanesinde arabaya park yeri bulmak o kadar zor ki o yüzden biraz çekiniyorum.Ayy denk gelirsek tanışmış oluruzşehir hastanesini bende çok araştırdım ama 5 günden fazla gibiydi sanki kuzum ya sen hangisini diyosun etlik mi
Kanka kışlık diye bak daha kalınlar çıkıyor, muslin olanlar ince ya biraz, birde kışın rüzgarda falan açılıyormuş dışardaAslında amacım puset örtüsü almak tek satıldığı halini alırım alırsam kuzum![]()
Anladım kuzum bende üşenirim gibi ya önce şu bizim hastaneninkine gidebilseydim gerisi de kalsınBilkent diyorum kuzum ben ama sadece diyorum işte. Şehir hastanesinde arabaya park yeri bulmak o kadar zor ki o yüzden biraz çekiniyorum.
Aa bak bana bunlarla gel sepidem hiç dikkat etmemiştim öylelerine bakayımKanka kışlık diye bak daha kalınlar çıkıyor, muslin olanlar ince ya biraz, birde kışın rüzgarda falan açılıyormuş dışarda
Ahaahaha koptumEvet canım Allah yardımcıları olsun ben de senin gibi düşünüyorum. Geçen ben de hastalığın ilk günlerinde yazdım influenza testi yaptır dedi. Aynı gün yaptırdım attım. Ertesi gün biraz daha kötü olunca eşim benim telden yazdı yine influenza testi yaptır dedi. Eşim de dün yaptırdık ya bir daha mı yaptıralım yazmışBiraz da kendi doktorumuz olacağız, kendi takibimizi yapacağız kesinlikle