• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Çok pahalı ilaçlar olsa mesaj atar yeniden yazdırırım da çok pahalı değiller. Eşim de hiç sevmez zaten böyle şeyleri verir parasını alır. O mu kurtaracak bizi bu mu kurtaracak diye diye dünyanın parasını harcıyoruz 😅
Vaxigrip 0,5ml yazmış canım
Benim eşimde böyle yaa evin ekonomiği benim 🤣 pazarlıkta hiç yapamaz mesela 😅
Ahhahaha o sırada sadece dün gece darlaninca çıkartan sonra sabahın köründe koşarak yüzüğüne koşan ben 😂😂
Bende ödem yok hâlâ yüzüğüm oluyor ama bugün popişimin biraz büyüdüğünü farkettim biraz moraller bozuk sjsjs
İnşallah canım inşallah görücez. Sen, ben, Pamlok Pamlok Aralıkta doğucaz inşallah aynı hafta içinde aynı hastanede 🥰 Beyazyasemin Beyazyasemin ikiz ve bizden önde onu katamıyorum 😍
Ay evettt yaa 😍😍
Pamlok Pamlok cum ben de tek taraflı tanışmış oldum seninle 🙈 aynı şehirde, aynı hastanedeyiz, doğum tarihlerimiz arası normal şartlarda 2 gün 😅 ismine dikkat ederim artık doktorumuz yada bankodakiler seslenirse 😋
Bak yaaa 🤣🤣 neyse ben kendimi ifşaladım o yüzden bir şey diyemiyorum 😅

Benim eşimde böyle yaa evin ekonomiği benim 🤣 pazarlıkta hiç yapamaz mesela 😅

Bende ödem yok hâlâ yüzüğüm oluyor ama bugün popişimin biraz büyüdüğünü farkettim biraz moraller bozuk sjsjs

Ay evettt yaa 😍😍

Bak yaaa 🤣🤣 neyse ben kendimi ifşaladım o yüzden bir şey diyemiyorum 😅
Ah bu kocalar 😅
Bu ay gidemedik ama bir dahaki aya gebe okulunda karşılaşırız bakarsın tabi ben o zamana yuvarlanmazsam gelirim 😅
Şehir hastanesininkine de mi gitsem diyorum hatta ben ya. O günde 2 saat, son gün eş ileymiş galiba. Toplamda da 5 gün olabilir

Ah bu kocalar 😅
Bu ay gidemedik ama bir dahaki aya gebe okulunda karşılaşırız bakarsın tabi ben o zamana yuvarlanmazsam gelirim 😅
Şehir hastanesininkine de mi gitsem diyorum hatta ben ya. O günde 2 saat, son gün eş ileymiş galiba. Toplamda da 5 gün olabilir
Ayy denk gelirsek tanışmış oluruz 😍 şehir hastanesini bende çok araştırdım ama 5 günden fazla gibiydi sanki kuzum ya sen hangisini diyosun etlik mi

Bu puset örtüsünü çok beğendim puset içine çarşafıyla set halinde, bu tarz şeylerin fiyatını hiç bilmiyorum sizce nasıl fiyatı?
Ben fazla buldum kuzum fiyatını bir de puset içine o yastıklar önerilmiyor diye okumuştum

Bu puset örtüsünü çok beğendim puset içine çarşafıyla set halinde, bu tarz şeylerin fiyatını hiç bilmiyorum sizce nasıl fiyatı?
Çok güzel ama püsetin içine serilen minder tarzı zararlı cnm bebek için kasım annelerinde de bu çok konuşuldu kimse tavsiye etmiyor bebeğin omurgalarına zarar veriyor

Ayy denk gelirsek tanışmış oluruz 😍 şehir hastanesini bende çok araştırdım ama 5 günden fazla gibiydi sanki kuzum ya sen hangisini diyosun etlik mi
Bilkent diyorum kuzum ben ama sadece diyorum işte. Şehir hastanesinde arabaya park yeri bulmak o kadar zor ki o yüzden biraz çekiniyorum.

Bilkent diyorum kuzum ben ama sadece diyorum işte. Şehir hastanesinde arabaya park yeri bulmak o kadar zor ki o yüzden biraz çekiniyorum.
Anladım kuzum bende üşenirim gibi ya önce şu bizim hastaneninkine gidebilseydim gerisi de kalsın 🤣
Kanka kışlık diye bak daha kalınlar çıkıyor, muslin olanlar ince ya biraz, birde kışın rüzgarda falan açılıyormuş dışarda
Aa bak bana bunlarla gel sepidem hiç dikkat etmemiştim öylelerine bakayım 😘🫶🏻

Evet canım Allah yardımcıları olsun ben de senin gibi düşünüyorum. Geçen ben de hastalığın ilk günlerinde yazdım influenza testi yaptır dedi. Aynı gün yaptırdım attım. Ertesi gün biraz daha kötü olunca eşim benim telden yazdı yine influenza testi yaptır dedi. Eşim de dün yaptırdık ya bir daha mı yaptıralım yazmış 😅 Biraz da kendi doktorumuz olacağız, kendi takibimizi yapacağız kesinlikle
Ahaahaha koptum :-)

Back
X