• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Arkadaşlar ya bir iki kere uyku tulumu konuşuldu ama benim kafamdaki sorunun tam cevabı yoktu sanki, ya da ben kaçırdım. Yenidoğan toglu uyku tulumu bulan oldu mu ? Benim yatak odam şu an 18 C, kışın kombiyi köklesem bile gece 22-23 C olacağına inanmıyorum evin. Yenidoğan tulumlar gördüklerim hep togsuz, ince penye gibi olanlar. Toglu denk gelen olduysa paylaşır mısınız 🙏

Arkadaşlar ya bir iki kere uyku tulumu konuşuldu ama benim kafamdaki sorunun tam cevabı yoktu sanki, ya da ben kaçırdım. Yenidoğan toglu uyku tulumu bulan oldu mu ? Benim yatak odam şu an 18 C, kışın kombiyi köklesem bile gece 22-23 C olacağına inanmıyorum evin. Yenidoğan tulumlar gördüklerim hep togsuz, ince penye gibi olanlar. Toglu denk gelen olduysa paylaşır mısınız 🙏
Kuzum owli marka alacağım toglu olanı 🤍

Maşallah canım az kalmış 😍🥹
Oda yaptın mı sen canım hazır mı ?
Ben yatağını aldım odasındaki yani şuan kullanmayacak ama örtüsüne karar veremedim hala bide korumalık var mı önerin ?
Kuzum hazır istediğim gibi bulamadığım için odayı mobilyacı yapıyor şu an 25'i teslim edilecek inşallah 😍
Anne yani yatağı huggy moon alacağım 🌸
Nevresim de odasındaki yatağa bu ikisine karar verdim sadece mavi detaylar yeşil olacak.
Anne yani beşikte ise şunları aldım 🥳

Korumalık hala seçemedim örgü mü düz mu diye.

Eklentiler

• 1000152511.webp
    1000152511.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 1000152510.webp
    1000152510.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 38
Galiba ben de sadece orada gördüm. O da max 1,5 tog sanırım. Başka yoksa ben de ondan alayım uzun süre kullanılabiliyor gibi
Daha uygun fiyatlı lilabio da var ben bir tane owli bir tane bunu alırım sanırım olası kazalara karşı 😍🙈

Bakın beni çıldırtmak mı istiyorsunuz yaaa 😂😂 her gecen gün beni aşıdan korkutuyorsunuz bebisler bakin hunimi takicam az kaldı 🥲
Niye yaptirmamis esine ya bu adam beni sinir etmesin😂😂
Belki burda o kadar salgın yok hava ılık ondan mı bilmiyorum canım kafan yeterince karışık farkındayım iç sesini dinle🥰

Canım ben bunları favlamışım

Kuzum hazır istediğim gibi bulamadığım için odayı mobilyacı yapıyor şu an 25'i teslim edilecek inşallah 😍
Anne yani yatağı huggy moon alacağım 🌸
Nevresim de odasındaki yatağa bu ikisine karar verdim sadece mavi detaylar yeşil olacak.
Anne yani beşikte ise şunları aldım 🥳

Korumalık hala seçemedim örgü mü düz mu diye.
Canım bizimde dolap marangoz yapıyor şuan. Yatağı aldık. Şifonyer kaldı sadece. Yatağını nasıl yaptırıyorsun canım ? Benimki uzayan beşik beyaz renkte. Korumalık olarak örgü olanlar hoşuma gidiyor

Canım ben bunları favlamışım
Teşekkür ederim canım, şirinimin dediği gibi bir owli bir de bu ikinci sitedeki gibi olabilir 🥰

Canım bizimde dolap marangoz yapıyor şuan. Yatağı aldık. Şifonyer kaldı sadece. Yatağını nasıl yaptırıyorsun canım ? Benimki uzayan beşik beyaz renkte. Korumalık olarak örgü olanlar hoşuma gidiyor
Renk model tamamen bu şekilde yapılıyor kuzum montessori, yere sıfır ve sonradan kapısı çıkabilir 🌸
Benim de örgüler hoşuma gidiyor ama kullanan bir arkadaşım boşluk kalan yerlerden çocuklarının çok kafalarını vurduklarını söyledi o yüzden tereddüt ettim

Eklentiler

• 1000152549.webp
    1000152549.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 55
Back
X