• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
😄😄 çocuğun put gibi yatip duracagina olan inancın gözlerimi yasartti😄😄
Benim oğlan yürümeye başladıktan sonra bebek arabasını komple bıraktı özgür gezmek varken orda durur mu
10 aylıkken bebek arabası depoya inmişti . 5 6 yaşına kadar bebek arabasında uyuyan oturan çocukları gördükçe özenirdim ben çılgın gibi cocuğun peşinde koşayım onlar uslu uslu dursun 🤣🤣🤣 çok hasetlik yapmıştım bi zamanlar 🙈🙈🙈

Kanka ben bir olay daha çıkarayım bakalım başka sadece okuyup yazmayan takip eden var mı😂😆 çıkacak mı ortaya 🤪😂😂😂
Aynenn 🤣🤣 oyy ya aylarca hergün her saat okuyup yazmayıp, ogün o diyaloğu an be an takip edip, nasıl böyle bişey yazabilir diye gruba yazmam 😅 Eşim akşamında şok oldu beni gruba yazarken görünce, oo hayalet moddan çıkmışsın dedi 😅

Benim oğlan yürümeye başladıktan sonra bebek arabasını komple bıraktı özgür gezmek varken orda durur mu
10 aylıkken bebek arabası depoya inmişti . 5 6 yaşına kadar bebek arabasında uyuyan oturan çocukları gördükçe özenirdim ben çılgın gibi cocuğun peşinde koşayım onlar uslu uslu dursun 🤣🤣🤣 çok hasetlik yapmıştım bi zamanlar 🙈🙈🙈
Kanka bende onları görünce sinir oluyorum yanlış anlama 😂 boyu benim kadar ama bebek arabasında, hiç hoş görüntü değil🤪

O yanlış anlama vesilesiyle gruba yazmaya başladım 😅 Haksızlığa hiç gelemem, hele ki mesleğinle ilgili yorumlarda sen birkaç mesajı görmezden gelecek erdemli davranışı gösterince hiç dayanamadım 😇
Ay biliyor musun dün aklıma geldi dedim vesile oldu şimdi kestane sürekli yazıyor, ne güzel oldu 😍

Canım bu beşikten almayi düşünüyorum bende 🥰 çok tatlı duruyorlar ya 😍
Eger caymazsam tabi😅
Çok güzel kuzum evet bende hep bundan istedim aldım. Bide örgülü korumalık alıcam örtüsüyle falan daha güzel duracak. 10.000 liraya aldım ben. Bu arada dolap kapağı hakkında ne dersin ? Sade mi seçeyim

Aynenn 🤣🤣 oyy ya aylarca hergün her saat okuyup yazmayıp, ogün o diyaloğu an be an takip edip, nasıl böyle bişey yazabilir diye gruba yazmam 😅 Eşim akşamında şok oldu beni gruba yazarken görünce, oo hayalet moddan çıkmışsın dedi 😅
Çıkış o çıkış bir dahada giremedin geri 😆😆😆😂😂 bağımlılık yapıyor kanka bura 😆😆

Dr ol dediyse yaptır bence. Tetanoz dediğin tdap mı
Canım ol dediii. Ol dedi de kimse olmuyor benimde cesaretimi kırdı bu hatunlar😄
Aynen tdap oldum ikinci doz td de olcam. Once grip aşısı sonra td yi ol dedi doktorum.

Back
X