• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Ayy yok canım, o bab da demedim, biliyorum tabi, biz hastalıktan korkuyoruz çok haklıyız, kış ortası bebeğimiz oluyor, öpülmesine ben de karşıyım ama yanına getireceğim, kucağına vereceğim demek istedim, hiç aklıma bile gelmedi kız öyle anlayacağın 🫂 🥰

Yoksa ben de senin gibi düşünüyorum ve ayrıca nazara inanıyorum, evimde sürekli tütsü yakarım, her misafir sonrası da yakarım, evin enerjisi geri gelsin diye, nazar haktır çünkü arkadaşım 🙏💐
Rabbim evlatlarımızı korusun kuzucum, dilerim çevremizdekiler de hareketleriyle bizi salon çizgimizden çıkarmaz 🤣

Iyi olacaksınız inşallah canım 🥰 Bu arada duş demişsin ama tabiki sen bilirsin ama bir iki gün daha almasan mı acaba? Ben normalde gün aşırı duş alan biriyimdir, serklaj sonrası haftada bir 10dk lık duşa çıkardım, korkuyo insan ister istemez.
İnşallah ya. Bugün bebeği çok aşağıda hissetmem azaldı gibi, daha iyi hissediyorum. Yarınki sonuçlar iyi çıkacak bence🙏🏼
Öyle mi dersin? Salı gününden beri almadım. Bugün olmasa da yarın almam gerek. Her gün ctg yapılıyor jel sürülüyor. Terledim de yatmaktan. Alırsam çok kısa alayım diyorum. 5dkyi gecirmiyim

Eltim 1 ay önce doğum yaptı, ilk çocukları, kv nin de ilk torunu ve cinsiyeti bize söylerken kız ama olsunnn demesii 😡 bizim kızı duyunca ne tepki verdi acaba 🤣 korkudan bana da eşime de bişey diyemez de arkadan kesin demiştir bişey.
Yine olmadı tüh demiştir😅😅 Allah akıl fikir versin cehalet işte öyle görmüşler bilmişler 🤷‍♀️

Kızlar kızımın odasına aldığımız yatak bu. Dağınık biraz etraf kusura bakmayın.Şifonyer henüz almadık. Dolabı da marangoz yapıyor bugün kapak beğenmeye gideceğiz. Öneriniz var mı kapak için ?? Sade mi seçsem ? Bu fotodaki gibi camlı olacak kapak modeli de böyle mi seçeyim sizce farklı model öneriniz varsa atar mısınız ♥️Eki Görüntüle 3652709
Canım seni üzmek, kafanı bulandırmak istemiyorum ama her foto attığında içim gidiyor inşallah cam yaptırmaz diyorum. Bebişlerimiz hep bebek kalmayacak, bir sene iki sene sonra bu dolabı kullanmaya devam edeceksen biraz riskli. Eline gelen oyuncağı atacak, dolabı kendi açıp çat diye kapatacak. Sen artık onu tek bırakacaksın içerde yemeğini yaparken o oyun oynayacak vs. Bir kez daha düşün istedim 🌸

Offf sen beni trafikte ve okulda görme 🤣

Zaten canım mesleki deformasyon diyorum bu duruma, çünkü işim gereği sahada işçilerle çalıştığım için, delikanlı gibi olmak zorundayım ama ruhum ofisteki naçizane inceliğimde kalıyor, çift karakter işi bitirip eve dönerken ayarım kaçıyor işte 😬

Sen de zaten ders saatinde çileden çıkınca, hiç çıkmadan eve dönüyorsundur ama çok kutsal gerçekten, öğretmenlik hiç bana göre değil maşallah diyorum yapabilene 🙏🫶🏻

Zaten canım mesleki deformasyon diyorum bu duruma, çünkü işim gereği sahada işçilerle çalıştığım için, delikanlı gibi olmak zorundayım ama ruhum ofisteki naçizane inceliğimde kalıyor, çift karakter işi bitirip eve dönerken ayarım kaçıyor işte 😬

Sen de zaten ders saatinde çileden çıkınca, hiç çıkmadan eve dönüyorsundur ama çok kutsal gerçekten, öğretmenlik hiç bana göre değil maşallah diyorum yapabilene 🙏🫶🏻
Her mesleğin kendince zorluğu var eminim ben de senin yaptığın işi asla yapamazdım kuzum 🙈
Bir süre sonra tahammülümüz azalıyor maalesef

Back
X