• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Her mesleğin kendince zorluğu var eminim ben de senin yaptığın işi asla yapamazdım kuzum 🙈
Bir süre sonra tahammülümüz azalıyor maalesef

Ama çok güzel bir şey gerçekten, resmen annesi gibi oluyorsunuz çocukların🥰 öğrettiklerini aldığını görmek de çok şahane hissettiriyor olmalıdır 🥰

Hahahaha kızlar ismim Merve bu arada ya çok sır değil benim için 🙈 şirinm kızlık soyadım şirinli bir şeydi ondan hep nicklerim böyle 🤣
Merveleri hep sevmişimdir:) Esra bende 🤣
Benim adımı değil adresimi bile bulurlar geçmişe gitseler 10 senedir aktif yazıyorum 🤣🤣🤣

Gençliğinde de öyle miydi ve eşin titiz midir merak ettim canım, anne nasılsa çocuğa sirayet ediyor çünkü 🧐🧐🤔
Gençliğinde daha betermiş şu an hasta diye o kadar çok yapamıyor, onada üzülüyor, bir gelen temizlikçi 2.kez gelmiyor evine 😆😆🥸
Eşim titizdir düzenli üstüne başına temizliğine dikkat eder ama normal düzeyde 😂😂😂 ben zaten yapamam öyle bir insanla, ben rahatım aşkım 😂

Aşko genelde doğum yapınca 7 aylık kadar kalıyormuş göbek filan yani şuan hangi bedensen o bedeni alabilirsin bence sepide sepide

Bence bu tez doğru 🤍 benim eşim de tertipli düzenli, kayınvalidem de öyledir. Hatta diğer erkek kardeşi de böyle. Anneleri böyle yetiştirmiş çünkü

Evet canım, bunu merak ediyorum, benim de eşim öyle, çok düzenlidi, ben söylemeden kendisi her şeyle ilgilenmeyi sever ama bazen işte anneden çok farklı kişilikler de görebiliyoruz acaba nerede kırılma oluyor da o şekilde oluyor

Merveleri hep sevmişimdir:) Esra bende 🤣
Benim adımı değil adresimi bile bulurlar geçmişe gitseler 10 senedir aktif yazıyorum 🤣🤣🤣
Oyy canım çok teşekkür ederim 🤍 çok memnun oldum ayrıca 🌸 ay çok garip oluyor böyle ya hayır sen Esra değilsin cherry momsın hahajsk

Evet canım, bunu merak ediyorum, benim de eşim öyle, çok düzenlidi, ben söylemeden kendisi her şeyle ilgilenmeyi sever ama bazen işte anneden çok farklı kişilikler de görebiliyoruz acaba nerede kırılma oluyor da o şekilde oluyor
Haklısın hiç bu açıdan düşünmedim 🤣 neyse ki bizimkilere vurmamış o durum 🍀

Gençliğinde daha betermiş şu an hasta diye o kadar çok yapamıyor, onada üzülüyor, bir gelen temizlikçi 2.kez gelmiyor evine 😆😆🥸
Eşim titizdir düzenli üstüne başına temizliğine dikkat eder ama normal düzeyde 😂😂😂 ben zaten yapamam öyle bir insanla, ben rahatım aşkım 😂

Neyse ki senin ki tam sana göreymiş kuzum 🥰

Oyy canım çok teşekkür ederim 🤍 çok memnun oldum ayrıca 🌸 ay çok garip oluyor böyle ya hayır sen Esra değilsin cherry momsın hahajsk
💜 bende canm
Aslında eski rumuzum emnis herkes emine mi falan diyordu halbuki 2015 yılında kafama koymuşum oğlum olursa EMre kızım olursa NİSa onları birleştirip emnis demiştim 🤣

Ay çok güzel, 🥹🥹 istanbulda deniz kenarında kazakla koştuğumu düşündüm şu an 😂😂
Ben çok pasif kaldım ya hamilelikten önce onuda yaparım bunuda yaparım demiştim ama niye böyle oldum 😔
Al benden de o kadar ya hiç bişey yapasım gelmiyor niye böyle üşengeç oldum bilmiyorum 😬

Evet ya tam yerindesin sende kanka 😒 benim eşimde ataşehirde inşaatçı, ofisle ev 15 dk, sırf trafik yüzünden ofise ev yakın olduğu için seviyor burayı, ev değiştirsek bile yine aynı yerde istiyor

İnsan alıştığı yer de kalmak istiyor, eşim de inşaat mühendisi, o da bu tarafta çalışıyor 😍 ya gürültüsünü de seviyoruz aslında biliyor musun tatile gidince arıyoruz, sessizlik nadir ihtiyaç oluyor sanırım 🤣

Back
X