- 9 Ağustos 2025
- 842
- 886
- 18
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #39.701
Bende fiyonklusunu aldım canım çok güzel kumaşı falan. Bence kış için de ideal bi seçim.Ay şu wenarisin fiyonksuzusepetimdeydi alayım hemen
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende fiyonklusunu aldım canım çok güzel kumaşı falan. Bence kış için de ideal bi seçim.Ay şu wenarisin fiyonksuzusepetimdeydi alayım hemen
![]()
Kız bebeğe de yakışır böyle bence. Kızdı bebiş dimi doğru hatırlıyorum. Benim şifonyerim böyleydi. Datluş benceBen otantik seviyorum yatak odam böyle
Düz siyah mutfağım ve banyom.
Evet kızKız bebeğe de yakışır böyle bence. Kızdı bebiş dimi doğru hatırlıyorum. Benim şifonyerim böyleydi. Datluş benceamaa gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap kuzum
Tatlım hiç tedirgin olma vajinal usgden oğlumda da kızımda da hamileliğin çok başında gittiğim için vajinal ultrason ile bakılmştı 5. 6. Haftalarda kalp atışlarını hep vajinal dinledim çok şükür hiçte bir sıkıntı olmadı yani olsa zaten bakmayalım 3 5 gün sonra gel derdi doktorlar.Canım sen biliyorsundurCherry Mom hamilelikte vajinal ultrason zararlı mı? Yoksa nötr bir şey mi? Ya ben pek tercih etmiyordum, kendi doktorum da sanki öyle bir şey demişti diye hatırlıyorum ama bugün ona görünemedim, başka doktor muayene etti beni
O da rahim ağzı kısalığını göremedi alttan muayene etti tedirgin oldum biraz![]()
Doğum sonrası bir iki seansa gidince tekrardan sonlanıyor canım öncelikle onu söylemek istedim çöp olmuş gibi düşünmeKızlar ya farklı bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Ben aslında kaç yıldır lazere gitmiştim ama gebelikle beraber çöp oldu ve 2 haftadır artık genital bölgemi göremiyorumeczacı tüy dökücü krem önerdi ama henüz kullanmadım, eşime ya da başkasına yaptıramam o söylüyor da ben hoşlanmıyorum
çözümü olan var mı acaba.
Ya hadi hijyenik bir yer buldum diyelim ama 1 nasıl uzamasını bekleyeceğim ve 2 doğumun ya da vajinal muayenenin ne zaman yapılacağını kestiremiyoruz nasıl bir zamanlama olacakDoğum sonrası bir iki seansa gidince tekrardan sonlanıyor canım öncelikle onu söylemek istedim çöp olmuş gibi düşünmediğer kısımda da genelde kuaföre gidip aldırıyorlar ama hijyen nasıl olur bilemedim
Ben ayda bir kuaföre gidiyorum çok fazla da çıkmıyor hamilelikten öncede gittiğim yerdi hijyenikKızlar ya farklı bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Ben aslında kaç yıldır lazere gitmiştim ama gebelikle beraber çöp oldu ve 2 haftadır artık genital bölgemi göremiyorumeczacı tüy dökücü krem önerdi ama henüz kullanmadım, eşime ya da başkasına yaptıramam o söylüyor da ben hoşlanmıyorum
çözümü olan var mı acaba.
Bemde eskiye göre zorlanıyorum eski grupta ki arkadaşlarım 2 haftada bir kuaföre gidiyorlardı tam kontrol öncesi oluyor işte ama acil durumlarda sıkıntıYa hadi hijyenik bir yer buldum diyelim ama 1 nasıl uzamasını bekleyeceğim ve 2 doğumun ya da vajinal muayenenin ne zaman yapılacağını kestiremiyoruz nasıl bir zamanlama olacakuf yemin ederim kaç
Canım acısal bir fark oldu muBen ayda bir kuaföre gidiyorum çok fazla da çıkmıyor hamilelikten öncede gittiğim yerdi hijyenik
Kuzum var evet hatta hediyeleri alanlar var. Bakıcam canım haber veririm
Yaa boyle birsey mi varmiss detay ogrenirsen paylasir misin canım![]()
Ya yemin ederim 2 haftadır gorememeye başladım ya stres oldumBemde eskiye göre zorlanıyorum eski grupta ki arkadaşlarım 2 haftada bir kuaföre gidiyorlardı tam kontrol öncesi oluyor işte ama acil durumlarda sıkıntı
Al işte yeni korku yüklendi hiç gidememBir de riskli hamileliklerde kesinlikle ağda önerilmiyor kasılmayı tetikliyormuş aman dikkat kızlar
Benim derdimde ağda sevmiyorum o bölgeye ya. Her yerim lazerli. Ağda sanki sarkma yapacak gibi hissettiriyorYa yemin ederim 2 haftadır gorememeye başladım ya stres oldum2 haftada da uzamaz gibi nasıl çekecek oy oyy
Ay çok sevindim buna bende sıfırdan başlayacağım sanıyordumDoğum sonrası bir iki seansa gidince tekrardan sonlanıyor canım öncelikle onu söylemek istedim çöp olmuş gibi düşünmediğer kısımda da genelde kuaföre gidip aldırıyorlar ama hijyen nasıl olur bilemedim
Çok fazla acımıyor ilk çıktığı zamandan beri ağdaya gidiyorum baya bir azalma var artık alıştım rutin haline geldi benim içinCanım acısal bir fark oldu muben daha önce 1 kez ağdaya gittim sadece de
![]()
İnan sonrasını düşünemiyorum bileBenim derdimde ağda sevmiyorum o bölgeye ya. Her yerim lazerli. Ağda sanki sarkma yapacak gibi hissettiriyor![]()
Uzun süre orayı görmüyorsun ya doğum sonrası insan bir garip oluyor değişik geliyor gözüne anneme şey diyordum benim oram şişti mi büyüdü mü bir şey olmuşAl işte yeni korku yüklendi hiç gidemem![]()