• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
babylovee babylovee aşkım benim eksiklerde anne bebek çantası da var onu sana söylemeyi unuttum 😂
Sen onu aldın mı
Canım benimle yavrumun birkac zıbıni ve seneye yazın giymelik birkac yakışıklı jean ve polo yaka tisortleri dışında herseyimiz eksik henüz 😂 anne bebek cantasina daha sıra gelmedi😄

İnan sonrasını düşünemiyorum bile 😂 ya ben kıl tüy olayından zaten çok nefret ederim ve çok çekinirim, sağlık bile olsa hep tertemiz olsun isterim o yüzden acil bir durum olursa diye korkuyorum
Canım bende lazerliyim, jiletle devam..
Nasılsa sonradan yine devam edicez lazere yapcak bisey yok.
Benim lazerdeki kadın agda vs sakın baslama lazerin bosa gider demisti.
Jilet daha pratik zaten. Yani istemiyor insan tabiki lazerli yere jilet degdirmek ama mecburuz su an.

Canım benimle yavrumun birkac zıbıni ve seneye yazın giymelik birkac yakışıklı jean ve polo yaka tisortleri dışında herseyimiz eksik henüz 😂 anne bebek cantasina daha sıra gelmedi😄
Kuzum sen online sipariş verecektin diye hatırlıyorum sanki . Artık yavaştan almaya başlasan mı diyorum 🤭 az kaldı son aya bırakmıycaktık biliyosun 😁

Aynen aynen canım gerek görmedikçe bakmadı. Detaylıda da plesante kapatmış rahim ağzını dikişi göremiyorum bide alttan bakcam dedi. Bu arada organ ve detaylı bakma kısmı şöyleki çok önemli ve güzel bakması tabiki. Senin ki asla bebişin kilosu vs ile ilgili değildir ogün bakması alet yeni ya bence özelliklerine baktı, çokta güzel olmuş. Demek istediğim bize de baksa iyi olurdu da bakmadı, zaten 21.hafta tüm damarlara organlara vs bakmıştı ya aklım kalmadı. Bakarsa ne ala bakmazsa sorun yok yani 🥰
Plasenta yukari çıktı mi canım peki ?
Bilemiyorum canım vallahi baktı baya bebisime o gün.
Ama her muayene o sekilde uzun bakmiyor. Bide bence elleri alışmış yaa. Heryerlerini görüyorlar bir iki hareketle, bazen ben suyu fln iyi mi dedigimde iyi diyor mesela ne ara bakiyosa onlar alışmış. Biz artik usg lerden birsey anlamiyoruz ki 😄

Kızlar ya farklı bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Ben aslında kaç yıldır lazere gitmiştim ama gebelikle beraber çöp oldu ve 2 haftadır artık genital bölgemi göremiyorum ☹️ eczacı tüy dökücü krem önerdi ama henüz kullanmadım, eşime ya da başkasına yaptıramam o söylüyor da ben hoşlanmıyorum 🙈 çözümü olan var mı acaba.
Kuzu hepimizin ortak derdi resmen 🤦🏻‍♀️
Bende de philips in ev tipi lazer aleti var. Onunla yapa yapa baya azalmıştı ve kalanlar da çelimsiz çelimsizdi ama gebelikle birlikte bir can geldi sanki. Kesinlikle tüy dökücü krem önerilmiyor. Ağda da aynı şekilde. Tek çözüm jilet gibi. Ne kadar eşim teklif etse de ben ondan yardım alamam valla bu konuda. Ayna ile duşta kendim hallediyorum. Oynar başlıklı kadınlar için özel jiletler var onlar baya kolaylaştırıyor. Benimki Gilette Venüs mesela. Göremiyorum çok ama oynar başlıklı olduğu için gelişi güzel yapıyorum ve bir kaza yaşanmadı çok şükür. İki haftada bir her muayene öncesi yapıyorum ne olur ne olmaz diye.

Ay kızlar kim fitil kullanmıştı? Help😔😬😬
Enfeksiyon çıkmış, şimdi hemşire fitil getirdi. Ben bu işi sevmedim, nasıl yapcam ya

Plasenta yukari çıktı mi canım peki ?
Bilemiyorum canım vallahi baktı baya bebisime o gün.
Ama her muayene o sekilde uzun bakmiyor. Bide bence elleri alışmış yaa. Heryerlerini görüyorlar bir iki hareketle, bazen ben suyu fln iyi mi dedigimde iyi diyor mesela ne ara bakiyosa onlar alışmış. Biz artik usg lerden birsey anlamiyoruz ki 😄
Evet evet plesanta yukarı çıkmış çok şükür canım 🥰

Gidelim canım biz boşver sen onları☺️ eve kimse almasam da kocamı alıyorum toplu taşıma da kullanıyor kalabalık iş yerinde de çalışıyor. Kendimi korumam lazım doktorum da onayladı yaptırıcam ben☺️
Ayy dimi yaa. Kocalar hep dışardan gelecekler. Mecburen dışarıyla olan temasımız hep olacak.
Bende yaptircam galiba yaa. Gel gidelim 😂😍
Bu arada kitap bilgileri icin çok teşekkür ederim kendi adıma canım 😍

Ayy dimi yaa. Kocalar hep dışardan gelecekler. Mecburen dışarıyla olan temasımız hep olacak.
Bende yaptircam galiba yaa. Gel gidelim 😂😍
Bu arada kitap bilgileri icin çok teşekkür ederim kendi adıma canım 😍
Ne kadar sakınsak da ister istemez olacak ptesi sendeyim☺️☺️☺️
Rica ederim canım uzun açıkladım ama inş faydalananlar olur🙏🏻 yapıkreninki uğraştırıcı ama odeabank sadece mail atıyorsun ☺️

Kuzum sen online sipariş verecektin diye hatırlıyorum sanki . Artık yavaştan almaya başlasan mı diyorum 🤭 az kaldı son aya bırakmıycaktık biliyosun 😁
Hahaha😂 cok hakli bir sitem ne diyeyim kii..
Haklısın canım artik baslamazsam yetisemeyecegim😂 artik anne bebek cantasi yerine bez torbaya koyarim esyalarini yavrumun 🤦🏻‍♀️😅

Ne kadar sakınsak da ister istemez olacak ptesi sendeyim☺️☺️☺️
Rica ederim canım uzun açıkladım ama inş faydalananlar olur🙏🏻 yapıkreninki uğraştırıcı ama odeabank sadece mail atıyorsun ☺️
Aynen öyle canım dogru diyorsun 🙏
Iyi yaptin canım eline sağlık 😍
Yapikredide 60 saat sanki ne abartmissa😅

Ay kızlar kim fitil kullanmıştı? Help😔😬😬
Enfeksiyon çıkmış, şimdi hemşire fitil getirdi. Ben bu işi sevmedim, nasıl yapcam ya
Canim ben günde 2 fitil kullaniyorum. Ama benimki progestan olandan.

Canım valla parmak yardimiyla biraz içeri dogru iteceksin. Birazcik hızlı olmani tavsiye ederim çok sıvı ile temas edince fitilin dış kısmı yumusayabiliyor. Bir anda yapcaksin oldu bitti diye düşün 😂

Evet haftaya görüşürüz dedi canım. Senin nasıl 2 ye çıkardı mı 1 den devam mı?
Biz 10 gün yaptik bu defa muayene arasını canım. 2 olacakken tam ortası oldu.
Hersey yolunda gitsin de. Gerisi önemsiz 🙏
Ayaga kalkip gezmek ile alakalı birsey soruyor musun sen

Back
X