• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Ama kirazım yine de maşallah güzel dogmus kilosu iyi yani.
O zaman ben muza süte devam😂 alsın kilo benim oglusum da az tosuncuklaşsın
Kısmet iyi doğdu evet kızçem o kadar değil ama tam haftasında gidiyor gibi gerçi benim sat ı ileri aldıkları içinde bana öyle geliyor normalde 1 hafta ileri olacaktı böyle düşünüp teselli oluyorum 🤣🤣 çünkü insan ister istemez acaba öbüründe daha iyi mi beslendim baktım kendime diyor😵‍💫 2 arada kalma durumu şimdiden başladı :)))
Sen muz süt devam 😍 nasıl soluna yatabiliyor musun canım?

Kendime aldığımı noooğ noooğğ ben hic düşünemiyorum 😂😂 ornegi bile senin üzerinden verdim farkettiysen😂

Haklisin 10 dk da bir emzik niyetine meminto veririm çocikime 😂 saglikli olsunlar da yok kız 5 kilo da cok yüksek 😂
Kanka kv sormuş ne yiyip içtin diye, aşkım o sütü çok içmiş, birde siyah üzüm suyunu içmiş hep kaynatıp

Kısmet iyi doğdu evet kızçem o kadar değil ama tam haftasında gidiyor gibi gerçi benim sat ı ileri aldıkları içinde bana öyle geliyor normalde 1 hafta ileri olacaktı böyle düşünüp teselli oluyorum 🤣🤣 çünkü insan ister istemez acaba öbüründe daha iyi mi beslendim baktım kendime diyor😵‍💫 2 arada kalma durumu şimdiden başladı :)))
Ya birde erkek bebeler iri oluyormuş ya, oda olabilir mami

Ya birde erkek bebeler iri oluyormuş ya, oda olabilir mami
Evet o da ayrı bir konu daha önceki gruplarda da kızlar hep bi tık kısa az kg li oldu ama analık yüreği bilimsel yaklaşamıyor🤣🤣 her ne kadar bilsemde kız hem erken doğacak oğlumdan sez.olacağı için hiç bi dr 41 i beklemez hemde gidişat daha zayıf olacağını gösteriyor bakalım.

Özelde olsa hayatta kabul etmezler 😁 devleti hiç bilmiyorum hakkında hayırlısı rahat bir şekilde geçirirsin o dönemleride inşallah

Oyh maşallah ne güzel kilo almış kızın canım 🥰bak bende dün dr a gittim 29+2 1350 grdı aynılar seninkiyle🥰
cok sukur canim icimizi rahatlatti isimsiz kızım
hala isime karar veremedik de
Kızlar kayınvalidemle altın gününe geldim çok eğleniyorum 🤣🤣
en sevdigim cok severim günleri ya
Kızlar sizler kac kilo doğmuşsunuz özellikle dogum yapmış Kızlar, siz kac kilo dogmussunuz bebisleriniz kac kilo dogdu ?
ben tam haftami doldurmus 5 kilo dogmusum
oglum 38.haftada 3500 gr
kızım 38.haftada 3165 gr
Evet ya bende herşey düzenli ama kalkmıyor şuanda bile göz altım çökmeye başladı ben artık doğumdan sonra düşünemiyorum bence bizimki doğumdan sonra 9 lara 8 lere inecek:(
kesin canim artik kan serum ne gerekiyorsa versinler bize de
Ezmu0810 Ezmu0810 canımm kızçene çok sevindim, çok güzel haberlerle geldin 😍 inşallah katlanarak devam etsin sağlıkla
@difembahyaa aşkitom sanada üzüldüm, öyle şeyler tabi olabilir, senin ki yine iş için gitmiş, benim perinatolog tatile gitti detaylı zamanım, bir hafta ertelenmişti 😅😅, sakinleşince düşünürsün görmek istersen bebitonu başka dr gidersin, hastanen iyiyse kötü doktor olmaz diye düşünüyorum
cok sagol canim sonunda tam icime sinecek şekilde yazdm hemen size🥰

Evet o da ayrı bir konu daha önceki gruplarda da kızlar hep bi tık kısa az kg li oldu ama analık yüreği bilimsel yaklaşamıyor🤣🤣 her ne kadar bilsemde kız hem erken doğacak oğlumdan sez.olacağı için hiç bi dr 41 i beklemez hemde gidişat daha zayıf olacağını gösteriyor bakalım.
12.12 için beklemen lazım😆😆

kuzum stres yapma sen ve eşin nasılsa size cekiyor bebeğiniz😌
sonra bebeğin doğduktan sonra bunları cok duyabilirsin "ay çok zayıf" "ay çok obez" nebiliym "emziriyonmu yoksa mama mı veriyosun"
"sütün iyimi" ya sizenee? herkez aynı mı olmak zorunda bu insanları sakın kafasınıza takmayın😒
benim kv kendi doğurdu çocuğu unutuyor normal değil🤣 aynı babası işte oğlum ac bırakıyom gibi muamele yapıyor🤨 dün yine görüntülü konuşurken "ekmekle verin cocuğa ekmekle" diyor ama bilmiyorki oğlum zaten ekmeksiz yemek yemiyor🤣
Dogru kuzum ya haklısın. Ben 3000 dogmusum tam. Eşim 4.500 dogmus. Ama son kontrolde dr bana kac kilo dogmussun diye sordu bende 3250 saniyordum öyle dedim dr da hı tamam o zaman ya dedi hatta.
Biraz bana benzeyebilir belki ben cocukkende hep zayıftım sonradan aldik kg.
Cok haklisin ya bizim bu meraklilar herseyi soruyor yaa. Sananee diyip gecebilsek keske 😁
Ay bu büyüklerin bide ekmek sevdası🤦🏻‍♀️ sanki ekmek süper besin..
Ekmek diyene kadar et yedir tavuk yedir desin 😁

Cok dogru valla ikinci cocuk olunca insan eksik mi yaptim fazla mi yaptim seysine girer bende yapardim bu kötülüğü kendime kesin😁
Ayyy yatamıyorum kuzum yatamıyorum.... dönüyorum sürekli. Cocugum da rahat etmiyor sanki. Karnım da batıyor bir acaip oluyor agri gibi bisiler oluyor bende hemen dönüyorum napim..

Kanka kv sormuş ne yiyip içtin diye, aşkım o sütü çok içmiş, birde siyah üzüm suyunu içmiş hep kaynatıp
Kanka üzüm yasaklı listemin başında 😁
Iste hep şekerden bunlar yaa. Benim kv de patates makarna bal falan cok yemis hamileyken. Tabi bebeler şişmiş icerde şekerden 😁

Back
X