- 15 Ağustos 2024
- 1.714
- 2.993
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #40.061
Işık buradanIşıkları açta hastane çıkışı setini söyle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Işık buradanIşıkları açta hastane çıkışı setini söyle![]()
Kanka say ve not aş kaç ay ne almış, eksiklerini ona göre tamamlarsınBu arada kızlar kayınvalidem oğluma bir sürü kıyafet almış büyüklerde 2 tane yumuş yumuş battaniye örmüşlerdönünce bütün kıyafetlere bakıp ona göre alışveriş yapacağım iyi ki alışveriş yapmamışım
![]()
Sağol canım, çok teşekkürlerYa rapor verilcek ya kod girilcek ikisinden biri sanırım kuzum ama bi eczaneye gittim karşılamıyor rapor çıkartın dedi diğerine gittim hemen sisteme kaydetti ödüyor dediistersen başka eczaneye sor o attığım yazıyı da sor olmazsa aile hekimine yeniden yazdırmayı denemeni tavsiye ederim
İkisi de aynı ml miktarları farklı ben bir 40ml olanı ve ek şunu aldım
Kanka sen haftada bir şehir dışı turu yapıyorsunYa ben normalde çok evcimen bi insanım iş dolayısıyla da çok eve giremeyince normalde evden çıkasım gelmezammaaa oğluşum yay burcu olduğunu şimdiden belli etti evde duramıyorum yahu
![]()
Kanka geri gidemiyorum şimdi 5 numarayı tekrar atabilir misinIşık buradanOrtak seçim 5 sanırım onu alacağım
![]()
Bu kuzuKanka geri gidemiyorum şimdi 5 numarayı tekrar atabilir misin![]()
@Ezmu0810 canımm kızçene çok sevindim, çok güzel haberlerle geldininşallah katlanarak devam etsin sağlıkla
difembahyaa aşkitom sanada üzüldüm, öyle şeyler tabi olabilir, senin ki yine iş için gitmiş, benim perinatolog tatile gitti detaylı zamanım, bir hafta ertelenmişti
, sakinleşince düşünürsün görmek istersen bebitonu başka dr gidersin, hastanen iyiyse kötü doktor olmaz diye düşünüyorum
göbüş mü gördüm ben10 dk yürüyüp gelince normal doğum yapacağını düşünen bne
Ay kuzum şifa olsun@_Kestane_ kanka aldım serumu dahiliye yazdı, 15 dk bitti, demir düşük olduğu için haftaya cumartesi bir kez daha alacam, sonra kan verecem tekrar ona göre bakacaklar. Aç tok farketmiyor istediğin saatte alabilirsin. Demir ilacını bırak alma dedi, diğerlerine devam. Gebelerde 1 hafta 10 gün arayla yapıyoruz, gebe olmayanlarda 2 ayda bir dedi. Korkma demiri düşük olup serum olan çok hastam var gebe olan dedi.
Ortak karardan çok senin kararın gibi görünüyor kankaBu kuzu
![]()
Bebitof Sarılan Ayıcık Desenli 10 Parça Kutulu Yenidoğan Hastane Çıkışı Zıbın Seti - Fiyatı, Yorumları
Bebitof Sarılan Ayıcık Desenli 10 Parça Kutulu Yenidoğan Hastane Çıkışı Zıbın Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ya ben sana ıslak mendil Prima kullandım demişim ama yanlış yazmışım canım, uni baby yenidoğan kullanıyorum. Dünden beri aklıma takıldı yazayım dedimBir iki ay sallanmada gevşer, kırılabilir bile canım. Ben de bakmıştım aylar önce buna, 10bin civarıydı fiyatı. Bu tarz istiyosan 12 13 civarı meltem kids in var taş gibi, bide daha yüksek fiyata 19 civarı ege baby var. Sen bilirsin tabiherhangi bir ebebek e gidip deneyince anlıycaksın ne demek istediğimizi
o fiyata değmez.
Aşkım çok teşekkür ederimAy kuzum şifa olsunbir değişiklik hissediyor musun peki nasıl oldun
Olumsuz anlamda demiyorum kız iyi anlamda bişey oldu mu yaniAşkım çok teşekkür ederimvalla olumsuz hiç bir şey yaşamadım, ama zaten benim bir şikayetimde yoktu açıkçası
![]()
Ortak karardan çok senin kararın gibi görünüyor kanka
Aşkom ben zaten enerjikim ama şu an öyle yerimde duramıyorum gibi bir şey olmuyorOlumsuz anlamda demiyorum kız iyi anlamda bişey oldu mu yaniBir enerji canlılık geldi mi bünyeye demir girdi o kadar
![]()
Anket yapÇok fenasin yayok valla çık bak herkes 5 yazmış ortak
![]()
Kanka hgb kaçtı senin? Ben geçen hafta kan verdim alt sınırın tam altında çıktı, doktor sorun görmediAşkım çok teşekkür ederimvalla olumsuz hiç bir şey yaşamadım, ama zaten benim bir şikayetimde yoktu açıkçası
![]()
Aşkom benim demir 9.7 hgb 11 idi, sınırda ama ilerlerse düşer o yüzden önlem amaçlı yaptı, birde demir depom baya eksik çıktı normalde en son sınır 400 olması lazım benim 486 idiKanka hgb kaçtı senin? Ben geçen hafta kan verdim alt sınırın tam altında çıktı, doktor sorun görmedi![]()
Kizlar ben 3. trimestera değil de 1e döndüm gibibugün biraz dışarı çıktım deli gibi yoruldum gelince bir uyumusum esim zor uyandirdi resmen
![]()