• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Evet banada grip yollari gözüktu :kızgın: burnum akiyor hafif bir bogaz agrisi halsizlik bas agrisi.. hepsinden Azar Azar basladi :/
Ada cayi riskliydi hamilelikte ama bogazima gargara yaptim valla
Zencefil zerdecal bal karabiber Limon karisimi
Tavuk syu corba tum tuslara bastim korkudan🤣
Ahhh çok geçmiş olsun bol bol c vit ve dinlenme ama başladıysa bir kere gerisi gelir 🥹
Yok yaa aynen artık cafelerde buluşuluyo günlerde eski gün tadı yok ama dedikodular aynı 🤣
ayy neler yedin kız sağlıksız mı ne?🤣

nasıl dayanıyosun ya ben kendimi artık tutamıyorum sağlıksız yaşam😂🤌🏼✅

ohh şifa olsunbende yiyorum hala bu yorumları okurken🤣

asla rüyama girer🤣
Kuzu ne yediğimi söylemeyeyim pek canı çeken olursa üzülürüm ama sağlıksız şeyler 😅

Ahhh çok geçmiş olsun bol bol c vit ve dinlenme ama başladıysa bir kere gerisi gelir 🥹
Yok yaa aynen artık cafelerde buluşuluyo günlerde eski gün tadı yok ama dedikodular aynı 🤣

Kuzu ne yediğimi söylemeyeyim pek canı çeken olursa üzülürüm ama sağlıksız şeyler 😅
ayy benim iştahım acıldı bir tık galiba herşey çekiyor🤣 neyse söyledin saydım bacım

Kızlar bu ikisi arasında kalan vardı boyut olrakta çok net aradaki fark birde fonksiyonlarını anlatıyor videoda 🤗

Kızlar bu ikisi arasında kalan vardı boyut olrakta çok net aradaki fark birde fonksiyonlarını anlatıyor videoda 🤗
Kanka ben bir odaya kanz denicem 😀

Evet banada grip yollari gözüktu :kızgın: burnum akiyor hafif bir bogaz agrisi halsizlik bas agrisi.. hepsinden Azar Azar basladi :/
Ada cayi riskliydi hamilelikte ama bogazima gargara yaptim valla
Zencefil zerdecal bal karabiber Limon karisimi
Tavuk syu corba tum tuslara bastim korkudan🤣
Çok geçmiş olsun mami 😞 inşallah ilerlemez, hemen firdevs hanımın tarifini dene 😆😆😆

Bak ya yine 🤣🤣 asko bunlari share to demeden copy link de gozunu seviyim 🤣🤣

Back
X