• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Aşkım kendi sayfasından aldın dimi? Ben geçen baktım trendyolda 14 mi 13 k idi, kendi sayfasında 9 K
Güle güle kullanın inşallah bu arada 😍 gelince detaylı yorum bekliyorum ona göre bende salon için bunu alacam 🥹
ay bende almam lazım bundan sadece nasıl hangisi daha bilemediğim için bekliyorum😍

Off aşkım içimi rahatlattın, aklıma türlü senaryolar geldi 🥹😂
Yok yok hiç gelmesin, ben de aşırı huzursuzdum. Ya iç tarafta oluyolar ya ayakları plesanta da oluyo o yüzden o anlarda net hissedemiyoruz. Benim de bayağı gün boyu sürmüştü. Dün yine danslarına başladı 😍

ay bende almam lazım bundan sadece nasıl hangisi daha bilemediğim için bekliyorum😍
Link atayım kuzu bir bak, 100 TL daha indirimi var 9100'e geliyor

Trendyol bile beni kazıklamaya çalışıyor 😂😂 o zaman satıcı farklı görmüş olabilirim ben kanka
Yok yok doğru bir ara yükseldi ben de düşmesini bekliyordum düşünce hemen kaptım 😂 şimdi sırada bebek arabası. Onu da bin TL daha uygun gördüm diye sinir geldi şu an almıyorum bin TL fazla diye hahaha

Yok yok doğru bir ara yükseldi ben de düşmesini bekliyordum düşünce hemen kaptım 😂 şimdi sırada bebek arabası. Onu da bin TL daha uygun gördüm diye sinir geldi şu an almıyorum bin TL fazla diye hahaha
Peki sana bunu yazarken düşmesi 😂 koşuyorum şimdi onu da almaya

K _Kestane_ aşkım sana güveniyorum battaniye konusunda sende angaranın soğundasın ne istediğimi az çok tahmin etmişsindir 😂
Birde canım benim göğsüm çok erken çatladı, birden büyüme olunca kendine gelemedi 😂😂 ama karnımda çok şükür şu anlık yok, ben her gün duştan sonra mutlaka yağlanıyorum ama. Göğsümde kaşıntı olmuştu şu an geçti. Lierac açıkcası beni pek mutlu etmedi bilemiyorum yapış yapış sanki nemi az gibi, bio oil ile badger kullanıyorum, badger tavsiye ederim banada burdan kızlardan biri tavsiye etmişti, baya nemli tutuyor
Badger i ben demiştim işe yaramasına sevindim kuzu alırım bi duanı🤣

Kuzu odamız zaten aldıktan 5gün sonra geldi. Haftasonu yardımcı ablaya da temizlettim. Yıkanıp yerleştirilmesi kaldı blr tek. Yavaş yavaş halledeceğiz artık eşimle.
Öyle listeleri acaba gebe okulunda mı verirler diye düşünmüştüm ben de ama gidemediğim için bilemiyorum.
Ya bu doğum iznine ayrılmadan onaylanması olayı kesin mi zira ben ayrılalı 1hafta oldu da 😅 Bence öyle olmaz ya bizim suçumuz günahımız ne
Canım şehir hastanesinin verdiği listeyi paylaşıyorum tekrar fikir olması için. Farklı, güzel maddeler vardı, bir kaç listeyi harmanlayıp kendi listemizi oluştururuz diye düşünüyorum 🌸
1000129212.webp

Kuzu odamız zaten aldıktan 5gün sonra geldi. Haftasonu yardımcı ablaya da temizlettim. Yıkanıp yerleştirilmesi kaldı blr tek. Yavaş yavaş halledeceğiz artık eşimle.
Öyle listeleri acaba gebe okulunda mı verirler diye düşünmüştüm ben de ama gidemediğim için bilemiyorum.
Ya bu doğum iznine ayrılmadan onaylanması olayı kesin mi zira ben ayrılalı 1hafta oldu da 😅 Bence öyle olmaz ya bizim suçumuz günahımız ne

Back
X