- 15 Ağustos 2024
- 1.840
- 3.247
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #40.621
Tövbe estYa bel değil de tam olmaması gereken yere doğru bir baskı hissediyorum, arada belime de hissediyorum ama en çok aşağıya doğru![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbe estYa bel değil de tam olmaması gereken yere doğru bir baskı hissediyorum, arada belime de hissediyorum ama en çok aşağıya doğru![]()
ay bende almam lazım bundan sadece nasıl hangisi daha bilemediğim için bekliyorumAşkım kendi sayfasından aldın dimi? Ben geçen baktım trendyolda 14 mi 13 k idi, kendi sayfasında 9 K
Güle güle kullanın inşallah bu aradagelince detaylı yorum bekliyorum ona göre bende salon için bunu alacam
![]()
Yok yok hiç gelmesin, ben de aşırı huzursuzdum. Ya iç tarafta oluyolar ya ayakları plesanta da oluyo o yüzden o anlarda net hissedemiyoruz. Benim de bayağı gün boyu sürmüştü. Dün yine danslarına başladıOff aşkım içimi rahatlattın, aklıma türlü senaryolar geldi![]()
Trendyol bile beni kazıklamaya çalışıyorKuzu tyolda da düşmüş geri 9100'e oradan aldım aynıydı siteyle. Tyolun müşteri hizmetleri iyi diye olası bir olumsuz durum için aynı paraysa hep orayı tercih ediyorum
Tövbe estgülmemeliyiiiim de komik geldi kuzu
sırtını döndü sana demek
Link atayım kuzu bir bak, 100 TL daha indirimi var 9100'e geliyoray bende almam lazım bundan sadece nasıl hangisi daha bilemediğim için bekliyorum![]()
Ben de 85 aldım canım, hayırlı olsun umarım sen de beğenirsinCanım ben de o atletlerden sipariş verdimya bedene karar veremedim ama 85 aldım herhalde normal olur diyorum birazcık daha şişerseler ki inşallah
![]()
Rota yanlış u dönüş annemÇok komik kız, diyorum kızım sen ne yapmaya çalışıyorsun annem![]()
Yok yok doğru bir ara yükseldi ben de düşmesini bekliyordum düşünce hemen kaptımTrendyol bile beni kazıklamaya çalışıyoro zaman satıcı farklı görmüş olabilirim ben kanka
Peki sana bunu yazarken düşmesiYok yok doğru bir ara yükseldi ben de düşmesini bekliyordum düşünce hemen kaptımşimdi sırada bebek arabası. Onu da bin TL daha uygun gördüm diye sinir geldi şu an almıyorum bin TL fazla diye hahaha
Ben buYok yok doğru bir ara yükseldi ben de düşmesini bekliyordum düşünce hemen kaptımşimdi sırada bebek arabası. Onu da bin TL daha uygun gördüm diye sinir geldi şu an almıyorum bin TL fazla diye hahaha
Badger i ben demiştim işe yaramasına sevindim kuzu alırım bi duanıK _Kestane_ aşkım sana güveniyorum battaniye konusunda sende angaranın soğundasın ne istediğimi az çok tahmin etmişsindir
Birde canım benim göğsüm çok erken çatladı, birden büyüme olunca kendine gelemediama karnımda çok şükür şu anlık yok, ben her gün duştan sonra mutlaka yağlanıyorum ama. Göğsümde kaşıntı olmuştu şu an geçti. Lierac açıkcası beni pek mutlu etmedi bilemiyorum yapış yapış sanki nemi az gibi, bio oil ile badger kullanıyorum, badger tavsiye ederim banada burdan kızlardan biri tavsiye etmişti, baya nemli tutuyor
Badger i ben demiştim işe yaramasına sevindim kuzu alırım bi duanı![]()
Teşekkür ederim aşkomBadger i ben demiştim işe yaramasına sevindim kuzu alırım bi duanı![]()
Seni bir ben göremedim tam deşifre sayılmaz o yüzden akskdDünden beri dizi gibi izliyorum storyleri ama sürekli kendimi deşifre ettiğim için atamadım buraya![]()
Canım şehir hastanesinin verdiği listeyi paylaşıyorum tekrar fikir olması için. Farklı, güzel maddeler vardı, bir kaç listeyi harmanlayıp kendi listemizi oluştururuz diye düşünüyorumKuzu odamız zaten aldıktan 5gün sonra geldi. Haftasonu yardımcı ablaya da temizlettim. Yıkanıp yerleştirilmesi kaldı blr tek. Yavaş yavaş halledeceğiz artık eşimle.
Öyle listeleri acaba gebe okulunda mı verirler diye düşünmüştüm ben de ama gidemediğim için bilemiyorum.
Ya bu doğum iznine ayrılmadan onaylanması olayı kesin mi zira ben ayrılalı 1hafta oldu daBence öyle olmaz ya bizim suçumuz günahımız ne
Kuzu odamız zaten aldıktan 5gün sonra geldi. Haftasonu yardımcı ablaya da temizlettim. Yıkanıp yerleştirilmesi kaldı blr tek. Yavaş yavaş halledeceğiz artık eşimle.
Öyle listeleri acaba gebe okulunda mı verirler diye düşünmüştüm ben de ama gidemediğim için bilemiyorum.
Ya bu doğum iznine ayrılmadan onaylanması olayı kesin mi zira ben ayrılalı 1hafta oldu daBence öyle olmaz ya bizim suçumuz günahımız ne
Sepideeee beşik Hepsiburadada 8500 oldu ordan alıyorum geri iptal edip kosssBen bu200 tl fark görsem beklerim
![]()
O zaman yeterince enayi yerine koyamıyorlar biziTeşekkür ederim aşkomkutusunu biraz büyük yapabilirlermiş ama
![]()
Kanka mardin usulu değil dimi orjinaldirSepideeee beşik Hepsiburadada 8500 oldu ordan alıyorum geri iptal edip kosss
Sjsjsjs sayılı kişilerdensin aşkoSeni bir ben göremedim tam deşifre sayılmaz o yüzden akskd