- 23 Mart 2016
- 31.600
- 93.428
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #41.601
Hayır fazla değiller sadece beni deli etmeKız 2 kilo bebekler var burada insana minik geliyor 1300ler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır fazla değiller sadece beni deli etmeKız 2 kilo bebekler var burada insana minik geliyor 1300ler![]()
Doktorum bu hafta aynen bunu söyledi biliyor musunbence de genetikle ilgili değil..ama şimdiki durumumuz etkiliyor olabilir mi? Ben 56 kiloyum şuanda,kızımın 4 kilo ve civarı doğma ihtimali 0 bencetersi olabilir kilolu birisi küçük dogrurabilir de.ama çok çiti pıtı birisinden çok iri bir bebek cikmaz gibime geliyor
Eşime benzetmek istemişimdirAhahahah önceliklee şöyleeeli;
Ben salatalık filan pek sevmem hamileliğimin başında mide bulantıları başlamadan kilo kilo salatalık tuzlayıp yiyordum eşimde o şekilde salatalık yemeye bayılır,
Hamilelik öncesi Tatlıya aşırı düşkündüm eşimde hiç yemez sevmez, hamilelik boyunca tatlı yemedim yemiyorum canım bile çekmiyor
Ne zaman eşimin bayıldığı bişey yesem çok hareketleniyor ama benim sevdiklerimde tepki bile yok
Yaanniiii bu bilgiler doğrultusunda eşime benzeyeceğini düşünüyorum![]()
Cocuğun adı ne öyle wheysu diyorBen şaşırdım baya yaabaya tosun gibi kızı ama
maşallah diyelim
![]()
Ben ikna oldumAhahahah önceliklee şöyleeeli;
Ben salatalık filan pek sevmem hamileliğimin başında mide bulantıları başlamadan kilo kilo salatalık tuzlayıp yiyordum eşimde o şekilde salatalık yemeye bayılır,
Hamilelik öncesi Tatlıya aşırı düşkündüm eşimde hiç yemez sevmez, hamilelik boyunca tatlı yemedim yemiyorum canım bile çekmiyor
Ne zaman eşimin bayıldığı bişey yesem çok hareketleniyor ama benim sevdiklerimde tepki bile yok
Yok kanka o nicki adı farklı, yazdıda gereksiz bilgiyi aklımda tutmamışımCocuğun adı ne öyle wheysu diyor![]()
Bu olabilir canım bahsettiğim tanıdığım kız çıtı pıtı çok minyon tipli birisi. Ve çok zayıftı. Bununla ilgili de olabilir.bence de genetikle ilgili değil..ama şimdiki durumumuz etkiliyor olabilir mi? Ben 56 kiloyum şuanda,kızımın 4 kilo ve civarı doğma ihtimali 0 bencetersi olabilir kilolu birisi küçük dogrurabilir de.ama çok çiti pıtı birisinden çok iri bir bebek cikmaz gibime geliyor
Çok haklı sebeplerin varmışAhahahah önceliklee şöyleeeli;
2 hafta var aramızda ya. Benim kız 2 haftada en fazla 1600-1700 falan olurKanka o 2 kiloların haftası kaç ama![]()
Nick miYok kanka o nicki adı farklı, yazdıda gereksiz bilgiyi aklımda tutmamışım![]()
Ha sen geçende öyle dedin daha fazla çıkmıştı, günaha giriyorsun2 hafta var aramızda ya. Benim kız 2 haftada en fazla 1600-1700 falan olurD destinaa88 dur arkasından konuşuyor gibi olmayalım
![]()
Etiket olmadı yine arkasından konuşmuş oldun2 hafta var aramızda ya. Benim kız 2 haftada en fazla 1600-1700 falan olurD destinaa88 dur arkasından konuşuyor gibi olmayalım
![]()
Pek dikkat çekici gelmemiş demekNick mihayret nasıl tutmadın
![]()
merak ettim bak aynı mı acaba diye az kalmış randevuna bu arada canımAynı gibiyiz o zaman kuzum haftaya perşembe kontrole gidicem 31 haftalık olacak. 1500 falan olur herhalde benim kızım da![]()
Kız niye strese giriyorsun Allah başka dert vermesinHayır fazla değiller sadece beni deli etmeerkek bebeklerde ayrıca hep öndedir boy kg olarak beni durduk yere strese sokma aa
![]()
Ben daha adından emin olamıyorumPek dikkat çekici gelmemiş demeksen seçtin mi nick kızına
![]()
Bilmiyorum aşko olabilirÖyle olanın bebeğinde şeker hastalığı vardır bence
Eşime benzetmek istemişimdir![]()
İlk başlarda ismini söylememek için öyle dediler ama ismini Duru pera koydular wheysu da kaldı öyleCocuğun adı ne öyle wheysu diyor![]()
Bende önce bi konduramadım sonra mecbur kabullendimBen ikna oldum![]()
Ay evet sen bide normal doğurabilirsin dediğn gibi kolayca inşallahKız niye strese giriyorsun Allah başka dert vermesinhiç takmıyorum ben kilosunu fırt diye doğurup emzirip tombik yapıcam. Yeter ki 38den sonra gelsin
![]()