• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
bence de genetikle ilgili değil..ama şimdiki durumumuz etkiliyor olabilir mi? Ben 56 kiloyum şuanda,kızımın 4 kilo ve civarı doğma ihtimali 0 bence🤔☺️ tersi olabilir kilolu birisi küçük dogrurabilir de.ama çok çiti pıtı birisinden çok iri bir bebek cikmaz gibime geliyor
Doktorum bu hafta aynen bunu söyledi biliyor musun 🙈 hepimiz kadın doğum uzmanı gibiyiz be maşallah bize 🤣🤣

Ahahahah önceliklee şöyleeeli;
Ben salatalık filan pek sevmem hamileliğimin başında mide bulantıları başlamadan kilo kilo salatalık tuzlayıp yiyordum eşimde o şekilde salatalık yemeye bayılır,
Hamilelik öncesi Tatlıya aşırı düşkündüm eşimde hiç yemez sevmez, hamilelik boyunca tatlı yemedim yemiyorum canım bile çekmiyor 😅
Ne zaman eşimin bayıldığı bişey yesem çok hareketleniyor ama benim sevdiklerimde tepki bile yok 🤣
Yaanniiii bu bilgiler doğrultusunda eşime benzeyeceğini düşünüyorum 🤔🤣
Eşime benzetmek istemişimdir 😆🤣😆😆

Ben salatalık filan pek sevmem hamileliğimin başında mide bulantıları başlamadan kilo kilo salatalık tuzlayıp yiyordum eşimde o şekilde salatalık yemeye bayılır,
Hamilelik öncesi Tatlıya aşırı düşkündüm eşimde hiç yemez sevmez, hamilelik boyunca tatlı yemedim yemiyorum canım bile çekmiyor 😅
Ne zaman eşimin bayıldığı bişey yesem çok hareketleniyor ama benim sevdiklerimde tepki bile yok 🤣
Ben ikna oldum 🤣🤣

bence de genetikle ilgili değil..ama şimdiki durumumuz etkiliyor olabilir mi? Ben 56 kiloyum şuanda,kızımın 4 kilo ve civarı doğma ihtimali 0 bence🤔☺️ tersi olabilir kilolu birisi küçük dogrurabilir de.ama çok çiti pıtı birisinden çok iri bir bebek cikmaz gibime geliyor
Bu olabilir canım bahsettiğim tanıdığım kız çıtı pıtı çok minyon tipli birisi. Ve çok zayıftı. Bununla ilgili de olabilir.

Çok haklı sebeplerin varmış 🥲🥲🥲 erkek cocuğu anacı olur bekle sen 🥰🥰

Hayır fazla değiller sadece beni deli etme :sinirli: erkek bebeklerde ayrıca hep öndedir boy kg olarak beni durduk yere strese sokma aa🤣🤣
Kız niye strese giriyorsun Allah başka dert vermesin 🤣🤣 hiç takmıyorum ben kilosunu fırt diye doğurup emzirip tombik yapıcam. Yeter ki 38den sonra gelsin 😅🙏

Öyle olanın bebeğinde şeker hastalığı vardır bence
Bilmiyorum aşko olabilir
Eşime benzetmek istemişimdir 😆🤣😆😆
😂😂 tipi bana benzer inşallah bari bir katkım olsun
Cocuğun adı ne öyle wheysu diyor o_O
İlk başlarda ismini söylememek için öyle dediler ama ismini Duru pera koydular wheysu da kaldı öyle 🤣 ay bana bak gereksiz bilgilerde bilmediğim şey yok 😏😁
Bende önce bi konduramadım sonra mecbur kabullendim 😅 ay benzesinn kızzz aşık olduğum adam ona benzicek tabi anasının tostik oğluşu 😍😍😍🤩

Back
X