• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Şimdiden fazla yürüyünce ağrım oluyor ama bu çok erken başladı sanki 😁 daha en az 0 hafta var 🥶
kasım grubu gibi acele etmez inşallah bebelerimiz🤣 kızlar bu arada ben en çok kasım ayına heycanlıyım çünki kimi ne bekliyor erken gelen bebemiz olcak mı merakdan catlıyom yine😒

Kızlarrr bebeğin hastane çıkışı kıyafeti için bugün ebe okulunda gebe kız, fotoğraf çekimi düşünenlere hani daha özenli olan takımı ya da tulumu fotoğraf çekiminde kullanmalarını, diğerini ilk doğum esnasında giydirmeyi tavsiye etti😬
İki kıyafet mi ayarlamak lazım bilemedim şimdi? Tecrübeli anneler nasıl yaptınız🙃

Kızlarrr bebeğin hastane çıkışı kıyafeti için bugün ebe okulunda gebe kız, fotoğraf çekimi düşünenlere hani daha özenli olan takımı ya da tulumu fotoğraf çekiminde kullanmalarını, diğerini ilk doğum esnasında giydirmeyi tavsiye etti😬
İki kıyafet mi ayarlamak lazım bilemedim şimdi? Tecrübeli anneler nasıl yaptınız🙃
İlk doğum sonrası giydirilen kıyafet kirlenebiliyormuş o yüzden 2 takım olsun birini sonra giydirirsiniz diyolar kuzum, hatta genelde ilk giydirdikleri hastanenin kendi verdiği takım oluyor

Valla canım bende hep öyle gördüm öyle yapılıyormuş🙂

Back
X