- 15 Mayıs 2022
- 2.630
- 3.791
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #41.641
Şimdiden fazla yürüyünce ağrım oluyor ama bu çok erken başladı sankihamişliğimizin hakkını verebiliriz artık
kendimi en hamil hisettiğim trimester Hoşgeldin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdiden fazla yürüyünce ağrım oluyor ama bu çok erken başladı sankihamişliğimizin hakkını verebiliriz artık
kendimi en hamil hisettiğim trimester Hoşgeldin![]()
Baştan en çok hisseden sensin kankahamişliğimizin hakkını verebiliriz artık
kendimi en hamiş hisettiğim trimester Hoşgeldin![]()
kasım grubu gibi acele etmez inşallah bebelerimizŞimdiden fazla yürüyünce ağrım oluyor ama bu çok erken başladı sankidaha en az 0 hafta var
![]()
şuan nasıl biliyormusun ahiretlik anlatıym dinleBaştan en çok hisseden sensin kanka![]()
Kocam da kocammmm cınım kocammmBundan sonra sana benzemesini istediğini yazmanın bir anlamı yok benim için![]()
Ultrasona ne gerek varşuan nasıl biliyormusun ahiretlik anlatıym dinle
ilk aylarda göbeğim yumoş yumoş bebeğimi bulmakda zorlanıyordum illakı boş alan vardı AMA şimdiii ayy yer yok karnımdaaabi dokunduğum yer ayak diğer taraf kafası Allakımm
Valla bacım tünelin sonuna yaklaştıkça süreç zorlaşıyoryapmaa etme bacımm yanarızen zor sürec başladı desene hepimiz için
asla gerek yok kocaman olduUltrasona ne gerek var![]()
1.Aralıkı görsem yeter banaValla bacım tünelin sonuna yaklaştıkça süreç zorlaşıyor![]()
Of bendede durumlar aynıBenim kalkıp geri oturduğum çok oluyor![]()
İlk doğum sonrası giydirilen kıyafet kirlenebiliyormuş o yüzden 2 takım olsun birini sonra giydirirsiniz diyolar kuzum, hatta genelde ilk giydirdikleri hastanenin kendi verdiği takım oluyorKızlarrr bebeğin hastane çıkışı kıyafeti için bugün ebe okulunda gebe kız, fotoğraf çekimi düşünenlere hani daha özenli olan takımı ya da tulumu fotoğraf çekiminde kullanmalarını, diğerini ilk doğum esnasında giydirmeyi tavsiye etti
İki kıyafet mi ayarlamak lazım bilemedim şimdi? Tecrübeli anneler nasıl yaptınız![]()
Görürsün Allah’ın izniyle canım1.Aralıkı görsem yeter bana![]()
Valla canım bende hep öyle gördüm öyle yapılıyormuşKızlarrr bebeğin hastane çıkışı kıyafeti için bugün ebe okulunda gebe kız, fotoğraf çekimi düşünenlere hani daha özenli olan takımı ya da tulumu fotoğraf çekiminde kullanmalarını, diğerini ilk doğum esnasında giydirmeyi tavsiye etti
İki kıyafet mi ayarlamak lazım bilemedim şimdi? Tecrübeli anneler nasıl yaptınız![]()
Bizimki giydiriyor ya acıbadem diyeİlk doğum sonrası giydirilen kıyafet kirlenebiliyormuş o yüzden 2 takım olsun birini sonra giydirirsiniz diyolar kuzum, hatta genelde ilk giydirdikleri hastanenin kendi verdiği takım oluyor
neden 10 kasım kız neden okadar erkenGörürsün Allah’ın izniyle canımDr tarih vermedi mi. Bana 10 Kasım dedi
![]()