• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Zatn alt yapısı anlamı böyle olmasa içinize sinmezdi sizin ben nedense hep kulağa gelen sese bakıyorum güzel mi diye ona göre ismi seviyorum yada sevmiyorum 🤣

O da çok mühim ama öyle deme, insanın kulağına hoş gelmeyen kalbine de sıcak gelmiyor maalesef, sen ne demiştin senin ki için 🤗🥰

O da çok mühim ama öyle deme, insanın kulağına hoş gelmeyen kalbine de sıcak gelmiyor maalesef, sen ne demiştin senin ki için 🤗🥰
Nisa :)
Mesela anlam olarak kadın demek 🙈 bazen diyorum çocuğa yanlış bir isim mi koyuyoruz
Ama işte nisa suresini falan okuyunca ne güzel diyorum:) biz hatta isme karar verdiğimizde annemle konuşuyorduk telefonda babamda yanında kuran okuyormuş ve tamda nisa suresindeymiş bana çok sonra söylemiş emin değildiniz etkilemek istemedim ama ben o an çok etkilenmiştim dedi :)

Mesela anlam olarak kadın demek 🙈 bazen diyorum çocuğa yanlış bir isim mi koyuyoruz
Ama işte nisa suresini falan okuyunca ne güzel diyorum:) biz hatta isme karar verdiğimizde annemle konuşuyorduk telefonda babamda yanında kuran okuyormuş ve tamda nisa suresindeymiş bana çok sonra söylemiş emin değildiniz etkilemek istemedim ama ben o an çok etkilenmiştim dedi :)

Aa canım Nisa çok anlamlı, sadece kadın olarak düşünme, çok zarif ve derin manalara hasıl olan sureti var, benim kuzenimin ismi diye biz hiç düşünmedik, islam kadına çok değer veriyor, yalnızca kadın değil yani, Nisa diye kastettiği insanlık aslında, varoluşsal bir geleceğin ideolojisinin temeli Nisa, kadın hem geçmiştir hem gelecektir 🌷 İsmiyle gelsin yavrun, muhteşem bayıldım 🥰

Öyle hissetmen normal ozaman canım 4.5yaşında da bize bağlı oldukları bir dönem çünkü 🥰 maşallah sana canım
Aynen öyle canım aslında aralarında yaş farkı ne kadar olursa olsun insanın gözünde onlar hep küçük kalıyor doğumdan sonra bunu daha çok anlıyorsun

Aa canım Nisa çok anlamlı, sadece kadın olarak düşünme, çok zarif ve derin manalara hasıl olan sureti var, benim kuzenimin ismi diye biz hiç düşünmedik, islam kadına çok değer veriyor, yalnızca kadın değil yani, Nisa diye kastettiği insanlık aslında, varoluşsal bir geleceğin ideolojisinin temeli Nisa, kadın hem geçmiştir hem gelecektir 🌷 İsmiyle gelsin yavrun, muhteşem bayıldım 🥰
Canım sen ne işle meşguldün 🙈 dikkatimi çekiyor da dilbilim ile mi ilgileniyorsun dedim 😇 bu arada çok hoşuma gidiyor bu incelemelerin 🌸

Canım sen ne işle meşguldün 🙈 dikkatimi çekiyor da dilbilim ile mi ilgileniyorsun dedim 😇 bu arada çok hoşuma gidiyor bu incelemelerin 🌸

Canımmm aslında severim dilbilimi ama ben mimarım 😬👷🏻‍♀️ Tamamen sayısalcı olan beynimi törpülemek için bu tarz alanlara yönelmeyi seviyorum, felsefe ve sosyolojiyi çok severim zîra ikisi olmadan toplumda yaşamak çok zor, toplumu bilmeden, tanıyamadan ayakta kalmak insanı yıpratıyor 😒 Baş edebilme güdüsü de bu alanlarla kazanılıyor işte 🥹 Olduğu kadar 🤓

Aynı seviliyor diyorlar ben de merak ediyorum aynı şeyi hissedecek miyim diye. Ama doğunca geliyormuş aynı hisler 😍 ilkini ilk göz ağrım diye severim ikinciyi de evimin en küçüğü en değerlisi diye 😍😍
oyyy😍🥹 bencede öyle sevicez benim eşim şuan oğlumuza bildiğiniz aşık aynı şeyleri hissetcekmiyim diye sorup duruyor kendine ondan sordum🤣

Canımmm aslında severim dilbilimi ama ben mimarım 😬👷🏻‍♀️ Tamamen sayısalcı olan beynimi törpülemek için bu tarz alanlara yönelmeyi seviyorum, felsefe ve sosyolojiyi çok severim zîra ikisi olmadan toplumda yaşamak çok zor, toplumu bilmeden, tanıyamadan ayakta kalmak insanı yıpratıyor 😒 Baş edebilme güdüsü de bu alanlarla kazanılıyor işte 🥹 Olduğu kadar 🤓
Harika, gerçekten çok beğeniyorum yaklaşımını 🤍
Dediklerine katılmakla birlikte bir de olayın şu tarafı var ne yazık ki, ne kadar felsefe ve sosyoloji bilsek, okusak, kendimizi bu konuda tamamlamaya çalışsak bile genel olarak bu toplumda ayakta kalmak çoğu zaman zor oluyor 😇

Onu bense hamilelik düşünürken hissediyordum başka çocuk herhalde bu kadr güçlü bi sevgi olmaz falan ama kalp atışını duyana kadarmış 🤣 yani sevgi azaldı yada paylaşıyorum gibi değil ekstra sevgi açıldı :)))
demi ya🥹🩷 bi doğsunlar ne hissedeceğimizi çok merak ediyorum seni beni adminimi🥹😌

Harika, gerçekten çok beğeniyorum yaklaşımını 🤍
Dediklerine katılmakla birlikte bir de olayın şu tarafı var ne yazık ki, ne kadar felsefe ve sosyoloji bilsek, okusak, kendimizi bu konuda tamamlamaya çalışsak bile genel olarak bu toplumda ayakta kalmak çoğu zaman zor oluyor 😇

Canım benim teşekkürler🙏 Çok haklısın 🫂Ben de senden çok güzel şeyler alıyorum, bu grubumuzu çok seviyorum, herkesin kendine has özellikleri var, herkes bir konuda muhakkak yardımcı oluyor 🥰

Mesela iyi ki arkadaşlar var ve araştırıyorlar, onlar sayesinde kafa patlatmadan çoğu şeyi alıyorum, bebitoşumun eşyalarını burada olan linkler sayesinde tamamlamaya çalışıyorum ☺️😍

Her konuda birbirimize destek oluyoruz, yardımcı oluyoruz 👯‍♀️

( gece konuşmalarınız hariç 😈)

Canım benim teşekkürler🙏 Çok haklısın 🫂Ben de senden çok güzel şeyler alıyorum, bu grubumuzu çok seviyorum, herkesin kendine has özellikleri var, herkes bir konuda muhakkak yardımcı oluyor 🥰

Mesela iyi ki arkadaşlar var ve araştırıyorlar, onlar sayesinde kafa patlatmadan çoğu şeyi alıyorum, bebitoşumun eşyalarını burada olan linkler sayesinde tamamlamaya çalışıyorum ☺️😍

Her konuda birbirimize destek oluyoruz, yardımcı oluyoruz 👯‍♀️

( gece konuşmalarınız hariç 😈)
İhanet var gibi hissettim 😆🤣

Gece ben sabahlarıda sen nöbet tutuyorsun burda 😆🤣🤣

Tek çocuğa alışınca ikinci çocuğa alışmak biraz zaman alıyor biraz vicdan yapıyordum ilk çocuğuma haksızlık mı yaptım diye ama zamanla geçiyor sürece alışıyorsun ikisini aynı şekilde seviyoruz birşey aldığımda ikisine de alıyorum ihtiyacı olmasa bile ayrım yaptığımızı düşünmesinler diye
eveeet bu durumu yaşıyan anneyi buldukk kızlar😍
peki ilk cocukda tecrübesiz oluyoruz ya herşeyi onunla öğreniyoruz ikincide nasıl olcaz?

Yok gelmem gibide duruyor :))
Sadece yere bişey düşünce onu almaya çok üşeniyorum ayak parmaklarımla almaya çalışıyorum 🤣🤣🤣
Pekiii şu instada ki yere oturup bacak bacak üstüne çapraz atmayı yapabiliyor musunuz🤣🤣
gecen eşim otururdu beni yaptırdı bu dedğini🤣
sol ayağımı cok kolay atıyorumda sağ ayağımı kaldırırken zorlandım ama attım bişekil😂 sen denedinmi?

Yok gelmem gibide duruyor :))
Sadece yere bişey düşünce onu almaya çok üşeniyorum ayak parmaklarımla almaya çalışıyorum 🤣🤣🤣
Pekiii şu instada ki yere oturup bacak bacak üstüne çapraz atmayı yapabiliyor musunuz🤣🤣
Ay ben çok rahat yapıyorum pelvik kaslarım acıyor ama onu yazlık kışlık değişim yorgunluğuna bağlıyorum😂

gecen eşim otururdu beni yaptırdı bu dedğini🤣
sol ayağımı cok kolay atıyorumda sağ ayağımı kaldırırken zorlandım ama attım bişekil😂 sen denedinmi?
Ya ben çok kolay attım eşim diyor ooo sen kalk takla at 🤣 bana daha varmış bacım anlaşılan o 🤣🤣 senin yaklaşıyor bak 🤣

Back
X