• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
kizlar bisey sorucam ben zaten mide bulantısından cok cekiyorum d vit yazdı doktorum ama bu dahada kötü hale getirdi beni bıraksam içmesem çok şey kaybeder miyim
Bana d vit hiç verilmedi. Bir sonraki kontrolüm 22.haftamda o zaman da demir başlayacak. Yani ben d vit hiç kullanmadım 🤔 ocean mummy sadece kullandığım. Kalsiyum ve Magnezyum var ama düzenli kullanamadım onları

kizlar bisey sorucam ben zaten mide bulantısından cok cekiyorum d vit yazdı doktorum ama bu dahada kötü hale getirdi beni bıraksam içmesem çok şey kaybeder miyim
Benim demir ve d depom boş olduğu için kullanıyorum hâlâ b12de yerlerdeydi onu iğneyle topladık kanım da düşüktü tabi bu tablonun genelinde. Sadece son kontrolde dozunu cok yüksek ayarlamislar dedi onu düşürmüştü

İlk 18+1de hissettim tam 3 gün çok güzeldi sonra hissetmemeye başlayıp panikledim meğer sırtıma doğru dönmüşler o yüzden hissetmemişim bu hafta yine başladım hissetmeye bebeklerin kafası göbek deliğimin biraz üstünde ama tekmeleri kasıklarımda hissediyorum 😂 siz de başladınız mı hissetmeyee🌸
Yok bende herhangi bişi yok daha gitsemmi doktora biraz beklesemmi bilemedim

Mamaaura maximum elasticity cream aldım ilk gebeliğimde de kullanmıştım kalça bacak bölgeme dikkat etmemiştim o kısımda çatlama oldu düzenli karnıma sürmüştüm karnım hiç çatlamadı canım. Gratiste 250 TL'ydi geçen 3 kutu sipariş ettim. Vücuda kullandığımız için anca yetiyor. İlk gebeliğimde diz kapağının arkası bile çatladı küçük küçük:( göğüsleriniz büyüyorsa oraya da sürmek gerek ve üst kolu çatlayan da oluyormuş benim çatlamadı ama
Açıkçası ben ne kullandıysam fayda etmedi ilk gebelikte ve 6. Ayda bir anda heryerim çatlamaya başladı biraz da genetik yatkınlıkla alakalı gerçi annemde 1 tane bile çatlak yoktur ama ailemde birinde vardır muhakkak diye düşünüyorum. Yine de kullanmaya başlayacağım birseyler belki daha az çatlar diyerek ama olacağın önüne geçilmiyor 🥲🥲

Bebekleri hissetme konusuna gelince burada birçok 2. Veya 3. Gebelik erken hissetmeye başladı ben dahildim veya aksine hissetmeyende oldu ve hâlâ var açıkçası normal karşılıyorum hemen endişe etmeyelim ben şuan o erken hissettigim belirtileri de hissetmiyorum uzun zamandır. Takılmadım son kontrolde bebeğim iyiydi ayrıca daha minikler bence bebeğin pozisyonuyla çok alakalı henüz çok yer tutmadıkları için his kayboluyordur😄 veya ilk gebelikler zaten paniklemesin hâlâ zaman var arkadaşlar 🥲 bende o zamanı beklemekteyim..

Gece yatmadan önce almanı tavsiye ederim eğer mide bulantım çoksa gündüz içme yatmadan 10 dakika önce iç ve uyu bana doktorum ilk 3 ayda midem çok bulmadığı için folik asiti öyle içirmişti

D vit marka olarak dimi. O kötü cidden. Ocean d vit damla kullanabilirsiniz. Onun da tadı kötü ama yan etkisi yok. Benim dip olan D vitaminimi tavan yaptı ocean. İşe yarıyor.

Kızımda lierac kullandım hiiiç çatlağım yok karnımda. Şimdi bu bebişte de aynısını kullanıyorum hem kokusuz olduğu için midem de bulanmıyor diğer bütün kokulu yağlar ya da kremler midemi bulandırıyor benim
Evet dün gece baktım bende ona ogretmenhanim ogretmenhanim önermişti . Genel olarak yorumları çok iyi. Benim göbeğim az çıktı ama gerilmeye başladı daha hiç kullanmadım hata yaptım galiba bilemiyorum 🥹

Mamaaura maximum elasticity cream aldım ilk gebeliğimde de kullanmıştım kalça bacak bölgeme dikkat etmemiştim o kısımda çatlama oldu düzenli karnıma sürmüştüm karnım hiç çatlamadı canım. Gratiste 250 TL'ydi geçen 3 kutu sipariş ettim. Vücuda kullandığımız için anca yetiyor. İlk gebeliğimde diz kapağının arkası bile çatladı küçük küçük:( göğüsleriniz büyüyorsa oraya da sürmek gerek ve üst kolu çatlayan da oluyormuş benim çatlamadı ama.
Ben daha hiç kullanmadım ama pişman oldum . Benim karnım çok az cıktı önden bakınca kendi karnım gibi duruyor yandan biraz belli ahahah ama keşke kullansaydım şu bi kaç gün içinde alıcam . Teşekkür ederim canım 💖

Back
X