• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Kız küçücük bebeğe ne montu 🤣 hani o tulumlar varya pamuklu böyle onlar en iyisi bence giydir onları sar battaniyeye tamamdır bu arada ben sagllik ocağı ve annemler dışında dışarı pek çıkmamıştım benim oğlan da Şubat bebesiydi ama doktorlar 15 DKK hava aldırın mutlaka diyor
Hhahaha ya ama üşümezler mi 🙈 ben şunlardan almıştım ama şimdi sanki mont gerekir gibi geldi 🤣 şu yeşil olanı alsam mı diyorum

Eklentiler

• 1000160173.webp
    1000160173.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000160172.webp
    1000160172.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 1000160135.webp
    1000160135.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 39
Hhahaha ya ama üşümezler mi 🙈 ben şunlardan almıştım ama şimdi sanki mont gerekir gibi geldi 🤣 şu yeşil olanı alsam mı diyorum
Kanka yeşil olan ilk aylar biraz rahatsız olabilir beyazı zaten 1-2 aldın diye hatırlıyorum, içine katman giydirir, pusete bağlarsın üstüne battaniye atarsın, 3-4 ay içinde bekle yeni yeşiller gelebilir o zaman alırsın 🤓

Kanka yeşil olan ilk aylar biraz rahatsız olabilir beyazı zaten 1-2 aldın diye hatırlıyorum, içine katman giydirir, pusete bağlarsın üstüne battaniye atarsın, 3-4 ay içinde bekle yeni yeşiller gelebilir o zaman alırsın 🤓
Kuzu zaten yeşil 4-6 ay 🤣

Kızlarrr kurutmadan çıkanlar yarısı kadar kaldı 🫢 neyi yanlış yaptım bilmiyorum, o kadar ince düşündüm kendimce. Ay ter döküyorum şu an, zaten minnacıklardı, hiç oldular şu an. Gülmekle ağlamak arasındayım 🤦🏻‍♀️
Kuzum ütüleyince belki biraz da olsa düzelirler ya 😢
Canım ben şunları aldım.

Ama şu serstil 11 gözlü olan beni deli etti onu sakın almayın. 1 kez aldım 2 set beyaz yazıyor desenli karışık kuruşuk geldi iade ettim bir daha aldım bu sefer de başka desen geldi, kafalarına göre yolluyorlar. Bir de iadesi ptt'den artık 2.ye uğraşmadım eşim köy evinde falan kullanırız dedi. O tarz başka marka alacağım.

Canım benim de hem kadın doğum uzmanım hem perinatologum prof aynı şeyi söylediler. Chatgpt de öyle diyor

Ay benim de aksine koala modum açıldı günün 2/3'ünde uyuyorum 🙈 bu gece 7'de yatağa girdim tabi bu saatte hortladım şu an 🤣 ama okulda falan da teneffüste uyusam diyorum 🤪
Bebişim ama sen hep erken kalkıyorsun belki o kadar erken kalksam bende uyurum çalışıyorsun bide 🫠 ben tembel teneke evde bir sağda uzanıyorum bir solda 🤣 gece de baykuş gibiyim 🦉
Gece gece aklıma takılan şey astronot mont 🤣 şimdi biz astronot tulum falan aldık ama ben sağlıksal bir şey olmazsa mutlaka dışarı çıkarım mont almalı mıyım bebeme ya? Astronot mont alan var mı
Yeşil tarzı biraz kalın geldi ama ilk attığın tarzda alabilirim belki bende kuzum kundal gibi olandan. Sen mersine göre düşün bence yeşil olan biraz kalın olur. Birde üzerine kalın battaniye örteriz misss

Kızlar pusetle hastanede çıkarken veya arabaya oturturken mutlaka bebeğin emniyet kemerini bağlayın pusette olan, arabada arabanında emniyet kemerini takın pusete çünkü geçen izlediğim dr çoğu yenidoğan kazası pusetten düşdükleri içiin geliyorlar dedi

Ben de sepideye katılıyorum kuzum sen bilirsin tabi de yeşile gerek yok ben Ankara icin bile 2 tane o peluslardan aldım zaten çok çıkamayız biz siz gibi ama Mersin'e hayli hayli yeter bence
Ben mesela 2-4 peluşlu aldım aşkım, baktım kış uzun sürecek o zaman 4-6 astronot tulumu alacam

Kızlar size inanamıyorum, yazıklar olmasın size 😈🥲 bu kadar konuşulur mı anca bitirdim. Çoğunu hızlıca geçmek zorunda kaldım 🥹

Freyja93 Freyja93 canım çok geçmiş olsun 💐 İyi ki gitmişsin

E erkekbebek canım hafta sonu ben de yazmıştım bu konuda risk almayayım dedim kurutmaya atmadan serdim, ütüyle açılır inşallah, üzülme 🫶🏻🌷

Ben mesela 2-4 peluşlu aldım aşkım, baktım kış uzun sürecek o zaman 4-6 astronot tulumu alacam
Ben de 0-3 ay 1 tane 3-6 ay 1 tane aldım kuzum peluşlardan. 0-3 te çok çıkaracağımı sanmıyorum Ankara'da çıkarsakta peluş kalın battaniyeler yeter bence. Astronot montları çok seviyorummmm seneye kışa kesin alcam 😍 çok tatlı oluyolar

Ben de 0-3 ay 1 tane 3-6 ay 1 tane aldım kuzum peluşlardan. 0-3 te çok çıkaracağımı sanmıyorum Ankara'da çıkarsakta peluş kalın battaniyeler yeter bence. Astronot montları çok seviyorummmm seneye kışa kesin alcam 😍 çok tatlı oluyolar
Ay bende o görüntüyü seviyorum aşkım😂😂😂 içinde ayıcık gibi oluyorlar ya 🧸😂😂 burda çoğu kız bence sırf görüntü için alıyor olabilir 😂
Bende ilk 2 hafta kontroller hariç çıkarmam ama sonra gündüzleri 15 dk hava almak için çıkartırım 😍😍

Kızlar konuşuldu mu tam bilemiyorum ama ıslak mendil hangi marka kullanacaksınız
Sleepy bio natural aldım ben canım. Ama pamuk ve su ile ilk aylar idare etmeyi düşünüyorum dışarı çıktığımda kullanırım ıslak mendili.
Kızlar yeni bir konuyla geliyorum bebek kamerası 😅 biz bebevoya baktık ama başka alternatif sunmak isteyen varsa dinlemek isterim 🤣 wifisiz bir model istiyorum bu arada şu skandal haberlerden sonra 😬
Ben xiaomi aldım canım işteyken de evi açıp izleyebileyim diye C301 modelini

Bu arada kızlar ben ilk karma aşımı 21+5'te oldum. Şimdi de perşembe 25 haftalıkken 2. yi olacağım. Asm aramıştı aşı için sonra doktoruma yazmıştım çağırıyorlar diye kesinlikle öneriyoruz yaptırın demişti. Ama size göre çok erken haftalarda yaptırmış oldum ben neden öyle oldu acaba

Kızlar doğum paketi olanlar kaç muayene hakkınız kaldı🤣benim son 3 kalmış benimki mi beni çok kontrole istedi acaba pazartesi 2 kalıcak 🧐

Ay bende o görüntüyü seviyorum aşkım😂😂😂 içinde ayıcık gibi oluyorlar ya 🧸😂😂 burda çoğu kız bence sırf görüntü için alıyor olabilir 😂
Bende ilk 2 hafta kontroller hariç çıkarmam ama sonra gündüzleri 15 dk hava almak için çıkartırım 😍😍
Oy yerim onları benn minik pandalarımız 😍😍 olacaklar bize arkadaşş

Back
X