• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Canım bosch serie 6 benim kurutma makinası. Narin ve hassas ı seçtim, ve bir çok yorum da okudum, küçülmüyor diyen çoktu. Boschun kendisi de doğru programda küçülmez diyor. En doğru program bu olmalıydı. Ama değilmiş demek. Kaç gündür açıp açıp bakıyordum.
Kurutmaya atmazsam da kıyafetlerin havı tüyü beni perişan ediyor, alerjim var. bebeğe de zararı olsun istememiştim. Kurutma daha sağlıklı olacaktı alerji açısından. Ama kullanışlı olmadı, artık biraz daha büyük alarak çekme payı bırakacağım mecbur
Canım birde çoğu ürün %100 pamuk ya bebek ürünlerinde aslında kurutmaya atmak o yüzden bana riskli gelirdi heralde. Ben zaten kullanmıyorum makina ama kullaniyor olsaydim da atmazdım sanirim.
Çünkü pamuk ürünler cok kolay çekiyor normal yıkanırken bile ısı yuksekse hemen çekiyor.
Herseyi mi küçüldü yoksa arada birkac tanesi mi

Canım bosch serie 6 benim kurutma makinası. Narin ve hassas ı seçtim, ve bir çok yorum da okudum, küçülmüyor diyen çoktu. Boschun kendisi de doğru programda küçülmez diyor. En doğru program bu olmalıydı. Ama değilmiş demek. Kaç gündür açıp açıp bakıyordum.
Kurutmaya atmazsam da kıyafetlerin havı tüyü beni perişan ediyor, alerjim var. bebeğe de zararı olsun istememiştim. Kurutma daha sağlıklı olacaktı alerji açısından. Ama kullanışlı olmadı, artık biraz daha büyük alarak çekme payı bırakacağım mecbur
Hav tüy konusunda kurutma makinesi gerçekten iyi oluyor evdeki toz bile azalıyor. Dediğin gibi bir tık daha büyük beden alarak kurutmaya atmak daha mantıklı olacak. Bir dahakine pamuklu programda dene istersen o programı yazan da çok kişi var okuduğum kadarıyla, tabi arçelik marka kullanan da var aralarında. Deneye deneye öğreneceğiz sanırım. Bende de siemens var bazılarını pamuklu programı seçip hassas ayarı açmayı düşünüyorum

Canım nasıl yani hepsini mi atmıştın hepsi mi küçüldü ? Belki senin gözüne öyle geldiler ütüleyince düzelir
Açık renkleri attım kuzum, ama en çok da açık renk vardı zaten şansıma 🙂 keşke gözüme öyle gelse, yok gibiydiler zaten hiç oldular 😂😂 yarın çekiştire çekiştire ütüleyeceğiz artık bakalım 🤷🏻‍♀️

Kızlar bakın böyle yıkayın kıyafetleri ve böyle asın kurutmaya atmayın derim kücülüyorlar, birde yarim saat kısa ayara atın☺️ miss gibi koksun tabi bunları yapmaya 11.aydan sonra mı başlarız nezaman başlarız?😍❤️
bak burda yazmıştım eylülde en son tekrar ekliyorum videoyu yıkicak olanlara❤️

kuzum ben daha hamileliğimizin ilk haftaları yazmıştım kurutmaya atmayın diye ama sen görmemiş olabilirsin hatta bi kac kere yazdım küçülüyor bebek kıyafetleri, oyüzden yıkayıp serceksin balım
Canım gördüm aslında atmayın diyenleri de, ama sorun olmadı diyen de çoktu. Onlara inanmayı seçtim sanırım 🫢 kurutma benim için daha sağlıklı geliyor biraz da o yüzden. Kandırıldım 🙂

Yani
Canım birde çoğu ürün %100 pamuk ya bebek ürünlerinde aslında kurutmaya atmak o yüzden bana riskli gelirdi heralde. Ben zaten kullanmıyorum makina ama kullaniyor olsaydim da atmazdım sanirim.
Çünkü pamuk ürünler cok kolay çekiyor normal yıkanırken bile ısı yuksekse hemen çekiyor.
Herseyi mi küçüldü yoksa arada birkac tanesi mi
Sanırım hepsi küçüldü canım ya, çoğunda fark var. Kimisinin başka rengi de vardı, daha yıkamadığım için onunla kıyasladım. Önce yanılıyorum sandım ama üst üste koyunca orada terlemeye başladım işte 😅
Makina benim için hayat kurtarıcı, hakkını yiyemem yani kurutma olmadan nasıl yaşıyorduk diyorum o derece iyi geliyor bana. Ama işte bu konuda patladık 🙂

Yani

Sanırım hepsi küçüldü canım ya, çoğunda fark var. Kimisinin başka rengi de vardı, daha yıkamadığım için onunla kıyasladım. Önce yanılıyorum sandım ama üst üste koyunca orada terlemeye başladım işte 😅
Makina benim için hayat kurtarıcı, hakkını yiyemem yani kurutma olmadan nasıl yaşıyorduk diyorum o derece iyi geliyor bana. Ama işte bu konuda patladık 🙂
Ay tüh yaa küçüldü desene baya malzeme o zaman. Keske hurclar falan yırtılsaydi da elbiselere bisey olmasaydi🥲
Neyse Allah'tan hepsini tek seferde atmamissin 🤷🏻‍♀️ sıkma canını

Ay tüh yaa küçüldü desene baya malzeme o zaman. Keske hurclar falan yırtılsaydi da elbiselere bisey olmasaydi🥲
Neyse Allah'tan hepsini tek seferde atmamissin 🤷🏻‍♀️ sıkma canını
Oyuncak bebek kıyafeti oldu bir kısmı 🙂 Sağlık olsun napalım, bu da böyle bir anı oldu işte güle ağlaya geçti gecem 😅

Oyuncak bebek kıyafeti oldu bir kısmı 🙂 Sağlık olsun napalım, bu da böyle bir anı oldu işte güle ağlaya geçti gecem 😅
O sinir boşalmasi gibi duyguyu anlayabiliyorum sen yazmasanda 🥲
Sağlık olsun anı olarak kalsin fotograflarini çek dedin ya aynilarindan varsi diye onlarla yan yana koyup sonradan daha komik gelir😁

O sinir boşalmasi gibi duyguyu anlayabiliyorum sen yazmasanda 🥲
Sağlık olsun anı olarak kalsin fotograflarini çek dedin ya aynilarindan varsi diye onlarla yan yana koyup sonradan daha komik gelir😁
Ayy evet hatırası olur dediğin gibi 😅 sabah çekerim hatta konusu gelirse tekrar foto da atarım buradan

Tamam bebişim üstte yazilanlardan az cok anladım zaten.. Allahım sabırlar versin. Hepimizin evlatlarını da korusun sag salim kucagimiza alalim bebeklerimizi 🙏
Tamam okumayacagim 🙏😍

O zaman help zamanı 😄, Kamera bende alcamm. Ama birsey de ben sorcam kamera konusunu madem sen sordun.
Bende hani dolaplarin icine dolap düzenleyici alcaz ya nasil birseyler alcaksiniz. Ben şu cekmece düzenleyicilerden alip dolabina da cekmecelerine de koymak istiyorum ama tek renk mi almak güzel olur yoksa daha bebiş desenli mi😍
Canım ben şunları aldım.

Ama şu serstil 11 gözlü olan beni deli etti onu sakın almayın. 1 kez aldım 2 set beyaz yazıyor desenli karışık kuruşuk geldi iade ettim bir daha aldım bu sefer de başka desen geldi, kafalarına göre yolluyorlar. Bir de iadesi ptt'den artık 2.ye uğraşmadım eşim köy evinde falan kullanırız dedi. O tarz başka marka alacağım.
Canım bu doktoru ben de takip ediyorum. Çocuk doktoru. Gebelerle ilgilenmiyor. Bence burada bahsettiği doğmuş bebek ve anne sütü ile koruyuculul. Benim doktorum gebeyken plasenta ile bebekte de antikor oluşturacağını ve ilk 3-6 ay koruyuculuk sağlayacağını söyledi 👍🏻
Canım benim de hem kadın doğum uzmanım hem perinatologum prof aynı şeyi söylediler. Chatgpt de öyle diyor

Kızlar bu arada konudan bağımsız benim geceleri uykum gelmiyor ya bugün sabah erken de kalktım bu saatte uyumam lazım ama tık yok 😢 hani hamileler çok uyurdu 😅 kandırıldım 🫠
Ay benim de aksine koala modum açıldı günün 2/3'ünde uyuyorum 🙈 bu gece 7'de yatağa girdim tabi bu saatte hortladım şu an 🤣 ama okulda falan da teneffüste uyusam diyorum 🤪

Eklentiler

• 1000160062.webp
    1000160062.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 3
Back
X