• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Canım ben şunları aldım.

Ama şu serstil 11 gözlü olan beni deli etti onu sakın almayın. 1 kez aldım 2 set beyaz yazıyor desenli karışık kuruşuk geldi iade ettim bir daha aldım bu sefer de başka desen geldi, kafalarına göre yolluyorlar. Bir de iadesi ptt'den artık 2.ye uğraşmadım eşim köy evinde falan kullanırız dedi. O tarz başka marka alacağım.

Canım benim de hem kadın doğum uzmanım hem perinatologum prof aynı şeyi söylediler. Chatgpt de öyle diyor

Ay benim de aksine koala modum açıldı günün 2/3'ünde uyuyorum 🙈 bu gece 7'de yatağa girdim tabi bu saatte hortladım şu an 🤣 ama okulda falan da teneffüste uyusam diyorum 🤪
Günaydınn ben kendimi bu saate neden kalktığımı sorgularken tek olmadığımı gördüm 👀 😅
Ben de evdeyim dışarı çıkmıyorum ama grip aşısı olmak istiyorum bebeğimi koruyan herşeyi istiyorum 🙏

Günaydınn ben kendini bu saate neden kalktığımı sorgularken tek olmadığımı gördüm 👀 😅
Ben de evdeyim dışarı çıkmıyorum ama grip aşısı olmak istiyorum bebeğimi koruyan herşeyi istiyorum 🙏
Ay bu ilk kez oldu geri de yatamadım 5 nedir ya 🤣🤣
Canım ben evde olsam bir düşünürdüm gerek var mı diye sadece gelen misafirlerden endişe ederdim ama sürekli dışarıda olunca el mahkum

Ay bu ilk kez oldu geri de yatamadım 5 nedir ya 🤣🤣
Canım ben evde olsam bir düşünürdüm gerek var mı diye sadece gelen misafirlerden endişe ederdim ama sürekli dışarıda olunca el mahkum
Ahahah aynı şeyi sorguluyorum sağa sola döndüm yok olmadı ben şanslıyım gün içinde uykum gelirse uyuyabiliyorum Allah sana kolaylık versin.
Ben hamileliğimden beri 2 kez grip geçirdim eşimden geçti ikisi de ondan dolayı misafirleri evime almam bir şekilde ama eşim mecbur 😄 kendimi ve bebegimi korumaya almak en mantıklısı geldi

Ahahah aynı şeyi sorguluyorum sağa sola döndüm yok olmadı ben şanslıyım gün içinde uykum gelirse uyuyabiliyorum Allah sana kolaylık versin.
Ben hamileliğimden beri 2 kez grip geçirdim eşimden geçti ikisi de ondan dolayı misafirleri evime almam bir şekilde ama eşim mecbur 😄 kendimi ve bebegimi korumaya almak en mantıklısı geldi
Oyy canım böyle bir durum varsa sen de vurdur tabi ya 😏 kafayı yememize ramak kalmıştır 🤣 bu arada benim eşim de vurulacak da aşı olmayınca kaldı. Şimdilik 1 tane bulabildik onu da ben vuruldum 🙈

Oyy canım böyle bir durum varsa sen de vurdur tabi ya 😏 kafayı yememize ramak kalmıştır 🤣 bu arada benim eşim de vurulacak da aşı olmayınca kaldı. Şimdilik 1 tane bulabildik onu da ben vuruldum 🙈
Bende bu konuşmalarınızı okudum eczaneler de yok diye kafamda rota oluşturdum umarım bulabilirim veya getirte bilirim aşı olmaya karar vermek zor aşıyı bulmak daha da zor 😝😂 eşimin iğne fobisi var ikna edebilirsem olur da çok umudum yok doğrusu 🙃

Bende bu konuşmalarınızı okudum eczaneler de yok diye kafamda rota oluşturdum umarım bulabilirim veya getirte bilirim aşı olmaya karar vermek zor aşıyı bulmak daha da zor 😝😂 eşimin iğne fobisi var ikna edebilirsem olur da çok umudum yok doğrusu 🙃
Ay şimdiden bak ayırt kuzum bulabilirsen ya yemin ederim kapış kapış gidiyor 🤣 sağlık bakanlığı bas bas aşı olun diyor ama aşı yok

Gece gece aklıma takılan şey astronot mont 🤣 şimdi biz astronot tulum falan aldık ama ben sağlıksal bir şey olmazsa mutlaka dışarı çıkarım mont almalı mıyım bebeme ya? Astronot mont alan var mı

Gece gece 10 sayfa yazmışsınız. Sabahın 7sinde kk mesaisi yaptırdınız bana 🤣 Freyja93 Freyja93 çok korkuttun kuzum bizi ama çok şükür yalancı sancıymış 😍 E erkekbebek üzüldüm kıyafetlere ya içim cız etti. Ama mala gelsin cana geleceğine. En kötüsü bu olsun 🥰🙏

Back
X