• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Çok teşekkür ederim arkadaşım 🤍🍀
Ben çikolata ve zeytin fidanı düşünüyorum. Bir de TEGV ya da TEMA'ya bağış. O da hem oğlumun dünyaya gelişini kutlamak için hem de gelen misafirlerimiz adına doğaya ya da eğitime bir katkı anlamında 🌸
Çok güzel düşünmüşsün canım ben de bu fikirleri düşüneceğim
Kusura bakma ya cevap yazdım sanmıştım unutmuşum🥲

Aşkım ben bu ikisini takip ediyorum

Tamam aşkom bakayim bi. Hep görüyorum ama rakip etmiyorum yaa.
Ay sepide cok istahim açık bugun yaa. Nolur sizde böyle misiniz söyleyin 😅

Çaktırma 😅 😅
Ay cidden mi.. oglen yemegimi saat 3.30 da yedim. 1 saat kadar once ara öğün yaptim. Su an yine açım 🥲
Çok açımmm😬 ne yicem yaaaa
Kanka bende öyle 2 muzı gümlettim bir saat önce ama şu an yine mandalina patlattım bir saat tutsun diye, kalan boşluğuda suyla doldurdum🤣🤣

Kanka bende öyle 2 muzı gümlettim bir saat önce ama şu an yine mandalina patlattım bir saat tutsun diye, kalan boşluğuda suyla doldurdum🤣🤣
2 muza cesaret edemedigimden 1 tane yedim ben 😅 yaninda azcik cubuk kraker yedim yani tutsun midemi diye😅
Ama Yine açımmmm. Suyum da bitti kalkip almaya üşeniyorum.
Allam çok yorgun ve açım😂😂

2 muza cesaret edemedigimden 1 tane yedim ben 😅 yaninda azcik cubuk kraker yedim yani tutsun midemi diye😅
Ama Yine açımmmm. Suyum da bitti kalkip almaya üşeniyorum.
Allam çok yorgun ve açım😂😂
O sırada bebişim çok kilo almasın diye muz yiyemeyen ben 🥲 resmen kaç haftadır açım kızlar ya sebze yemeği çorba yumurta başka bişi yemedim ara öğünlerde leblebi yedim 🥲 yarın kontrol günüm kızlar dua edin kilo çok almamış olsun haftasndan büyük çıkmasın şuan 33+6 gözüküyor dahada ne yapacağımı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ erken doğum olmasın diye tüm tuşlara basıyorum inşallah başarılı olabilirim 🙏🙏

Back
X