• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Hastanede onlar giymek için bişey vermiyorlar mı ya ameliyat kıyafeti gibi bişey. Senin paylaştığın hem çok ince hemde bunla nasıl gitceksin kuzu aralığın ortasında 🤔
Memorial hemen onlardan giydiriyordu benim tüm işlemlerimde, transfer, kürtaj. Bide tüm izlediğim doğumlarda çekimlerde hep onlardan var üstlerinde

Yemin ederim bende böyle bir de gıdım gıdım ama sanki çok varmış gibi
Aynı ayniii. Ama sana bir tavsiyem var klozetteyken ilk çiş yaparken normal duruyorsan az yaptın diyelim , dik dur. Dik durdugunda galiba mesaneye baskı azalıyor birden bire daha fazla çiş yapiyorsun😅 her wc de olmuyor ama bazılarında ekstra fazla yapiyorum ben bu dedigim sekilde. Hic degilse wc gitme sürem kısalıyor 😅

Memorial hemen onlardan giydiriyordu benim tüm işlemlerimde, transfer, kürtaj. Bide tüm izlediğim doğumlarda çekimlerde hep onlardan var üstlerinde
Aynen canim o ameliyat elbisesini giydiriyor memorial. Ben ameliyat oldugumda giymemi istemislerdi. Taburcu olurken cikardim ta. Cokta rahatti😅 bide arkasi onun falan açılmıyor güzel birsey. Kısa sadece.
Bebde çıkarken ne giycem diye düşünüyorum giderken evdekilerden giyeriz de. Cikarken gittigimizle mi çıksak Hürrem gibi ki çıksak 😅
Bende böyle biliyorum kuzum giderkende eşofman takımı giyerim oldu da bitti maşallaaah 😆
Aynı seyleri sana da yazmayayim diye ortak alıntı yaptim 😁
Ama cikarken ne giycez o konuda bende fikirlere açığım. Kış günü Kısa elbise giyemem ben sahsen. Zaten totomuz donar😅

Aynen canim o ameliyat elbisesini giydiriyor memorial. Ben ameliyat oldugumda giymemi istemislerdi. Taburcu olurken cikardim ta. Cokta rahatti😅 bide arkasi onun falan açılmıyor güzel birsey. Kısa sadece.
Bebde çıkarken ne giycem diye düşünüyorum giderken evdekilerden giyeriz de. Cikarken gittigimizle mi çıksak Hürrem gibi ki çıksak 😅

Aynı seyleri sana da yazmayayim diye ortak alıntı yaptim 😁
Ama cikarken ne giycez o konuda bende fikirlere açığım. Kış günü Kısa elbise giyemem ben sahsen. Zaten totomuz donar😅
Kız çıkarken ne değişiyor ne olacak koy bir tane daha eşofman takımı 😂 yoksa misafir falan mı olacak evde 🧐

Kız çıkarken ne değişiyor ne olacak koy bir tane daha eşofman takımı 😂 yoksa misafir falan mı olacak evde 🧐
Ay yok ne misafiri 😅 ay ne biliyim hep bu infulencerlar yüzünden oluyo galiba. Sanki çıkışa özel birsey giymek gerekiyormuşcasina bi kafaya girmistim. Haklisin ya ne gerek ki dimi😅

Oku oku bitiremedim sayfalar birbirine karıştı😳 sancısı olan biri vardı etiketleyemiyorum iyi mi acaba:/

Back
X