• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kuzummm çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun 🌸🤍
Benim de iştahım açıldı ya sabah kahvaltı yapıyorum normalde atıştırırdım akşama kadar ama şimdi okuldan öğlen çıkarken açlık başlıyor

Arkadaşımmm YouTube'da falan da var da ben radyasyon için endişe edip alsam dediydim 🤣🙈 sonra dedim illa ki sen yanında telefon kullanacaksın.
Örtüler için de çok teşekkür ederim hepsini favladım akşam bakacağım 🤍

Çok teşekkür ederim kuzucum akşam hepsine bakacağım 🤍
Anladım canım yani o açıdan düşünmemiştim tabi ama düşünürsek evdeki model bile radyasyon yayıyor :D

Rica ederimmm ne demek. Hepsi de çok güzel yumuş yumuş örtüler. O ayıcıklı olana hele bayıldım ben polar o.
Evet evet hepsi öyle aslında FL değeri x 7 boy çıkıyor
FL değeri nerde bulabiliriz kii. Ultrason kağıdına baktım da yazmıyor sanki :anne:

Kızlar lohusa takımları için Miss Dünya Lissa diye bir marka var. Trendyolda hep o karşıma çıkıyor çünkü çok çeşit var. Ben de o markadan şu takımı aldım ama LCW uygulamasından aldım çünkü orada daha ucuz haberiniz olsun 😘

Canım ben de buradan bir takım aldım yumuşacık çok güzel f/p yani 🌸

Ya bana da budizz ve şu Bagi Breez Beyaz Gürültü Makinesi | Uyku Arkadaşı - Fiyatı, Yorumları biraz pahalı gelmişti bence bu alınıp denenebilir fiyat olarak baya iyiymiş 🤌

Mickey çok tatlı oluyor yaaa bende zara home da stok bekliyorum gelsin alıcam 😻

Canım bebek ilk doğduğu zaman omurga sağlığı için kesinlikle yaysız ve sert bir yatak olması gerekiyor bizim yattıklarımız gibi olanlar sağlıklı değil bebek açısından, o yüzden sertse yatak süper 🙌

Ayyy süper çok sevindim beğenmenize 😻 netten daha iyi taşımamış olursunuz 😍 çok güzel uykuları olsun keremtoşun 🤩
Oyy canım çok teşekkür ederiz 😇
Ay valla ben de budizz alsam mı değer mi falan diyordum bu uygun geldi yurtdışındanmış 10-12 gün teslim süresi var valla alınabilir
Anladım canım yani o açıdan düşünmemiştim tabi ama düşünürsek evdeki model bile radyasyon yayıyor :D

Rica ederimmm ne demek. Hepsi de çok güzel yumuş yumuş örtüler. O ayıcıklı olana hele bayıldım ben polar o.

FL değeri nerde bulabiliriz kii. Ultrason kağıdına baktım da yazmıyor sanki :anne:
Kuzum benim ultrason kağıdında hep fl diye yazıyor ya onu X7 yapıyorum doktorun dedigi boy çıkıyor gerçekten

Kızlar reflu yatağı alacak mısınız? Ne alacaksınız/aldınız?
Yataş juno🥰 kızımda e bebekten sevi markanın almıştım hafif eğimli olanlardan. Onuda çok severek epey süre kullandım. Reflü olmasa bile en azından geceleri yatırmak içimi rahatlatıyordu kusarsa vs boğazına kaçar diye endişelenip uyuyamıyordum. Esasen insan ilk aylar zaten sürekli uyanıp kontrol etmekten uyuyamıyor 🫠

Yataş juno🥰 kızımda e bebekten sevi markanın almıştım hafif eğimli olanlardan. Onuda çok severek epey süre kullandım. Reflü olmasa bile en azından geceleri yatırmak içimi rahatlatıyordu kusarsa vs boğazına kaçar diye endişelenip uyuyamıyordum. Esasen insan ilk aylar zaten sürekli uyanıp kontrol etmekten uyuyamıyor 🫠
Ben de uyuyacağımı hiç sanmıyorum zaten 🙈gündüz salonda vs gece beşiğin içinde kullanırım diye düşündüm. Teşekkür ederimmm Beyazyasemin Beyazyasemin . Juno 2 oldu 🌸

Çıkar çıkar hakkındır, aylardır o hastaneye dik, hızlı, rahat bir yürümeyle girip çıkmayan bizler için şanımıza yakışır bir çıkış yakışır 🤣 milim milim adımlarla yürüyorum hep 🥹🥹
Oyy haklısın, canının isteyipte yiyememek daha kötü tabi. Az kaldı şükür Rabbime en büyük dertlerimiz yinede yemelerimiz, canımızın çekmeleri, iştahsızlik olsun 🥰
Kan uyuşmazlığı 2860 tl idi canım
Ay dimi yaa 🥲 vallahi bırak hastaneyi evde bile dik yürümüyorum inan ki..
Hastaneden çıkarken koşarken görüyoralrmıs bizi😅
Öyle canım sağlıklı olsun bebeklerimiz dee.. yeme icme hep bos bir sekilde doyuyor karnimiz iste.
Teşekkür ederim kuzum🙏😍

Kızlar, bir soru da benden..
Biz bu uyku tulumunu nerdeyse gruptaki herkes alacagiz galiba tog lu olanlardan yani.
Ama ben biraz gecmis gruplarda araştırdım birazda bu yılki kış annelerinin fikirlerine baktım,
Nerdeyse cogu kullanmamış, kullanissiz bulmuş.

Özellikle yenidoğan döneminde çok sık uyandığı icin bebişler, gece tulumu giydir cikart cocugun uykusunu çok açıyor ve kullanissiz demisler.
Birde ilk 2 3 ay Özellikle bebisler dönme gibi hareketleri yapmadıkları icin cokta elzem degil demisler.
Hı birde 0-3 ay olanlar biraz fazla ufak oluyormus bebisler belki 1 ay bile kullanamamis.
Alınacaksa 3-6 aylik alinmalıymış galiba.
Edindigim bilgileri sizle de paylaşmak istedim belki birilerine fikir olursa 🌸
Benim ilk 3 ay icin tog lu olanlardan degil de şu kundak gibi olanlardan mi alsam diye aklım karıştı biraz..

Biz bu uyku tulumunu nerdeyse gruptaki herkes alacagiz galiba tog lu olanlardan yani.
Ama ben biraz gecmis gruplarda araştırdım birazda bu yılki kış annelerinin fikirlerine baktım,

Özellikle yenidoğan döneminde çok sık uyandığı icin bebişler, gece tulumu giydir cikart cocugun uykusunu çok açıyor ve kullanissiz demisler.
Birde ilk 2 3 ay Özellikle bebisler dönme gibi hareketleri yapmadıkları icin cokta elzem degil demisler.
Hı birde 0-3 ay olanlar biraz fazla ufak oluyormus bebisler belki 1 ay bile kullanamamis.
Benim ilk 3 ay icin tog lu olanlardan degil de şu kundak gibi olanlardan mi alsam diye aklım karıştı biraz..
https://www.ninana.com.tr/urun/kiz-bebek-kundak ben bundan aldım canım bugün geldi hatta kumaşı ne çok ince ne çok kalın. Önce fermuarlı yerinden giydiriyorsun sonra kollarını cırt cırtlı yeriyle sarıyorsun. 0-6 ay olarak satılıyor boyu 70 cm. Benim de aklıma takılan cırt cırt kısmı oldu açıp kapatırken ses çıkarır epey

Canım ben hem o kelebek kundak gibi olanlardan aldım hem de toglu uyku tulumu alacağım karara veremedim markasına sadece. Bence ikisini de almak lazım 🌸

Kızlar bu arada uyku tulumu konusu açılmışken alan ya da kesin karar veren var mı? Ben kundak gibi olanlardan aldım ama tog değerli kararsız kaldım. Owli alırım diyordum özellikle şu yorum kafamı karıştırdı. Ne alacağız biz

Eklentiler

• 1000161003.webp
    1000161003.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 20
Back
X