- 16 Eylül 2024
- 8.567
- 8.230
- 118
- Konu Sahibi annabelica
- #44.041
Hadi gelsin de hemen yorumunu yap bizi sonuclandirAynen 2.0 aldım çünkü normal tog değerleri ile bu markanın değerleri aynı görünmüyor kuzu.
1.0 tog 18-27
2.0 tog 14-22 yazıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gelsin de hemen yorumunu yap bizi sonuclandirAynen 2.0 aldım çünkü normal tog değerleri ile bu markanın değerleri aynı görünmüyor kuzu.
1.0 tog 18-27
2.0 tog 14-22 yazıyor
Ama 100günde çok yaaNe güzel 100 gün kimse rahatsiz etmez. Kız bizim burda olsa 39.gün ararlar
Evet canım katılıyorum sanahemen alabiliriz cogu seyi
Ürün kalitesi güzel canım kumaşı yumuşacık ve organik sertifikası var. Biz şimdi 1 mi 2 mi kafa karışıklığındayızsirinm ,
Sunsun9
babylovee trendyolda markayi buldum, bu urunun degil ama diger urunlerinin yorumlari iyi
![]()
Ninana baby Erkek Çocuk Ayaklı Uyku Tulumu - Dinozorlu - Fiyatı, Yorumları
Ninana baby Erkek Çocuk Ayaklı Uyku Tulumu - Dinozorlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kuzummm ben de gördüm trendyolda ama bizim aldıklarımız yoktu. Hatta olsa oradan alıp beğenmezsek iade ederiz dedim ama maalesefsirinm ,
Sunsun9
babylovee trendyolda markayi buldum, bu urunun degil ama diger urunlerinin yorumlari iyi
![]()
Ninana baby Erkek Çocuk Ayaklı Uyku Tulumu - Dinozorlu - Fiyatı, Yorumları
Ninana baby Erkek Çocuk Ayaklı Uyku Tulumu - Dinozorlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay sorma ya. Saka degil yani bizim burda 39.gün ararlar kırkı çıkıyor gelelim diye.Ama 100günde çok yaahoş 100gün olmasa da gelebilecek kimse yok ama türkiyede şu bebek görme muhabbeti cidden sıkıntı ya bide bişey desen alınıyorlar falan
Bu şekilde daha rahat mi uyuyor kuzu ?Kızlar kundak konusu açılmış ben eski usül muslin tarzı örtülerle kundaklıyorum bebekler ilk aylarda hep kendini topluyor yani tulumlar olmaz bu tarz kundakla sarılınca daha sıkı oluyor ve rahat uyuyorlar gaz içinde çok faydalı
Bırak sorun yapsınlarAy sorma ya. Saka degil yani bizim burda 39.gün ararlar kırkı çıkıyor gelelim diye.
Dedigin gibi kabul etmesen sorun yaparlar kabul etsen gönül razı değil![]()
Tam da bahsettiğin kilodayım canım ve bahsettiğin bedende aldımCanım bende dün gördüm lcw sitesinde emin olamadım alsam mı almasammı şuan 78 kg xl alsam olur herhalde diye düşünüyorum ama dahada kilo alırım sen kaç kg sun kaç beden aldın
Canım Mersin için 2tog çok fazla değil mi yaŞu an en mantıklı bu geldi ya2 tog ama ilkbahar sonbahar kış olarak geçiyor, kolları çit çıtlı, alt açarken kolaylık sağlıyor. Bununla ilgili yorumunuz nedir
![]()
Evet canım kundakda daha rahat ediyorlar küçük oğlum Ocak'da doğdu hep kundak yaptım gaz içinde özellikle kundak öneriliyorBu şekilde daha rahat mi uyuyor kuzu ?
Sen tecrübelisin aydınlat bizi![]()
Kuzum normalde fazla ama bu markanın tog değerleri normalle aynı yazmıyor o yüzden. Mesela bu 14-22 yazıyor uzun kollu haline, altına atlet üstüne bu oldu bitti diye düşündüm. 1.0 toglar kolsuz diye alasım gelmedi ya içine gene uzun zıbın lazım çünkü.Canım Mersin için 2tog çok fazla değil mi yaBen Ankara için bile 2tog düşünmüyorum. Evlerimizde sıcak oluyor zaten
Hadi geliyorlar öpme dokunma desen görmemişin bi bebeği olmuş ne kıymetli diyorlarAy sorma ya. Saka degil yani bizim burda 39.gün ararlar kırkı çıkıyor gelelim diye.
Dedigin gibi kabul etmesen sorun yaparlar kabul etsen gönül razı değil![]()
Ayni fikirdeyim bu markadan alırsam bende 2.0 tog alırım. Kolsuz olan içime sinmedi benimde.Kuzum normalde fazla ama bu markanın tog değerleri normalle aynı yazmıyor o yüzden. Mesela bu 14-22 yazıyor uzun kollu haline, altına atlet üstüne bu oldu bitti diye düşündüm. 1.0 toglar kolsuz diye alasım gelmedi ya içine gene uzun zıbın lazım çünkü.
Aay yapsınlar zaten cokta umrumdaaBırak sorun yapsınlar![]()
Sagol canımEvet canım kundakda daha rahat ediyorlar küçük oğlum Ocak'da doğdu hep kundak yaptım gaz içinde özellikle kundak öneriliyor
Ne güzel bilinçli bir dedeymis babanHadi geliyorlar öpme dokunma desen görmemişin bi bebeği olmuş ne kıymetli diyorlarözellikle orta yaş ve yaşlılar bebeğin hasta olabileceğini düşünmüyorlar
benim babam çok hassastır bu konuda yeğenlerim doğduklarında biz tabi annemle hastanedeydik yardım edelim diye ziyarete gelenlere bebeğe asla dokundurtmazdı yeni doğdu hemen hasta olur ellemeyin derdi
kendiside 6aylık olana kadar karşıdan konuşur oynardı yaklaşmazdı yanlarına.