• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Bence gece icin 2.0 tog iyi kış aylari icin. Bahar aylari icin 1.6 tog demisler mesela az once bir videoya denk geldim.
Ay her kafadan bir ses ya😂
Markanın tog açıklamasına bakmak gerekiyor kuzu hepsinin tog değeri birbiriyle uymuyor. Mesela az önce bir markada 2.7 tog u 17-22 derece arası kullanın demiş. Aşırı fark ediyor markadan markaya

Markanın tog açıklamasına bakmak gerekiyor kuzu hepsinin tog değeri birbiriyle uymuyor. Mesela az önce bir markada 2.7 tog u 17-22 derece arası kullanın demiş. Aşırı fark ediyor markadan markaya
Haklısın canım markadan markaya degisiyor onlar. Alirken markanin degerlerine bakarak aliriz

Bence gece icin 2.0 tog iyi kış aylari icin. Bahar aylari icin 1.6 tog demisler mesela az once bir videoya denk geldim.
Ay her kafadan bir ses ya😂
Ya valla kızımda 7 aydan 2 yaşa kadar uyku tulumu kullandım ona rağmen sudan çıkmış balık gibiyim kundak konusu ekstra zorlaştırdı olayı sizi düşünemiyorum😂

Bir de alez alan var mı beşik için değil de büyük yatak alanlar. Ben şunu favlamışım, bugün mağaza çalışanı fitted sıvı geçirmez alın dedi. Başka önerisi olan var mı?
Alezi ben idaştan aldım ve çokta menmunum cnm

Sevgili anneler merhaba .Okuyorum genelde yazılanları takip ediyorum ara ara .Bugün bende 32 haftalıkoldum kontrolümüz vardı .Oğlum 2006 gram olmuş .İzne ayrılmaya son 4 haftam kaldı inşallah .Planlı sezeryan olacağı için 39 gibi alınacak .Umarım Herşey güzel ve yolunda gider

Bu da çok etkili işte ya. Mesela bizim ısıtma sistemi açık değil ona rağmen gündüzleri cam açık akşam kapatıyoruz ama evin içi 22-23 derece şuan. Birde evin derecesini ayarlayabiliyoruz o yüzden bana 1.0 tog tam gibi geliyor
Bizimde işte evin tek terste kalan cephesi yatak odası. Kışın kendi üstüne örttüğünden pay biçmek lazım bir de gece 2-3 saatte bir süt için kucağa alacağız kontrol edip müdahale edebiliriz🥰

Kızlar bunlardan alsak olmuyor mu ya . Bunlar da bana pratik geldi🥲
Kuzu yorumda toglu denmiş ama incecik bu yazmışlar. Bu fiyata nedense bana da toglu olmaz gibi geliyor bir bak iyice bence
Tüm konularınızdan bağımsız lohusa korsesi almayı düşünüyor musunuz kızlar? Yada önceden kullanan var mı? Alınmalı mı? 😅
Canım ben doktoruma soracağım, almak istiyorum
Soruları liste yapmak lazım ya ben her gittiğimde soracağım bir iki soruyu hep unutuyorum 😂😂 haftaya gidince bende bi sorayım
Gitmeden mutlaka not defterine yazıyorum 🤣
Bizim salonla yatak odası arası 4 derece oynuyor kışın. Ben kızımda aldığım termometreyi hobi gibi kullandığımdan evin derecelerine hakimim😅 mesela yatak odası ne kadar peteği açsakta 20 yi geçmiyor cephesinden dolayı. Yani 1 togla yavrum donar🫠
Benim de öyle bak yatak odası kuzey cephe ve yüksek katta oturuyoruz çok esiyor, binamız 1 yıllık geçen kış çoğu ev sahibi ek petek yaptırdı yatak odasına ya da klima açtık aynı anda. Öyle olunca ben 2.0 aldım baktım sıcak kolları çıkarırım dedim. Bir de dediğim gibi standart tog değerleri aldığım marka ile aynı değil

Ay evet ben bunu yeni öğrendim ben sabit bir bilgi sanıyordum bunu o yüzden 1.0 hadi en fazla 1.5 alırım diyordum ama 14-22 arasını 2.0 yapmış aldığım marka

Sevgili anneler merhaba .Okuyorum genelde yazılanları takip ediyorum ara ara .Bugün bende 32 haftalıkoldum kontrolümüz vardı .Oğlum 2006 gram olmuş .İzne ayrılmaya son 4 haftam kaldı inşallah .Planlı sezeryan olacağı için 39 gibi alınacak .Umarım Herşey güzel ve yolunda gider
Aaa günümüz aynı 😍 su gibi akıp geçsin, önce izne ayrılalım sonra eksikleri bitirip sağ salim bebelere kavuşalım 🤍

Kuzu yorumda toglu denmiş ama incecik bu yazmışlar. Bu fiyata nedense bana da toglu olmaz gibi geliyor bir bak iyice bence

Canım ben doktoruma soracağım, almak istiyorum

Gitmeden mutlaka not defterine yazıyorum 🤣

Benim de öyle bak yatak odası kuzey cephe ve yüksek katta oturuyoruz çok esiyor, binamız 1 yıllık geçen kış çoğu ev sahibi ek petek yaptırdı yatak odasına ya da klima açtık aynı anda. Öyle olunca ben 2.0 aldım baktım sıcak kolları çıkarırım dedim. Bir de dediğim gibi standart tog değerleri aldığım marka ile aynı değil
Kuzum sen hangi markayı almıştın paylaştıysan kaçırmışım bakayım bende

Ben her Kasım bi indirim farketmiyorum sanki ya. Yükseltip indirim gösteriyorlar gibi
Çoğu üründe bence de böyle oluyor, belli başlı ürünlerde de güzel indirimler oluyor ama ben doğumu aralık başı görünenler için riske atmazdim ben mesela 🤣 bir de o indirimlerde kargo süresi uzuyor çünkü

İnş sınıfta allahtan çok zorlanmıyorum ama yine de ister istemez insan rahatlık arıyor.O eksikler nedense hiç bitmiyor 🤣

Çoğu üründe bence de böyle oluyor, belli başlı ürünlerde de güzel indirimler oluyor ama ben doğumu aralık başı görünenler için riske atmazdim ben mesela 🤣 bir de o indirimlerde kargo süresi uzuyor çünkü
Evet canım haklısın kargolar çok yoğun olduğu için çok geç geliyor. 3-5 fazla verelim kafamız rahat olsun.

Back
X